Ungdomshuset bevares eller.??

Ungdomshuset bevares eller.?? Jane Pige
Skal ungdomshuset bevares eller skal de unge smides ud..
hvad mener DU..!!!!

Riv den lorte bygning ned anonym
og send de uvorne unger til Grønland, så bliver de da nød til at arbejde for at få varmen

Nemt nok.. Hausser
luk det autonome værested, kommer ikke andet end ballade og problemer derfra. At de så endda har truet med vold og blodsudgydelser for at bevare deres ungdomshus, er jo meget sigende for den form for konfliktløsning de anvender.

De er nødt til at respektere loven som alle andre og retten har dømt, så ud af vagten.

Få dem væk Holger al-gaza
Flok kriminelle unge som stemmer på, DK skal bomderes med kriminelle muslimmer.

Få dem ud af huset, hurtigs muligt

hvilket ungdomshus taler du om? Millemarie
dem er der jo mange af...

Ungdomshuset Jagtvej 69 Jane Pige
Jeg tænker på Ungdomshuset Jagtvej 69

lav det til en moske anonym
muslimerne har jo overtaget nørrebronx alligevel,så lav dem om til en moske. De laver jo ikke samme ballade - kun lidt selvmordsbomber og æresdrab.
Omdøb iøvrigt kvarteret til nørre-koranistan!

Ja det skal bevares!!! matsej4
Hvor mange af jer som skriver: Riv lortet ned og lign. har rent faktisk været der??

Eller kender nogen som kommer der jævntligt??

Ungdomshuset er et sted hvor alle de unge, der af en eller anden grund føler sig udenfor kan komme og få en følelese af at de - måske for første gang i deres liv - hører til.

De bliver socialiseret, og lære lidt efter lidt at begå sig i det samfund vi nu engang lever i. En process der af en eller anden grund ikke er sket tidligere, og som de ville få meget svært ved at komme igennem uden støtte fra ligesindede.

jeg taler af erfaring her - har set det ske!!

Og ja - der er da nogen kriminelle imellem. Det vil der jo altid være!! Der er altid nogen som skal ødelægge det for andre!!

Sådan er det også blandt sporsudøvere - doping - blandt de unge der tilsyneladende fungere godt i hellerup, gentofte osv - stoffer, indbrud, stjæler biler (for det meste fordi de keder sig....) - og altså også blandt disse unge!!

Men jeg tror at mange af de unge som kommer der, netop undgår at komme ud i kriminallitet, fordi de har et sted at være!!! ¨

For selvom regeringen gerne ville have at alle var ens, og prøver at ensrette så meget så muligt, så er vi bare ikke ens!!!

Det var min mening, og den er jeg godt klar over at jeg får på puklen for, men det skræmmer mig ikke!!!

Mis

København har brug for Ungdomshuset! Anonym
Jeg synes det er en svær sag. Fogedretten har sagt deres. og jeg respektere den danske lov. men jeg er bestemt ikke enig! Jeg har været i ungdomshuset nogle gange til forskellige arrangementer og mine oplevelser og indtryk har altid været positive, både når man møder de unge der står for det og angagere sig i huset, men også de mennesker der kommer ude fra. for at opleve noget anderledes prøve deres grænser af eller hvad deres grund måtte være. Jeg kender nogen stykker som har deres dagligdag der, unge som har et fælleskab og et sammenhold. hjælper hinanden gennem alt, når forældre eller kommune/stat svigter. det er måske 500 mennesker der dér i ungdomshuset, har fundet sig selv, nogen som står samme sted som dem, en "fritidsaktivitet" der giver mening. og der er jo mange flere brugere, der søger et alternativ til ungdomsklubber og diskutekerne inde i byen. der kommer folk fra andre lande for at opleve ungdomshusets stemning. hvis ungdomshuset bliver fjernet hvor skal alle de mennesker så tage hen? måske vil de finde et nyt samlingssted, Nørrebroparken, eller et nyt hus. eller også vil de måske være spredt i små grupper som flakker rundt i gadebilledet. de vil helt sikkert ikke sætte sig ned og sige: "nå det var det ungdomshus, nu tror jeg at jeg vil uddanne mig jurist få mig en ægtefælle og tre børn og slå mig ned i et kæmpe hus på strandvejen." desuden tror jeg det er noget fis at sige at de skal finde sig et arbejde. jeg har det indtryk at de fleste derinde er igang med uddannelse eller arbejde. eller viger deres tid til at et stort kultur meka løber rundt med flere arangementer om ugen. det er der ikke nogen af de andre kultur huse i københavn der kan leve op til. tilslut vil jeg bare sige at jeg har stor sympati for de mennersker der har ungdomshuset så tæt på hjertet, det er en hård kamp i kæmper, bliv ved.

