Understøttelse/kontanthjælp frister alt for meget

Understøttelse/kontanthjælp frister alt for meget CarlosSantana
Når der findes en restgruppe på 110.000 - 125.000 "arbejdsløse", som alligevel ikke rigtig kan arbejde - vidner det klart om, at det gamle tabu "...vi ville jo så gerne, hvis bare der var jobs at få..." er en lodret løgn!

Det må derfor konstateres, at hele restgruppen har placeret sig selv på offentlig forsørgelse, indrettet sit liv på denne - og ikke har nogen som helst intentioner om at ændre på disse forhold!

Jeg har med chokerende tydelighed oplevet - at alle, gentager alle, som i min omgangskreds har været arbejdsløse - i løbet af ganske kort tid har fundet sig til rette med den noget mindre, men særdeles bekvemme "borgerløn" for at "realisere" sine private drømme om et arbejdsfrit liv!

Understøttelse/kontanthjælp er simpelt hen alt for fristende for de personer, hvis største problem er dovenskab og manglende tagen ansvar for de samfund, som fodrer dem i hovede og røv.

Understøttelse/kontanthjælp må derfor omgående nedsættes til et absolut overlevelsesminimum eller "madpakkeordning".

Tilsvarende kan man samtidigt kræve personligt fremmøde på det lokale rådhus senest 7:00 hver morgen - for aktiv jobssøgning til ALLE jobs, avisbude, taxichauffører, hundelorteopsamlere m.m.

Fremmøde 7:01 eller senere = Nul kroner Putte!

De er uden aktivering , og får automatisk penge overført til kontoen. mandaabenraa
Kontanthjælpen skal være en rimelig indtægt , ellers så giver det sociale problemer , men også for singler og de unge.
Kontanthjælp kan ramme de fleste mennesker , en social begivenhed.
Kommunerne arbejder med "straks aktivering" og de har deres egen arbejdsplads og mange projekter , tilskudsarbejde , fleks og skåne job.
Man SKAL " Stå til råddighed for arbejdsmarkedet" og det er altså i DANMARK.
Vil man ikke indordne sig , har jeg set nogen få " kassen klappet i" .

De skal aktiveres allesammen på den ene eller anden måde , og ikke opholde sig i et andet land.
Alle mennesker kan lave et eller andet , det kan også være nedsat tid og skåne hensyn.Der skal tages hensyn til sygdom og sociale problemer.
Sagsbehandlerne behandler ikke folk ens - de fik kontanthjælp i flere år uden aktivering .
Udlændinge har flere goder , end alle andre har.
Kontanthjælpen kunne man bruge på en anden måde , når bare et` menneske på kontanthjælp får et arbejde , er det rigtig mange penge.
De siger , at når nogen mennesker har været på kontanthjælp i over et halvt år , KAN det være invaliderende. Lidt hjælp , og så er der et arbejde.

NEJ ! CarlosSantana
Kontanthjælp skal IKKE være "en rimelig indkomst!"

Det skal kun være til nødoverlevelse! Arbejdsløse skal have det så dårligt uden arbejde, at deres største drøm er at starte i nyt job - uanset arten.

Aktivering kan være udmærket for at gøre livet surt - men det kunne lige så godt være tvungen jobsøgning i store kommunale telte - opslået til formålet.

urealistisk broom
Kære CarlosSantana og aabenramand.

Hvor er det dog dejligt at høre at der stadig findes snæversynede folk her i landet, som er utilfredse med at ikke alle er ligeså heldige som jer selv at have et job.

Må jeg minde om at kontanthjælpen allerede idag er på et meget lavt niveau set i forhold til resten af samfundet. Og nej, jeg mener ikke at folk på kontanthjælp bare skal kræve og kræve.

Men glem nu de skingre toner fra Pia og Fogh, og tænk over at begrebet kontanthjælp dækker over mange problemer. Dels er der dem der "kun" harledighed som problem, men der er en stor gruppe som har problemer udover ledighed, fx. traumer, fysiske og psykiske sygdomme som ikke bare kan gå ud og tage, og klare et arbejde.

Selv har jeg sendt en masse jobansøgninger, men har ikke fået svar på dem endnu, eller også er jeg blevet afvist. Så tænk over at det ikke nødvendigvis er vores egen skyld.

Men selvfølgelig, så snæversynet som du er CarlosSanta, så er det selvfølgelig nok svært at ændre din indstilling.. Sådan er det med indbildte mennesker!!

