ungdomshuset

ungdomshuset airimorten
endelig er der faldet dom om ungdomshuset,og hvilken udemærket dom.endelig er den forbryder rede lukket ned juridisk,nu skal huset kun ryddes men det bliver heldigvis ikke noget problem med det udemærkede politi vi har,for de unge kommunister/anakister kan jo desværre ikke godtage landets love,så de vil jo nok "kæmpe" for deres ide om at de kan gøre som det passer dem.MEN DET ER SLUT NU.

Slut nu! symbiosen
Nope - jagtvejens ungdom vil kæmpe med næb og klør, for en religiøs ejere skal ikke bestemme over " Enhedslistens " kommende medlemmer!

Den blåøjet ungdom - der tror, at - fordi man har kæberne fyldt med " smykker " slipper for at arbejde og fylde Danmark med alskens elementer - som heller ikke gider lave noget, at div. årsager - jeg er muslim, og jeg tager ikke mit tæppe af! - ergo skal jeg ikke lave noget!

Ud med dem Bullen finger
Dejligt at de venstreekstremistiske voldspsykopater nu forhåbentlig snart ryger ud, og vil de ikke frivilligt med må man gi' dem knippelsuppe og kyle dem i spjældet - og helst smide nøglen væk.

Alverdens kriminalitet er i årevis udsprunget fra den betændte rotterede på Jagtvej, så jo før vi får voldspøblen kylet ud derfra jo bedre.

Bare ud og Canon
arb med dem...

åndsamøbe lily-the-pink
de er anarkister, de er unge, de er dejlige.
men socialister, nej.

de erikke anarkister RYD DEM
de er ikke unge

de er ikke dejlige..

de er styret af sanatister ,og de er en del af nazi-samfund dk...

giv ungeren til hjemløse!!!

Altså... Niceone
Hjemløse bruger altså stedet allerede. Sammen med en masse andre mennesker som ikke "passer ind".

Lige et par spørgsmål: Niceone
Hvad er det lige nøjagtig for frygtelige kriminelle handlinger som Ungdomshuset er grobund for?

Punk rock?
Fredelige/fantasifulde demonstrationer?
Utraditionelle dekorationsmetoder?

Eller bare sådn en grim tendens til at benytte sig at sin demokratiske ret til at udtrykke sig og påpege svævvridninger i samfundet, ulovlige krigshandlinger og lignende?

Har i nogensinde været der?

Fortæl fortæl...

hærværk airimorten
hærværk,vandalisme,vold,ulovlig våbenbesidelse,narkoloven,trusler,overfald,gadeoptøjer,ulovlig indtrængen , skal jeg blive ved?

Dem tar vi lige: Niceone
- hærværk,(altså de stykker gaffiti som påpeger husets eksistensberettigelse og prostesterer over udrydelsen af samme?)

- vandalisme,(en lille pleonasme fra ovennævnte, vil jeg tro?)

-vold,(Mod hvem? Brug af vold er ALDRIG arrangeret inde fra huset. - Og da slet ikke som angrebsform)

- ulovlig våbenbesidelse, (til forsvar af den smule værested de har - og som er blevet dem frataget)

- narkoloven, (altså at nogle brugere ryger hash? Der bliver ikke handlet men noget i huset. Det er ikke en narkocentral)

- trusler, (igen, mod hvem? og hvilke trusler - og hvorfor?)

- overfald, (uprovokeret mod sagesløse? Hvem er husets brugere blevet enige om at overfalde korporligt?)

- gadeoptøjer, (I forbindelse med planlagte FREDELIGE demonstrationer, som desværre udvikler sig - ikke mindst pga politiets egne taktløse provokationer. Har du set det selv eller bare på tv?)

- ulovlig indtrængen, (I gamle, ubrugte huse som får lov at stå tomme midt i en boligkrise)

skal jeg blive ved?
(ja da, men tag at holde for øje, at alle de nævnte ugærninger er fremprovokeret af deres truede tilstand. Overvej motiverne for deres - indrømmet indimellem diskutable - handlinger og tænk over om de handlinger evt ville stoppe, hvis de bare fik lov at være i fred?
Som sagt har ALLE aktioner derindrefra et ikke-voldeligt udgangspunkt. Volden kommer fra den enkeltes desperation i en tilspidset situation (politi som demonstrant). Men den bliver også udtryk for den desperation en stor flok mennesker som, har fået noget til at fungere sammen oplever, når de ting de har kæmpet med og for bliver taget fra dem. Hvis man nu fjernede truslen imod dem, tror du så ikke at de ville passe sig selv? - Og hvorfor skulle de ikke det?).

tjaa airimorten
hærværk,jeg har selv overværet at dehar smadret biler,vinduer og deslige .vold, igen har jeg selv overværet at de skød min makker i brystet med en slange bøsse. narko,har selv overværet at de har solgt hash omkring huset. våben, har selv set dem i besidelse af samme,endvidre blive anholdt for samme. trudsler er selv blevet truet med tæsk af dem.de er en bande snotforkæled unger der skulle se at finde noget konstruktivt at tage sig til. og ikke mindst jeg er selv fra nørrebro,omkring jagtvej,de er en bande udskud og med den form for opførsel når de ikke en eneste meter her i samfundet eller nogle andre steder for den sags skyld.det bedste var sgu da politiet skød på dem inde ved sankt hans torv,bare en skam at politiet ikke brugte 9mm automatvåben,det ville have rydtet lidt bedre op blandt det rak.men vi kan jo håbe at politet gør deres job bedre næste gang.f... de røde s...

lige airimorten
en ting til ,det de har kæmpet for? du mener vel det de på ulovlig vis har tilegnet sig? der har været flere sager med tyvekoster under politiets ransagninger,så spar mig for dit TÅBELIGE mundlort,enten er du meget ung eller også er du meget naiv,du er ihvertilfald rød,men det er gud ske lov også en døende race.og de er jo heller ikke kommet ind i de huse på lovlig vis,det hedder indbrud,hvis du ikke var klar over det.

