under venstre bryst

under venstre bryst brønddammen
Jeg er Kvinde på 35år. Har ondt under venstre bryst og har hart det i en måneds tid nu. Som om en stor hånd klemmer fra ryggen og om foran. Nogle gange er det kort (5 sek.) andre gange kan fornemmelsen være der i et par minutter. Det er også forskelligt om det kommer i jag eller en mere vedvarende. Gør ikke volsom ondt, men hvad er det lige??? Er der et organ der sidder der????

Hvad siger din læge ? Ønskebrønden.
Noget i den stil og vel vidende at [l] sidder i venstre side.

Vil du ikke nok smutte forbi din læge og få et lille tjek.

Venligst men bestemt fra [l]

Nu har du manden1
Ikke skrevet hvad du laver til hverdag, stress kan godt give problemer med[l], i form af et symtom der hedder agina plexsuris, oversat til dansk Nervøs hjerte.

Men uanset hvad, skal du lige ringe til din læge og så skal du sendes ind og få lavet et EKG.
Og gør det nu, IKKE VENTE[l][l][l] holder os i gang.

Smerter under v. bryst! Elsebeth
Der sidder din galleblære også, det kan være en gallesten der genere dig. Så du må omkring din læge inden det bliver værre. Knus

igen brønddammen
jeg har fået lavet ekg og den vidste ikke noget. og han mente vist ikke der var grund til yderligere undersøgelser. Men jeg er også lidt nervøs for hjertet - men det her her som om det sidder længere nede, og klemmer lidt over i ryggen..
Vil nødig have at min læge er hypokonder.

er enig med manden1 anonym
det kan skyldes stress.? men selvfølgelig er jeg ikke sikker.
håber det går over og ikke er noget alvorligt.

mvh anonym

Re: under venstre bryst DrS
Det er sparsomme oplysninger du kommer med. Når du siger "under" venstre bryst, er det ned mod fødderne eller ind mod ryggen? Har du andre symptomer, fx. hoste, åndenød, vandladningsforstyrrelser, forstoppelse, rygsmerter osv? Fejler du andet?

Galdestenanfald er det nok ikke, da galdeblæren ligger under højre ribbenskurvatur og oftest giver smerter der eller i midtlinien mens venstresidige smerter er sjældnere. Det ligner hellere ikke hjertesygdom da disse smerter oftest er i midtlinien bad brystbenet.

øhhh symptomer brønddammen
jeg synes jeg er noget træt og får ofte hoved pine ved fysisk anstrengelse - ellers ikke noget. Smerterne er lige under bryst og inde bag huden der, som om noget klemmer. ikke nedad med indad

angina pektoris= hjertekrampe Anonym
Hej Kvinde.
Det kan være let [l]krampe "Angina Pektoris" som kan forekomme ved strees.
I din alder burde det ikke forekomme, men få et rigtigt tjek på det.
det kan nemlig være arveligt betinget ??
VH. en der arb. på en [l] afd.

Re: angina DrS
Angina Pectoris er smerter udløst fra hjertemuskulaturen når den mangler ilt, f.eks. ved en forsnævring i en eller flere kranspulsårer. Stress fører ikke til angina i et i øvrigt rask hjerte. Desuden sidder disse smerter bag brystbenet. Der er intet der tyder på, at du har angina. Det er umuligt at sige hvad du fejler på sådan en forum, men det kunne sagtens være noget muskulært. Hvis det virkelig plager dig, så snak med din læge om det.

Måske er det fra ryggen? Læsemusen
Lige for at berolige dig lidt - Smerter i brystet kan godt stamme fra ryggen. Jeg synes, du skal gå til lægen med det, og hvis han ikke kan finde en forklaring, så prøv med en kiropraktor. Jeg har selv haft problemer med smerter under venstre bryst, og været meget bekymret, men det skyldtes muskelinfiltrationer pga. dårlig ryg,

Men alligevel: Spørg din læge