Prøv det selv og opdag Sæt dig ind i tingene
hvilket lorteliv det er at leve på kontanten fjols!!!

uenig = snævertsynet ? CarlosSantana
Skulle man være snærvertsynet, fordi man ikke deler din egen opfattelse? Ha Ha!

Hvis folk er registrerede som arbejdsløse - og ikke kan arbejde, så er den rivende gal!

De skal IKKE stå registrerede som en uudnyttet ressource, som man så sideløbende bekvemt kan beskylde diverse regeringer for ikke at gøre noget ved!

Så skal de registreres som psykisk syge, førtidspensionister eller hvor de hører hjemme - de skal ikke ødelægge arbejdsmarkedet!

Det er da utroligt at høre, du ikke "sådan lige kan finde dig" et job! Få lettet røven og gå med aviser, reklamer og tryksager! De søger medarbejdere året rundt! Eller kør taxi, de søger også folk året rundt!

Det SKAL være et lorteliv! CarlosSantana
Du befinder dig jo åbenbart find i denne substans?

Nope Sæt dig ind i tingene!!
Men få DU noget forståelse ved lortelivet som bistandsmodtager inden du udtaler dig! SE hvor elendigt det er at blive set ned på, blive kaldt doven og sent på latterlige kurser uden indhold og mulighed for videre udvikling. Det er højest ludere der bliver fodret i hoved og røv, bistandsmodtagere får højest de få rester, der er tilbage. Nyd dit arbejde og din GODE løn!!!

ynk ynk ynk CarlosSantana
"SE hvor elendigt det er at blive set ned på, blive kaldt doven og sent på latterlige kurser uden indhold og mulighed for videre udvikling."

Hvorfor sidder du her og jamrer, hvorfor er du ikke ude at søge de jobtyper du er kvalificeret til?

Nu var der vel skoler og uddannelsessteder i den by du kommer fra?

Jeg forstår... Krusty
...ikke hvordan man kan "finde sig til rette" på understøttelse. Jeg har selv været arbejdsløs 2 gange i et par måneder og der havde jeg 6500 kr. udbetalt om måneden. Det kan man da knap nok føre et nogenlunde værdigt liv for, så jeg forstår slet ikke hvorfor nogle mennesker er så kræsne og arrogante i deres jobsøgning. Der ingen der skal komme og fortælle mig at det ikke kan betale sig at arbejde.

Jeg har... Krusty
...ingen uddannelse, ingen formelle kvalifikationer eller nogetsomhelst, men alligevel har jeg aldrig været arbejdsløs, og dermed på kontanthjælp, i mere end allerhøjest et par måneder. Kommunen kan ikke skaffe kontanthjælpsmodtagere jobs. De skal sgu selv ud at søge dem.

Tænk hvis det skete for dig Sæt dig ind
De fleste bistandsmodtager får søreme ikke lov til at tage en uddannelse og tænk selv om bistandsmodtagerne søger ufaglært arbejde frå de afslag efter afslag, hvad foreslår du så de skal gøre?? Nu ikke noget med at de skal lette deres fede røv vel???

førtidspension www....
Jeg tort nærmere at problemet ligger i reglerne for førtidspension. Mange af dem, der i dag får kontanthjælp i matchkategori 4 og 5 bliver aldrig i stand til at varetage et arbejde, og det er urmeligt, at de ikke kan få førtidspension.

ikke helt rigtigt. socialrådgiveren
Faktisk er reglen sådan, at det er et krav at man tager en uddannelse, hvis man er over 25 og modtager kontanthjælp uden at være uddannet.

Helt forkert! CarlosSantana
Der skriges på arbejdskraft alle steder. Se at få gået med aviser og reklamer!

Det kan du vel finde ud af - trods din manglende fremsynethed m.h.t. uddannelse, dengang det var din tur?

Du har helt ret! CarlosSantana
Det er også mig en gåde, hvordan man skal have SÅ HØJE forventninger til et job, når man ikke engang kan påtage sig ganske almindelig beskæftigelse.

Der er millioner af mennesker som hver dag passer et arbejde, som de måske ikke brænder for. Men her er der ingen fine manerer, man tager blot sin tørn!

De arbejdsløse som leger "prinsessen på ærten" kommer ikke videre, sålænge systemerne beskytter dem. Det er utroligt så nemt folk kan finde jobs - når understøttelse/dagpenge pludselig forsvinder?

