Ungarns oprør

Ungarns oprør Oldemor
høres der ikke meget om, gad vide hvorfor.

I en aftentime på fjernsynet tonede en dansk kvinde bosiddende i Ungarn.

Hun var virkeligt ophidset over at den indblanding af Danmarks forrige S statsminister Nyrup nu "arbejdende" i EU, han havde udtalt sig imod oprøret i Ungarn.
En indblanding af Ungarns indre anliggende.

Aviserne er stille - hvorfor?

Lidt mærkeligt at vi bliver bombet med informationer om Thailands militærkup, et land der ligger meget langt fra os.
Ungarn er lige om hjørnet.

Er den danske presse selektiv politisk når de vælger informationer.

Eller hvad sker der?

Vi kan alle blive enige om at indblanding i andre landes indre anliggende er forkert.

Det er bare et lille lokalt opgør. boning
Det undrer mig også.

Men lad os nu bare håber at det er netop, et lille lokale opgør.
Og ikke dyber liggende uro som ulmer, og som jeg personligt mener, ulmer også i Slovakiet, og Polen.

En dejligt solrig Torsdag, og fri.
Vh
Boning

Kan kun give dig ret. claespedersen
Jeg tror det lidt svært i en global verden at afholde sig fra blande sig i andre landes indre anliggender og Danmark gør det i mange lande om vi vil kendes ved det eller ej. I Venezuela har vi truet med at stoppe udlands projekter på grund af siddende regering har valgt, at nationalisere olie produktionen så indtjeningen kommer befolkningen til gode.

Det må vel sige er indblanding i et lands indre anliggende men ellers er det indblanding i andres landes anlæggende det der foregår i Afghanistan og Irak selvom vi kan være nok så meget imod Taliban og Saddam Hussien. Men ellers er det da sundheds tegn at befolkningen regerede på at en stats minister føre en befolkning bag ryggen jeg vil have ønsket at vi havde set samme reaktion fra den danske befolkning i forbindelse Irak krigen, hvor vi vores siddende regering med vores kære udenrigsminister Per Stig Møller i den grad har løjet for det danske folk.

De har endnu ingen masse ødelæggelses våben fundet eller kemiske gift gasser eller nogen forbindelse til Osman Bin Laden og konsekvensen er vi fået en meget større konflikt imellem den vestlige verden og den Arabiske muslimske verden.

Men ellers høre vi generelt ikke meget fra Østeuropa, og det havde jo været lidt mere hensigtsmæssigt at vi hjælp Østeuropa lidt på vej frem for, vi er ved lave et totalt overvågnings samfund. Men ellers har du ganske ret i vores medier er selektive i udvælgelse af nyhedsstof og er generelt meget overfladisk i deres formidling af problemer.

Mvh.