Underskriftindsamling mod langsomme køretøjer i myldretid.

Underskriftindsamling mod langsomme køretøjer i myldretid. Så kør dog!
Skal traktorere, gummigede, osv. have lov til at genere den almindelige myldretidstrafik på de danske hovedveje og indfaldsveje? I Danmark findes der en lang række maskiner og køretøjer der iflg. loven kun må køre 30km/t på de danske veje, når disse maskiner og køretøjer bevæger sig ud i myldretiden skaber det kun irritation og kan lede til hasarderede overhalinger.

Vi er nogen stykker der efterhånden er blevet træt af disse situationer og har derfor startet denne indsamling. Vores forslag er at indføre en lov der forbyder eller begrænser al kørsel med 30km/t-køretøjerne på hovedveje og indfaldsveje i myldretid, dvs. mellem 7.00-9.00 og 15.00 og 17.00.

Planen er at vidrebringe underskrifterne til transport- og energiminister Flemming Hansen.

Skriv under i dag og send gerne videre til dine venner og kolleger!

http://onlineunderskrift.dk/web/TRAKTOR

pjat. sur røv.
de skal vel også på arbejde, de betaler enorme afgifter for at bruge vejene, så stop dit fis, og kør hjemmefra 1 time tidligere.

Bør også omfatte Bullen finger
Trailere, campingvogne, lastbiler samt de trafikmongoler, der finder det helt i orden at ligge og snegle sig afsted med 60-70 km/t på større veje.

Generelt er der alt for mange sløve folk i trafikken i dag, og de skaber farlige situationer med de køer de konstant skaber bag sig. Ligesom man kan få bøde og klip for at køre for hurtigt bør man også kunne få det for at køre for langsomt og genere trafikken.

Myldretid. Bondemanden
Langsomkørende trafik i myldretiderne kan skabe trafikale problemer. Men at forbyde dem at køre i de nævnte perioder er at gå over stregen. Hvad med at forbyde ”Søndags-billister og dem med blød hat” at køre i myldretiderne?? Efter mange år som fører af langsomt kørende maskiner er det meget tydeligt hvem der skaber køen!! Det er de første 2-3 biler, som ligger bagved og venter på at der bliver min. 2 km. fri bane, så de kan overhale. Når dette endelig er opnået, sætter de farten HELT op på 40 km/t og FARER forbi med en hale af bilister, som vinker.… mange gange med knyttet hånd.

Bondemanden

lige en oplysning.. et eller andet..
Inden du begynder at kaste dig over trailer, campingvogne og lastbiler, så burde du lige genopfriske din viden ang hastighedbegrænsninger for køretøjer.. Efter loven så må de 3 ovennævnte tilfælde kun køre 70 km/t på større landeveje.. Og 80 km/t på motorveje.. Så hvordan kan du få det til at hænge sammen med, at du vil have, at de skal køre ulovligt, bare fordi du vil hurtigere frem??

Min mening.. et eller andet..
Du vil overhovedet ikke komme nogen veje med det emne.. Grunden til de er der, er jo nok at de har et arbejde, som skal udføres.. F.eks vejarbejde.. Og når du så vil til at skære i den tid, de må arbejde, så forlænger du også vejarbejdet.. Og så bliver du sur over, at der altid er vejarbejde..

Og det med det skaber irritation og farlige overhalinger.. Det skyldes personen bag rattet i personbilen, som har skruet sin hverdag så hårdt sammen, at han ikke kan overskue at køre 3 min. med 30 km/t, før han sikkert kan overhale..

Er du en af de slags bilister Bilist med samvittighed
der lægger sig i røven af den forankørende og giver dem lyset?

Den kategori irriterer mig noget mere end folk der passer deres arbejde.

Ingen tager skade af at få tempoet og temperamentet skruen et par grader ned.

du kan jo tarzan passer meget godt
nu en gang ikke gardere dig imod søndags bilister, for definationen på en søndags billist er temmelig forskellig.

Men traktor og andre irriterende køretøjer, som vitterligt kører langsommer kunne man da godt flytte til et andet tidsrum, eller sige ikke må kører i mylder tidstrafikken.

Mange landmænd kører efter davisen, her kjør a , åh a må kjør her, lig så møg som du må, hvilket er sandt men derfor kan man godt vise hensyn og kører ind til siden når man har en hale efter sig, som du selv siger.

Vis hensyn, så var der ikke noget problem, og ingen underskrifst indsamling.

bilst med et liv jeg er en af de bilister
Er du en af de bilister, der har al den tid i verden, og som tror alle andre også har det bare fordi du har?

det er let og sige for folk med et job i den offentlige sektor, men nogen af os skal jo skaffe føden til landet.

Jeg er en af den slags bilister som bliver rigtigt irriteret over når folk ikke kan vise den smule hensyn og køre ind til siden, såfremt vejen er to sporet.

Du skal da ved gud ikke diktere hvor hurtig eller langsomt jeg skal køre.

Jeg forsøger heller ikke og holde dig tilbage.

Nej mercy
Det Har vi heldigvis en lovgivning der bestemmer for os. Jeg er den type bilist der overholder fartgrænserne, og hvis der kommer et fjols og lægger sig helt op bag mig og begynder at blinke med lygterne, træder jeg gerne på bremsen for at provokere ham for han skal heller ikke bestemme om jeg skal køre for stærkt.

Ikke Kommunalt ansat.

det er ikke lovligt det du gør danke
såfremt der er plads skal du trække til siden, og lade vedkommende komme forbi.
Du må ikke køre bonderøvs kørsel, bare fordi du er en smålig mand.

Kan godt forstå folk gerne vil gå amok på folk som dig, og såfremt det sker har jeg ikke set noget, du beder selv om problemer med den opførsel.

Læs hvad jeg skriver Bullen finger
Prøv at læs hvad jeg skriver: Udover trailere, lastbiler, campingvogne o.s.v., som ganske rigtigt er omfattet af en lavere hastighed, så er det også de "almindelige" biler jeg snakker om. hvis førere tror det er helt fint at ligge og snegle sig afsted på vejene med mindre end hastighedsgrænsen.

Enig! Kør dog!
Jeg er helt enig, oplægget til indsamlingen er heller ikke et forbud. Det er mere at få bragt lys over sagen, det bedste ville måske være hvis der kom flere krybespor/slæbesport/hvad man nu vil kalde dem. Så kan også dem med frygt for overhaling uden 2km's fribane køre forbi.

Løsningen er enkel Løbehjulsføreren
mener jeg. Danner traktorer, søndagsbilister, sæbekassebiler og lignende en kø på mere end - hvad skal vi sige - tre køretøjer, så er mr. Langsom forpligtet til hurtigst muligt at holde ind til siden og give plads for overhaling. Hokus, pokus filihankat.