;o)

Skriv 100 ansøgninger Sæt dig ind i
som fabrikarbejder og avisomdeler. Skriv lige i ansøgningen at du er bistandslønmodtager og lad os så se om du får 100 afslag du!!!

Helt enig! millen23
Kontanthjælpen er det man får efter fire år på dagpenge. Efter kontanthjælpen er det så bistand. Fatter ikke man ikke springer kontanthjælpen over eller gør det til en slags 'overlevelsesindkomst'.

Min veninde venter på at begynde studierne om et år. Hun gider ikke arbejde imens, så hun får kontanthjælp og hun får MERE end jeg får i S.U. Det kan da ikke være rigtigt!!

Lær at skrive ansøgninger! CarlosSantana
lær at sælge dig som et aktiv - istedet for at klynke dig videre i sovsen.

Kort sagt: Fingeren ud!

Igen igen! CarlosSantana
"Min veninde venter på at begynde studierne om et år. Hun gider ikke arbejde imens, så hun får kontanthjælp..."

Godt eksempel på misbrug!
Hun ville have rigtig godt af en gang lorte-aktivering fra 7:00 - 15:00 hver eneste dag, så skal du se hvor hurtigt hun kan skifte mening! ;o)

Kort sagt Sæt dig ind
Du er STÆDIG som et æsel hehe!

Det er millen23
ikke mere et lorteliv, end at være på S.U. Kontanthjælpen er højere end for os udeboende studerende...

;o) CarlosSantana
Ja da! ;o)

Præcis millen23
men hun ved hvornår hun bliver sendt i aktivering, for det har AF fortalt hende og så daffer hun til lægen og siger hun er åh så psykisk ustabil og vupti -ingen aktivering før om et ½ år og ikke nok med det -så forhøjer de også hendes kontanthjælp. I øjeblikket er den lige lidt over 7.000,- netto i måneden

hørt www...
Bistanden er nu afskaffet, så det kan man ikke få.

Og ja, det er unfair at de får mere end folk på su. Det giver ikke meget mening. Men det er også svært at tale for en højere su, når unge studerende i dag prioriterer cafeer og guccitøj højest...

DEt ER et lorteliv Sæt dig ind
Du er under 25. Tænk hvis du var 40 år, på bistand (hvilket er = sulteløn) og fik afslag efter afslag, andre kalder dig doven og synes du nasser på samfundet, det lyder vel nok sjovt ikk?
Alle der læser får SU så hva er dit problem?

hvorfor millen23
i alverden skulle du skrive i en ansøgning at du er bistandsmodtager? Det ville da være for dumt! Hvis man lugter af sved skriver man vel heller ikke det i en ansøgning?!? Man fremhæver ens gode sider...

Hva Sæt dig ind
Skriver du så i din dataliste??? Det gad jeg godt vide!
Selvfølgelig fremhæver man ens gode sider, men man lyver ikk vel??

Det lyder som om du kender det Hader indskrænkede typer
fra dig selv!!!

For ellers vil jeg mene, at du ikke ved en skid om hvad du udtaler dig om, bare fordi et par af dine bekendte har været arbejdsløse engang.

Jeg tror ved gud at det er de færreste der finder det særlig morsomt eller berigende at være kørt ud på et sidespor i længden.

Dine sindsyge nazimetoder vil ikke engang DF indføre så, dem kan du gemme til dine våde drømme.

Dit fjols!

Tror du tænker millen23
på de hjemmeboende studerende med masser af café penge -dem der går på gym og handelsskoler osv. Efter jeg begyndte på den videregående uddannelse har der ikke været råd eller tid for den sags skyld til café ture og dyrt tøj;o)

Men taler heller ikke for at S.U.'en for udeboende skal hæves. Vi klarer os;o) Taler for at kontanthjælpen skal nedsættes.

Du forsøger jo at snyde! CarlosSantana
Ansøgninger med det bevidst formål ikke at få job?

Så du kan fastholde dig selv i passiv forsørgelse?
Mon ikke jeg har fuldstændig ret i, at arbejdsløshed IKKE er dit problem?

På sit millen23
CV skriver man ens kompetencer og hvad man har lavet før. Jeg har været studerende i 4 år nu og mit CV fylder 3 sider, så mon ikke alle har noget at fylde på?

