undervægt

undervægt vmv
Er der nogle som har et par råd til en person som har svært ved at tage på? Ved godt at det plejer at være omvendt, men vi er nogle som har svært ved at tage på i vægt.
Jeg har prøvet at grovæde alt, både slik, kager osv, men det har ikke virket, det har jeg blot fået uren hud o.lign. af.
Jeg lever ellers forholdvis sundt; dyrker motion en gang imellem, drikker rigeligt med vand og spiser også en alm kost til dagligt.

Hmm... I think.. Marie Cecilie
Spis godt med kød!

Det hjælper ikke altid med slik, sådan havde jeg det også engang...!

motion Motion
kan også bruges - noget muskelopbyggende

over - under - lige tilpas svane
Ja det kan være meget svært at tage på i vægt, men det vigtigste er at acceptere dig selv som du er nu. Prøv at lade være med at presse dig selv til at tage på og hold fokus på hvordan du har det - ikke på hvordan du ser ud.
Du tror måske at jeg er overvægtig eller normalvægtig, men nej - jeg vejer selv mindre end jeg ville ønske jeg gjorde, men prøver på at fortælle både mig selv og andre at de må kunne acceptere den person de/jeg er fremfor deres udseende. Forstår du mit svar - ellers må du skrive tilbage.
PS
Går ikke udfra du har spiseproblemer som sådan, men at du bare er tynd fra naturens side.

Har du prøvd "weight-gain" produkter? professorweb
Har du prøvd "weight-gain" produkter? Dette er godt nok noget som en del fitness udøvere bruger for at tage på og få muskelmasse.
Selv har jeg haft success med krom-piller (+ 15 kg).

Husk nu også at din krop skal være tilpasset din knogle-bygning, så selv om dig BMI-tal er lavt, så er det ikke sikkert at du skal tage på.

Inden du prøver noget, så tag kontakt til din læge, så du gør det på den rigtige måde.

Held og lykke.

undervægt kan skyldes stofskiftet Anonym
Undervægt kan skyldes for højt stofskifte. En homøopat kan regulere det med uskadelig medicin baseret på naturens egne principper. Det får skjoldbruskkirtlen til at komme ind i et sundt leje igen.
gisiger@ofir.dk