Underlige "mails"

Underlige "mails" yofilo
Er der andre der efter mail-skiftet har oplevet at få underlige mails med notifikation om fejl-levering af mails?

Jeg får ret mange hver dag, hvor det påstås at jeg har sendt mails til forskellige sære adresser og at de ikke er leveret. Vedhæftet er altid en fil med "min" meddelse. Jeg har så ikke åbnet den vedhæftede fil for jeg er ret sikker på at det enten er spam eller virus som er gået forbi filteret.
Jeg synes bare det er mærkeligt at jeg får så mange efter ændringen, så jeg vil spørge om andre oplever det eller om nogen har kendskab til at der florerer noget lige p.t?

Ikke flere end før skiftet, odj
Nærmere færre

nigeriabreve. tone
Jeg har ingen fået andet end de sædvanlige nigeriabreve. Men jeg har heller ikke været "her" før , jeg har næsten lige fundet denne side.
Men jeg undrer mig over, at nogen har min mail adresse. Nogen der ved, hvordan det kan gå til. Altså det er sket inden jeg kom her. [:)]

Næh, men anonym
de fleste af mine almindelige afsendere af mails ryger nu i bakken SPAM, i stedet for i indbakken.

udenlandsk spam kan børsten.
du sende til int@spamklage.dk--og dansk spam kan du sende til spam@klage dk

når du er tilsluttet internettet, er det mange der har din e mail adresse, hvis du fks. registrerer dig på et antispamprogram, eller hvis du modtager en licens til dine programmer.

antispamprogram tone
Tak, fordi du svarer mig. Desværre er jeg en ren novice, jeg har haft en til at installere, hvad jeg skal bruge. Så hvad vil det sige : en licens til dine programmer.
Hvordan kan nogen have min adresse fra et antispamprogram. Går det ikke ud på at beskytte.
Undskyld, hvis jeg lyder meget uvidende, men jeg er ikke klogere. [:)]

Snak med SOL nona
Du er nok nødt til at vende denne historie med SOL-folket.

Den måde at få svar tilbage på en mail, du ikke har sendt, det minder lidt om et spam-forsøg, hvor der bliver fyret en mail af til en nonsens-adresse, og så får afsenderen at vide, at mailen ikke kan afleveres.

Men det synes jeg egentlig, at SOL burde have fanget.
[l][s][s][l]

Også her yofilo
NÅrhja, det gør mine også... eller dvs. jeg får en del mails i min SPAM-bakke som jeg faktisk selv har tilmeldt mig (har sågar oplevet at en mail fra min sagsbehandlers kommune-mail røg i???), mens de mails jeg ikke ønsker at modtage ofte ligger og sejler rundt i indbakken...

Netop yofilo
Det er netop min pointe, at jeg synes SPAM-filteret den sidste tid på de gamle servere og nu på de nye er temmelig ustabilt. Jeg synes det er mærkeligt at sol ikke har opfanget at der er et problem med det, for jeg synes at have læst flere tråde om det samme emne.

Det jeg modtager lugter langt væk af enten SPAM eller virus. Jeg tror ikke det er nigeria-breve, for de plejer jo bare at ligge åbne i mailen med et "Dear Long Lost Cousin" eller hvad f..... de nu prøver at snyde folk med. De ryger direkte i slettet-mappen. Det er de der med vedhæftede filer der bekymrer mig, fordi det potentielt kan være noget der fucker enten mail-kontoen eller min computer op hvis jeg åbner dem. Derfor ved jeg heller ikke hvad det er...