Og hvis man så er heldig at komme til samtalen og de spørger "hvad laver du nu -jeg kan se der er et 'hul' i din ansættelsesperioder", så svarer man, at man er jobsøgende og går på kurser osv for at få jobbet! Det er da ikke at lyve -medmindre man sidder derhjemme og har fedet den hele sit liv, men så tvivler jeg på man overhovedet ville kunne skrive en ansøgning og dermed komme til samtale.

Verbale tabere? CarlosSantana
Er det ikke de, som ikke kan forholde sig til emnerne, men som kompensation begynder at hælde ukvemsord i hovedet på de, som er dem verbalt overlegne? ;o)

Man kunne også CarlosSantana
Man kunne også tage sig et "midlertidigt job" som avisbud eller lignende i sin arbejdsløshedsperiode. Så kunne man forklare "hullet" med, at man under sin jobsøgning gør alt hvad der er muligt for at svare enhver sit og ikke ligge samfundet til last!

Slet ingen dårlig udtalelse under en jobsamtale!

Jeg forsøger Sæt dig ind
at overbevise dig om at de fleste der er på bistand ikke er det af fri vilje. Lad os forestille os du blev sygemeldt fordi du går psykisk ned. Der går mere end et år, så derfor ryger du på bistand. Der er IKKE MANGE=MEGET MEGET FÅ arbejdsgivere der ville ansætte dig, tænk hvis du nu *gik ned med flaget igen*!
Jeg ønsker bare lidt forståelse for dem der er på bistand, det er ikke noget ønskeliv.
Ved godt at nogle ikke gider arbejde men det er fåtallet!

I øjeblikket er fåtallet? CarlosSantana
110.000 - 125.000 som ikke ønsker et arbejde!

Du er Sæt dig ind
UMULIG!

Jeg håber næsten at det rammer dig Anonym
og det kan det nemt. Trenden kan være at din branche flyttes til udlandet. Det kan ske i løbet af få år.

Kendte engang en som følte sig meget sikker i sit og flere gange fik tilbudt job af konkurrenten. Pludselig fusionerede firmaet med konkurrenten og det nye selskab flyttede hans kompetenceområde til Belgien.

Bom...der stod den uundværlige 40.000 kr./md funktionær uden job! Sådan gik han i halvandet år, på kurser, aktivering, omskoling og hele smøren til dagpengesats og aktiveringsydelse.

Nu arbejder han for et andet firma med noget helt andet, til en væsentligt lavere løn.

Min pointe er at ingen er sikker. Gentager INGEN! Med et pennestrøg kan hele jobområder flyttes om på den anden side af kloden.

Dertil kan du blive langtidssyg. Det har du heller ingen garanti for.

Så drop dit hovmod. Hovmod står for fald!

Og så spørger arbejdsgiveren dig om Sæt dig ind
Hvordan det kan være du ikke har fået et job med alle de ansøgninger du har skrevet!!
Vær nu en realist du!

Nu er DU jo dum Hader indskrænkede typer
Hvordan i himlens navn kan du konkludere at grunden til at vi har en restgruppe af arbejdsløse er fordi de er dovne og ugidelige.

Hvordan kan du generalisere ud fra nogle få personer som du kender. Det er jo totalt uvidenskabeligt og useriøst.
Problemet med din måde at tænke på er, at du har dannet dig en idé om problemet og ud fra den idé søger du så nogle eksempler der kan bekræfte din hypotese. Når du har fundet et eller to tilfælde, så drager du din konklusion.

Hvis du var blevet sat til at udarbejde en rapport om det her emne, ville man næppe have læst mere end de indledende linier inden den var blevet merkuleret.

Hvad værre er. Du har slet ikke gjort dig så meget som en enkelt overvejelse om alternative grunde til at folk kan gå arbejdsløse. Det i sig selv skriger til himlen.
Kunne det således tænkes, at der var andre årsager til at folk gik arbejdsløse end, at de var dovne. Ja eller nej?
I så fald hvilke årsager kunne man forestille sig?
Kan man refere til nogle undersøgelser der belyser det her?
Er det sådan at der efter de økonomiske modeller landet styres efter, er behov for en vis arbejdsløshed, forstået på den måde at det svækker konkurrenceevnen og overopheder økonomien hvis udbuddet af arbejdskraft er for lille og lønnen dermed stiger for hurtigt?
Er det i så fald sådan, at politikerne i virkeligheden ikke er reelt interesserede i, at afskaffe arbejdsløsheden helt? (til trods for at de påstår noget andet. valgflæsk!)