Også en slags mennesker..... Enoch
"Hvis man nu fjernede truslen imod dem, tror du så ikke at de ville passe sig selv? - Og hvorfor skulle de ikke det?)".
citat slut.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jo, da de er de lige så meget dyr, (værd) som hunde for eksempel. Vi stammer jo fra aberne, så en hund og en abe, hvor er forskellen?

Jeg synes man skal foretage de anholdelser der er nødvendige. Man skal fængsle dem der er nødvendige og man skal skrive en regning til dem.

Man skal ikke "...lade dem passe sig selv". Her i Danmark skal vi ikke "passe os selv", men vi skal passe på hinanden og hjælpe hinanden til uddannelse og arbejde.

Så får man råd til at købe sit eget hus og ikke "stjæle" andre menneskers ejendom.

Jeg kan godt se forskel på eet pænt villakvarter og så ungdomshuset. Det er ud til at trænge til kraftig vedligeholdelse.

Det skal snart "shines up".

Nu vil ordentlige Kristne gå ind og smuksere huset og anvende det til at tilbede Gud Jesus. Her vil unge mennesker blive omvendt og begynde at tjene sit land.

Der vil lyde smuk sang derfra for dem der bor i området og det er sikker godt for dem.

Her i landet må vi alle sammen støtte hinanden gennem familie, skole og uddannelse og arbejde.

Støt dit Land. Danmark. Stem på Dansk Folkeparti.

Venlig hilsen

Enoch

Hold da kæft Bullen finger
Hvor er du en kæmpeidiot at høre på.

18. maj 1993 - siger det dig noget. Stortset hele Ungdomshuset var på gaden den aften og stod bag de værste uroligheden nogensinde i fredstid i Danmark - ærgeligt at politiet ikke skød efter hovedet fremfor benene.

Utallige ulovlige gadeaktioner med containerbrande og hærværk på biler og bygninger, massiv handel med stoffer, vold mod politiet samt diverse attentater mod offentlige myndigheder, som er blevet planlagt i Ungdomshuset.

Ungdomshuset er et af de mest betændte stedet i København - fyldt med venstreekstremistiske og anarkistiske voldspsykopater.

Ryd den rotterede, brænd den ned til grunden og pis i asken, spær psykopaterne inde hvis de sætter sig til modværge og smid nøglen langt væk.

eiii.... der findes idioter overalt..... l_krogh
Sjaeldent har jeg dog hoert mage til hadske og snaevertsynede kommentarer. WOW hvor er i to bare ensidige at hoere paa. I jeres smaa systems-indoktrinerede hoveder eksisterer kun en rigtig maade at leve sit liv paa - nemlig jeres forpulede smaaborgerlige maade hvor alle ser ens ud, taeneker ens og opfoerer sig ens. Kan i da for fanden ikke faa ind i jeres hoveder at der findes folk som ikke oensker at leve deres liv efter noeje afstemter kodekser, som netop er frihedsbegraensede - ikke frihedsberigende.

Jeg er 100% sikker paa at hvis ikke det ikke var fordi at folk der kommer i ungeren saa ud som de goer, ville i ikke have naer saa mange fordomme mod dem som i har.

Desuden er jeg ogsaa sikker paa at i ikke aner hvad der foregaar derinde, men har sikkert bare en livlig fantasi til at forestille sig det vaerste. Men hey, det er ogsaa nemmere paa den maade selvfoelgelig. Folk der er fordomsfulde har generelt saa mange holdninger til forskellige ting at de ikke altid kan have noget konkret at have dem i, og det tror jeg er tilfaeldet her.

Er i klar over at der i ungeren foregaar utroligt mange ting som hjaelper utroligt mange mennesker: Folkekoekken, oevelokaler og sovepladser for folk i knibe. Stedet drives og bruges af folk der taenker anderledes end flertallet men netop her der mulighed ofr at vaere i et frirum, hvor det man kan taenke som man vil og faa afloeb for evt. kreativt overksud. Hvad der maate foregaar af kriminalitet vil jeg godt aede min gamle russer-baret paa, ikke er vaerre end andre steder i samfundet.

Saa knyt nu sylten istedet for og lad vaere med at udtale jer om noget som i ikke har andet end tomme fordomme omkring.

Der skal sgu vaere plads til os alle sammen her hvad enten man oensker at have et 8-16 job og alt det der, eller man bevidst vaelger at leve paa kanten af samfundet og hjaelpe til hvor man kan. Som f.eks. med at holde ungeren koerende som institution.

Hvis du mener Bullen finger
Det er frihedsberigende at kaste med brosten, sætte biler og bygninger i brand, overfalde politiet, lave tonsvis af ulovlige og oftest voldelige gadeaktioner samt planlægge attentater mod offentlige myndigheder og personer, så siger jeg bare velbekomme - den frihedsberigelse må du meget gerne beholde der hvor du skriver fra, som åbenbart er udenlands.