Underskrift

Underskrift mk2009
Jeg faldt over dette indlæg 'Endelig'

Hvor er det grotesk at man lovligt kan mishandle dyr. Dette skulle der for længst være sat en stopper for. Lykkeligvis fandt jeg, via Ekstra Bladet en person som har taget det helt rigtige initiativ - Nemlig underskriftsindsamling for at ulovliggøre sex med dyr. Der er på nuværende tidspunkt over 15.000 der har valgt at støtte med deres underskrift. Kan man andet??? Støt med DIN underskrift på dette link: http:

http://www.may-britt.dk/

Spot!!

Godt initiativ !!! Bellapigen
Det er hermed gjort !!!

Jeg vil også opfordre alle som læser indlæggene til at gøre detsamme !!!

Også mig hot-lava
Hejsa!

Jeg har lige lagt samme link ind under en tråd om dyresex længere nede på siden, har selv skrevet under for nogle uger siden.

Vh
hot-lava

nysgerrig melcor
Jeg kan ikke komme ind på siden, fordi jeg sidder bag en proxy som blokere adgang til alle sider hvor der står 'sex' eller lign. i adressen..

Men hvordan kan de vide, at der har været 18.000 inde og 'skrive under'? Det kan jo være at en person har været inde mange gange, som der jo nok har, eller skrevet en masse navne, hvis man skal skrive det..

Det er ikke fordi jeg ikke støtter sagen! Jeg undrer mig bare over, hvor realistisk en sådan online 'underskrift' indsamling er.

God nok mk2009
Når man giver sin underskrift online, skal man oplyse navn, adresse og e-mail adresse. Så jeg mener at der er en rimelig chance for, at det er realistiske underskrifter...

Spot!!

Forkert! Anonym
Jeg er langt fra enig i, at man burde ulovliggøre dyresex! Man kan som menneske ikke gøre for, at man måske tænder seksuelt på noget, som ikke er normalt i andres øjne. At ulovliggøre dyresex ville være at gøre alle med disse alternative lyster til kriminelle! Og det kan ikke være rigtigt!

For hvor går grænsen så? Det næste, der skal gøres kriminelt er vel S/M? Eller urinsex? Eller fodsex? Nej! Vi må indse, at mennesker er og bliver forskellige! Også når vi snakker seksuelle lyster og tendenser, og det må vi bare acceptere!

Og dyrerne ser det jo ikke på samme måde som os! De får ikke noget ud af det på samme måde! De føler sig ikke skændet, da de ikke ved, hvad det er der foregår!

P.S. Lige for the record, jeg synes ikke dyresex på nogen måde er ophidsende! Men jeg mener bare, at man må acceptere den forskellighed, der nu engang gør mennesker, til mennesker..

ja, ok.. melcor
Jeg går ud fra, at det er lige så gyldigt som en 'klassisk' underskrift indsamling. Man kan jo nemt snyde i begge to..

En joke ? Bellapigen
Det er forhåbentlig et forsøg på en joke du har lavet som indlæg ..... ??

Ellers vil jeg bare sige at du da ikke er helt rask oppe i hovedet !!!!!!!!

ikke helt rask? melcor
Jeg kan godt fælge ham/hende i hans/hendes tanke gang. Man bliver nød til at sætte en stopper for det på et tidspunkt.

Jeg mener dog, at stopklodsen skal sættes EFTER man har gjort det ulovligt at have sex med dyr. Selvom dyr ikke føler og tænker på samme måde som os, er det stadig dyreplageri (i mine, så vel som mange andres, øjne).

Som han/hun så spørger om, hvor man så skal stoppe, og kommer med en liste over andre bizarre sex-fetishes, vil jeg mene, at den slags ikke burde forbydes, eftersom det er mellem mennesker selv. Begge parter vælger at have urin sex eller lign. og så er det jo deres frivilige valg, og det er der ikke noget galt med. Hvis en af parterne ikke vil det, og har sagt fra, er det jo voltægt, og det er jo så ulovligt.

Hørt ! Bellapigen
Jeg kommer blot til at tænke hvor mange "syge" mennesker der egentlig render frit omkring !!!

Det er ikke.... sanessa
den sexuelle orientering det handler om at forbyde. Jeg er ikke enig med dig i at man så ligesågodt kan forbyde urinsex og fodsex. Der deltager parterne på lige fod, (undskyld en lidt uheldig sammenstilling)

Der er ikke noget galt i at dyrke sex på alle mulige og umulige måder, men det er galt at dyrke sex med individer man suverænt har ansvaret for på alle andre områder også. De har ikke noget valg..vovsen siger sgu da ikke "Nej skat ikke i aften". De kan jo heller ikke tage deres halsbånd og skride, fordi kæresten går over stregen.

Hvis man ikke har den respekt for dyrene, at lade dem være det de er, så skulle man fandme ikke have lov at have dem. Og du kan ikke med den i hånden påstå at dyrene ikke føler sig skændet...for dyr der føler sig skændet...de kan jo ikke gøre noget ved det. De er helt i deres ejeres magt. Og du VED jo ikke hvad dyrene får ud af det, de går og gør. Man kan se på dyr, der trives at de er åbne og loyale...men de udtrykker jo heller ikke deres taknemmelighed, for de har jo ikke en viden om hvordan det ellers kan være. Det hele afhænger af de mennesker, der har ansvar for dem.

Jeg har forstået at du ikke ligefrem tænder på dyresex, men jeg fornemme ikke du har respekt for dyr, hvis du kan minimere dem til at være på linie med at stykke legetøj, man kan gøre med, hvad man vil, fordi de ikke ved, hvad der foregår

Bvadr hot-lava
Betyder det ikke noget for dyrene???

... Måske ikke hvis en hoppe får besøg af en lille landmand, men jeg har desværre hørt dyrlæger udtale sig om de skader der forårsages på både hunde og katte som ejerne har taget sig lidt for kærligt af. Føj for den!

Det er sygeligt, men jeg kan give dig ret i at problemet ikke forsvinder ved et forbud, men det er altså kvalmt at det er legalt - ØV!

Vh
hot-lava

Undskyld hot-lava
til Bellapigen - det var selvfølgelig ikke ment som svar på dit indlæg, men henvendt til Anonym, den smuttede bare ind under den forkerte...

hot-lava

Det er helt ok ... Bellapigen
... jeg forstår .... og jeg siger også BVADR som du gør !!!

Det er totalt uacceptabelt - lad os håbe at der blir´ gjort noget ved det !!

For dyrenens skyld ...

god ide Demokraten
du kan starte.

Demokraten er ikke Demokraten.... Demokraten
OG jeg har heller ikke skrevet dette indlæg....Der er tværtimod skrevet af en erklæret antidemokrat og nazist, der forsøger at chikanere mig ud af debatten.....

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Vent lige lidt! Demokraten
jeg blev forvirret. Demokraten er lig Demokraten. Stalin
længe leve! Stalinistisk inspireret demokrati længe leve!