At du ikke har gjort dig disse overvejelser gør at jeg synes at dit indlæg er en gang skald!

Hovmod? CarlosSantana
Hvem snakker dog om hovmod?

Jeg udtaler mig om at der findes en række mennesker (110.000 - 125.000), som modtager passiv forsørgelse som arbejdsløse - uden at ville påtage sig et arbejde!

Hvordan blander du dog disse ting sammen?

Det kan jeg skam nemt CarlosSantana
"Hvordan i himlens navn kan du konkludere at grunden til at vi har en restgruppe af arbejdsløse er fordi de er dovne og ugidelige."

Sågar LO's cheføkonom har udtalt, at restgruppen på 110.000 - 125.000 som står registrerede som arbejdsløse - IKKE reelt står til rådighed for arbejdsmarkedet!

Det betyder at disse mennesker hverken søger arbejde eller påtager sig anvist arbejde. Om det så er dovenskab eller socialeproblemer, skal jeg ikke gøre mig til dommmr over - det må være din egen vurdering! ;o)

Problem? millen23
Jeg har ikke noget problem, men jeg synes der er noget galt i samfundet, når man kan gå og fede den og stadig få lige så meget udbetalt, som os, der uddanner os og dermed sørger for at kunne betale skat til samfundet mange år fremover.

Alle der studerer er på S.U. ja -det er et valg jeg selv har taget. Alle der ikke laver en skid får også penge for det -det er valg de har taget, men kan det være rimeligt at vi som samfund nærmest opfordrer svage til bare at fede den? For det gør vi, når de får så meget i støtte. Alle på udeboende S.U. får ca. 4.000 og arbejder så vi i alt har ca. 6.0000 i måneden. Ved ikke præcis hvad bistanden er sat til, men nægter at tro den er meget lavere end de 6.000, hvilket vil sige alle studerende får det samme for at uddanne sig som dem, der ikke vil lave noget...

Desuden kan studerende ikke frit vælge, hvor vil bo hvilket vil sige vores husleje ofte er meget dyr. Bistandsmodtagere kan vælge ikke at bo i en dyr kommune...

Tror millen23
heller ikke de synes det er sjovt ikke at være en del af samfundet som sådan, men synes du det kan være rimeligt, at vi tillader dem at forblive derude? For det gør vi jo, når de kan få penge til at leve for -hvorfor så arbejde?

Ville det ikke være bedre at give dem mindre i støtte, så de blev tvunget ud i arbejde? Især når manglen på arbejdskraft er så stor. Mener vi gør de svage en bjørnetjeneste ved ikke at sætte støtten ned...

nemt millen23
så svarer man at arbejdsgiverne nok ikke har følt man har passet til stllingerne. Man siger i hvert fald ikke: "jeg tror det e rfordi jeg er på bistand!" Men helt ærligt -hvis du virkelig tror at arbejdsgiver vil spørge en ansøgende om hvorfor han ikke har fået job, så beviser det jo bare hvor lidt du har at gøre med arbejdsmarkedet. INGEN ansøger kan svare på det spørgsmål, for INGEN ved 100% hvorfor de ikke fik jobbet, så hvis du har eller skulle opleve at få det spørgsmål, så synes jeg ærlig talt,du skulle svare: "jeg kan ikke svare på andres vegne, men her er nummeret, så kan du selv ringe at spørge, hvorfor de ikke ansatte mig!"

Der er jo nogle blandt de arbejdsløse irene54
der udover det beløb de modtager, også arbejder sort.
Resultat? - de har mange flere penge end os i arbejde.

For ca. 14 dage siden var det omtalt irene54
i en radioavis; i denne nævntes der, at antallet af førtidspensionister har aldrig været højere end det er nu.

Jeg letter gerne røven!! nyame
men hvor synes du, så jeg skal gå hen?? Det hjælper da ikke en dyt, at de mangler chauffører eller avisbude eller ?? i København, når jeg bor i en lille by i Vestjylland og desuden ikke har kørekort!!

