Ung fyr elsker ældre kvinder

Ung fyr elsker ældre kvinder Fredborg
Hej jeg er en ung fyr på 20 som virkelig tænder på modne kvinder , jeg vil bare hører om det er normalt i min alder eller om jeg bare skal gemme mig videre , har haft nogle oplevelser med det og har bare givet mig mod på mere , men nu vil jeg gerne hører jeres mening med det ? , er det normalt eller er det forkert ? , nogen kvinder som tænder på helt unge mænd ?

Mvh
Fredborg 20 år ...

ret normalt hans 40
hej, det er ret normalt.
At unge fyre tænder på ældre kvinder. Måske på grund af deres erfaring, deres forståelse, deres udseende. drømmen om en forstående sexlærer.
Det er osse blevet mere normalt, at ældre kvinder erkender deres trang til unge fyre. Husk en kvinde topper seksuelt i aldren 35-40, mens fyren gør i alderen 15-18.
Det er mindre normalt, at en ung fyr flytter sammen med en ældre kvinde, - måske desværre. Jeg har prøvet bo med ældre kærester.
Jeg svarer gerne på spørgsmål:
aalb-jensen@forum.dk
Hans

netop elskeren
Jeg har tændt på ældre kvinder, siden jeg var 15 år - min seksuelle debut var med en kvinde, som var 20 år ældre end mig, og siden har jeg været sammen med et utal af kvinder fra 50 - 77 år, som har nydt den seksuelle akt lige så meget som mig selv. Jeg er idag 45 år.

meget normalt.. Manden med konen
Det er meget normalt. Vi mænd med de modne kvinder tænder også på tanken om konen med en frisk ung fyr som skal forkæle hende.. Min kone er 46 og har ind imellem også ytret ønske om dette... det skal vel prøves en dag.
[;)]

Lyder godt Fredborg
Det lyder jo godt at jeg ikke er helt unormal ;) - er der så nogen der kender nogle fede sider hvor man virkelig kan møde disse lystne modne kvinder ?

tja hans 40
Prøv scor.dk eller sexdating. Du kan osse gå en tur i byen og lede hvor kvinder er.
Hans.
Eller skriv aalb-jensen@forum.dk

Jeg også Fyr 22
jeg har også trangen og mødte så en moden kvinde på 63 til vores sidste jule frokost og vi har væest sammen mange gange siden også på ferie sammen. I starten er det lidt specielt i det offentlige rum, men jeg bliver ophidset bare af at andre kigger

Hvad er "ældre" Asser
Hvad er en ældre kvinde for dig ? Bliver du feks mere opstemt af af tænke på de "ældre" end en ung smart pige med flotte former ? Jeg forstår dig... de ældre har meget mere erfarring og charme...

Over 60 Fyr 22
for mig er kvinder over 60 ældre - hende der er min 'kæreste' møder selvfølgelig dette alders kreterie - og de er skønne i den alder

nej da andree
nej absolut ikke det vigtigste er at i elsker hianden så er der ikke noget forkert i det [l]

hvor er det madame
dejligt at høre at man stadig er atraktiv når man er over 60

jeg er 65 og tænder kun på yngre mænd....de skal godt nok være fra midt i trediverne til allerhøjest halvtres....har aldrig været sammen med en mand der var ældre end 45.

jeg har en "kærreste"..elsker eller hvad vi skal kalde det...der er 34 og vi har det pragtfuldt sammen...har været sammen med ham i over 1 år...synes bare jeg ser ham for lidt...og for kort tid ad gangen, men han er altid så sød og hensynsfuld og kalder mig de dejligste ting...der går ikke en dag uden vi har kontakt med hinanden flere gange om
dagen.

ved da godt at det aldrig kan blive os to ,men jeg nyder da vores samvær så længe det varer[;)]

jeg tror ikke madame
at der findes nogen sider hvor disse modne kvinder træder frem, for der er lidt tabú over det, men hvis der er vil jeg gerne melde mig.

disse modne kvinder findes sikkert alle vegne i storcentre og andre lignende steder hvor modne kvinder leder efter den skønne unge mand der vil forkæle dem lidt, det er bare at lukke øjnene op og være åben for flirt..du skal være sød og ikke for pågående..så skal du se hvad der sker...disse modne kvinder vil nyde at ha´en ung hemmelig elsker som deres voksne børn ikke ved noget om....hi hi

god vind.. vi er masser der venter derude[;)]

Hmmm JohnDoe
Du siger at der er masser af jer derude og man bare skal lukke øjnene op.
Nu skal jeg ikke kunne benægte at jeg er et unikt tilfælde, som måske har mistet eller mangler et gen. Gennet som skulle gøre det muligt at komme fra storcentret til en hyggelig aften med en moden kvinde. Synes det er svært at se den lykkelig afslutning. Er der nogen her, som kan komme med et godt bud? Ved godt der ikke er en facit list (Ville dog være dejligt, til tider[:)]), men en tåbelig score replik kan da ikke fungere for en almindelig hvid ung mand på 24 (Altså en som mig[;)]). Så noget andet skal der vel bruges.
Og et er at møde en i byen, hvor der er lidt alkohol i kroppen. Noget andet er i et så offentligt rum som et storcenter.

har selv en dejlig yngre kæreste ramona
Nå jeg opdager at der er en debat side omkring at yngre mænd tænder på modne kvinder vil jeg selv gerne give mit besyv med.
Er 7o år, og en kvinde der ikke er gået i stå,og har en kæreste som er 52 år,og har før været i forhold til yngre mænd,selvom jeg har været gift før med jævnaldrende,men de siger mig ikke noget mere,mit sidste forhold var en mand der var kun 6 år yngre men absolut gået i frø,tålte ikke højmusik,og megen snak.
Så er jeg også glad for at gå hånd i hånd med min kæreste og kysse ham åbenlyst i brugsen.
hilsen Ramona

jeg tror ikke loke2670
hmmm lyder frækt. ved det er lang tid siden men skriv lige til mig hvis du stadigvæk vil melde dig selv. [:D] bigpotlove@sol.dk