Underligt? .. Hjælp?

Underligt? .. Hjælp? N@nn@
Jeg vil starte med at sige at jeg er en pige på 18, fylder 19 om 1 mindre end 1 måned. Når jeg tænker nogle år tilbage havde jeg nogle underlige perioder / anfald (eller hvad søren man nu kan kalde det?)Jeg kunne side og læse en bog eller have det sjovt sammen med mine venner, men lige pludselig følte jeg en sort skygge foran mit højre øje og i et øjblik kan jeg slet ikke tale, jeg kan huske at jeg prøver at få nogle ord frem, men jeg kan ikke, inde i mit hovedet lød den sætning jeg ville sige rigtigt, men når jeg så prøvedet på at sige hvad jeg tænkte så var det ren vylapyk der kom ud af min mund. Jeg kan huske alle de gange jeg har haft det sådan har jeg kunne mærke det ved at jeg fik en ekstrem hovedpine og det sorte kom lige pludselig foran mit øje fik også lidt ondt i det højre øje som om nogen trykkede på det, og når jeg så kiggede op på folk kunne jeg slet ikk se på det ene øje.. Jeg kan huske det skremte mig meget og jeg græd og græd hver gang.. Jeg gik til lægen hver gang og fik taget blodprøver, men de kunne ikke finde ud af hvad det var.
Selvom det er 2-3 år siden jeg sidst havde et '' anfald '' går jeg stadig og er bange for om jeg pludselig får det igen, det er meget meget ubehageligt!!
Jeg har tit tænkt på hvad søren det kunne have været? ..
Jeg skriver for at se om nogen af jer andre har oplevet nogen lignende?

Mange kærlige hilsener Nanna

hmm.. anonym
En veninde jeg har, fik det på samme måde.
Hun fik taget flere blodprøver der ikke viste noget.
Efter et år fik hun endelig gennemtruffet en scanning, der viste at hun havde haft en blodprop i hjernen.
Hvis du ikke har mærket noget efter dengang, er det nok ikke så galt.
Hun blev ved med at få disse symptomer og fik ødelagt synet på det ene øje, så hun ikke kunne kigge til siden.
Det skal også siges, at hun blev utrolig træt og udmatte efter episoderne.
Måske du bare har haft en nerve i klemme, der har blokeret midlertidigt ?

Jeg tror... emilieduus
Det er en blodprop i hjernen. Gå til lægen med det samme. Sig til dem, at du vil have en scanning på sygehuset. Måske finder de noget....
Held og Lykke

Blodprop i hjernen ? ernst_kolding
Kan en kvinde få det [:D]

Ja, og hun kan bløde 5 dage uden at dø Undren
Der er ting du ikke kan konkurrere med.

Måske.... Anonym
Udover de teorier du allerede har fået, så tænker jeg på om det kunne være en slags epileptisk anfald?

Det kunne nightnurse
have været et atypisk migræneanfald eller blodmangel - men siden du ikke har haft "anfaldet" i flere år, lader det ikke til at det er noget du skal spekulere meget over.

For en sikkerheds skyld ville jeg foreslå dig at gå til lægen og få målt dine kolesteroltal - husk, at du skal være fastende, når du får taget blodprøverne, for ellers vil de vise falske resultater.

Så er der det med din kost - spiser du sundt, varieret? Hvor meget motionerer du? Vitaminmangel kan også give disse forbigående symptomer - så går dig selv på klingen og check alt det, du selv kan checke.

Tænk på om "anfaldet" indfandt sig f.eks. i forbindelse med eksamen (stress) eller på et tidspunkt, hvor du ikke havde sovet tilstrækkeligt ...... Bud er der mange af, men det lyder ikke til at du skal være nervøs.

Hmm.. & mange taak <3 N@nn@
Ja det kan self. have været en blodprop. Jeg tror hellere jeg må se at få det undersøgt.. Det med træthed og hovedpine lige efter episoden havde jeg også.. lige efter kunne jeg sove i flere timer..
Men ihvertfald 1000 tak for jeres svar & hjælp [l]

Migræne/epileptisk anfald DrS
De symptomer du beskriver, tyder ikke på en blodprop i hjernen men snarere et migræneanfald med aura eller et partiel epileptisk anfald. Blodprøver vil som regel være normale, men hvis det er noget der plager dig fortsat kan du tage kontakt til egen læge mhp. videreudredning.