Jeg vil meget gerne arbejde, søger og søger og søger både arbejde, som jeg er uddannet til, og ufaglært arbejde! Jeg er tilmeldt 5 vikarbureauer, og teoretisk set har jeg papir på, at jeg egentlig skulle på arbejde senere i dag - men så ringede de fra vikarbureauet og sagde, at der ikke er arbejde i det pågældende firma resten af ugen. Kan jeg tvinge firmaet til at køre aftenhold, hvis der ikke er noget at lave???

Jeg har ikke råd til at tage kørekort, og jeg vil nødig flytte, da jeg har børn, som trives i skolen, hvor vi bor.
Jeg har været avisbud, men her i området kan du hverken leve eller dø af det - det kan umuligt blive en fuldtidsbeskæftigelse.

Så lad være med at skære alle arbejdsløse over en kam! Jeg kender ikke en eneste, som ikke ønsker at arbejde og klare sig selv!

Dem der er placeret forkert d.k
ødelægger arbejdsmarkedet fordi de er placeret forkert ?????

Sig mig engang har du en skrue løs ??

Tror du folk med depression, psykisk eller fysisk sygdom ØNSKER at være placeret forkert ??

hvis du følge lidt med så kan du jo se at mange af de tusinder af arbejdsløse der stadig er, de er placeret i match 4 og 5 det er de pga kommunernes kassetænkning, og det er de fordi du skal være noget nær død for at få hjælp til fleks, førtidspension eller revaledering...

Hvad så ang de få arbejdsløse der vitterligt ikke GIDER at arbejde, ja så er det sq da deres tab, de gider ikke at arbejde, men de bliver sat i straksaktevering.
Så de arbejder alligevel, bare for en sulteløn.

På mit job har vi lige fået en straksaktiveret, og der er det ihvertfald ikke ham der har trukket det længste strå.

Han søger mellem 8-10 job om ugen, han er konstant til jobsamtaler (til min arbejdsgivers store ærgelse, for hvor er det irreterende at han skal gå hele tiden )

Han har en god uddanelse men søger alt der er også det ufaglærte.

Drømmen om den evige kontanthjælpsmodtager er det kun mennesker som dig der har ...

Husk også lige at ihvertfald 3000 af dem der står i køen som ledige er flekser på kontanthjælp , jeg har stået i køen som kontanthjælpsmodtager matchet til 4er ene og alene fordi kommunen smølede med min afklaring så jeg nåede at miste mine sygedapgenge og ryge på den dejlige kontanthjælp INDEN de fik afklaret mig og jeg blev tilkendt fleksjob.. og jeg har sq arbejdet hver eneste dag i hele mit voksne liv...

Drop fordommene og kig på fact, systemet behandler de ledige som L*** og de bliver godt bakket op af en snæversynet mentalitet ...

Nok fordi du bor der, hvor du gør irene54
at du har de jobproblemer - hvilket er selvfølgelig meget beklageligt.

Har du overvejet at få en eller anden uddannelse i brancher hvor der mangler arbejdskraft?

M.h.t. din udtalelse om at du ikke kender nogen arbejdsløse som ikke vil tage arbejde, hvis der var noget - der kommer din bopæl nok igen til at spille en rolle, for her hvor jeg bor, er der rigtig mange "arbejdsløse".
Skrevet i gåseøjne, fordi disse mennesker er eminente til at blive forsørget af staten/kommunen samtidig med at de arbejder sort.

latterlig at høre på mr.alfa-pec
jeg syntes du er lidt latterlig at høre på du tror at job bare hænger på træerne men det gør de nu engang ikke

jeg er selv uddandet men kan ikke få job inden for min uddandelse og jeg ved at man søger folk inden for det fag

men de kræver at du er ung ca 25 år har en masse livs erfaring minst 25 år det vil sige nu er du 50 år men du må kun være 25 år det hænger ikke sammen

og du skal ikke komme og sige at sådan er det ikke for det er det

jeg kan jo regne ud at du ikke søger job så du ved ikke helt hvordan det er

jeg er selv på kontanthjælp men jeg er osse nød til det eftersom jeg har en del problemer med systemet

jeg er hverken syg eller dårlig på nogen måde jeg er Rask og kan sagten tage et job på 37 timer men noget hindre mig og det er SYSTEMET

og jeg ved godt at du siger nu at det kan da aldrig være systemes skyld men det kan det nu engang godt være

den mangel mr.alfa-pec
hejsa

den mangel på arbejde det er for top uddandet folk og det er ikke alle der er det tænk lige over det og det er ikke os alle som kan blive top uddandet