Bevar det - hvis vi har råd til det kgl. teater, har vi også råd til huset M35Kbh
Jeg udlejer et værelse til en ung mand som bruger ungdomshuset en del. Huset bliver jo meget brugt af de unge mennesker. En del af dem er sikkert ikke så veltilpassede som min flinke lejer, men derfor har de jo brug for det alligevel.

Der er ikke meget ballade der, jeg cykler igennem passagen ved huset flere gange om ugen og har aldrig oplevet noget der.

Vi har råd medborgerhuse, ungdomsklubber, kulturhuse, aftenskoler og det kgl. teater. Jeg kan ikke se, hvorfor vi så ikke også skal have råd til at have ungdomshuset. De står selv for vedligeholdelse og personalet er ulønnet.

Så jeg tror faktisk at huset er billigere i drift pr. bruger end medborgerhuse for ikke at tale om dets modsætning det kgl. teater. Med andre ord, så prøver man at lukke det billigste kulturtilbud ned. Okay, de spiller ikke John Mogensen og Mozart, men alle behøver vel ikke høre det samme musik.

Desuden så har man glemt at det er smartere end at de går ud og besætter et nyt hus. Lad dem dog være der og blive voksne og falde til ro. Brugerne er ikke alle lige veltilpassede og det er da bundnaivt at tro at der kommer andet end ballade ud af at lukke det. Det koster samfundet kassen at bruge penge på politi i stedet for det hus.

Hvis man endelig gerne vil undgå at der er et behov for det ungdomshus så må man i stedet gøre en social indsats for at de utilpassede unge får en bedre opvækst. Det er sikkert endnu dyrere.

Poul Dissing... matsej4
Jeg var engang inde og høre Puol Dissing koncert...

Det er da kultur!!

Synes i øvrigt at alle modstanderne blev så tavse?? Ikke flere argumenter?? kunne godt tænke mig at høre nogen gode argumenter til hvorfor det skulle lukkes... Gerne af nogen som kender til stedet...

Mis

Samfundet har brug for ungdomshuse Kong Hans
Ungdomshuse har vi råd til dem?

Ja det har vi da, eller lad mig sige det på en anden måde: Vi har ikke råd til at lade være!

For at nå en person eller en gruppe så skal du først finde ud af hvor den eller disse befinder sig, når det er gjort er det meget nemmere at nå dem igennem dialog og lave aftaler omkring disse ungdomshuses regler osv. , evt. hash/narko bekæmpelse,

vi ved også at det langt fra er alle som har penge til at hænge ud på café´erne, ungdomskonsulenterne eller SSP-medarbejdere kan indlede samarbejde, den gamle facon: "Bare ud med det lort" opnår samfundet intet med.

Omtanke og respekt for hinanden med efterfølgende aftaler og indførelse af regler for opførsel/misbrug/evt. kriminalitet er nu meget tættere på at blive gennemført.

tænk på det før våbnet bliver kørt ind i håbløse stillingskrige, hvor man bare må se problemet er flyttet et nyt sted hen.

Kong Hans

JA lad os lave råbe hurra for det / OR NOT Anonym
De har ingen respekt for det demokrati som Det danske samfund er bygget på.
Her er plads og tolerance for alle som vil følge de demokratiske spilleregler, men nej her kaster vi med maling og smadrer alt hvad vi kan komme til at smadre.
Og så indtager vi en bygning som vi ikke engang ejer, nu du er så godmodig kunne du jo selv ligge hus/lejlighed til et nyt sted til dem.

Jeg mener seriøst de er en skamplet på det danske demokrati, og at hele lortet skulle ha været rydtet for længst.

Er de ikke tilfreds med de danske spilleregler, fint rejs ud i verden og se hvordan det går hvis man angriber statsministre med maling og kaster med tjavser(som mange forveksler med brosten), nogen steder gider de ikke engang bruge tid på det, der bruger de bare en kugle for panden.

Jeg har intet til overs for den slags forkælet snotunger, som hverken har arbejde eller andet, det eneste de har en en masse brok om hvorfor de ikke må blive på deres BZ domæne.

Ud med dem, skulle ha været gjort for længe siden.

Benjamin

Du har ret!!! Anonym
Helt enig.

Brænd Ungdomshuset ned til grunden Hans Kurt
Og inviter efterfølgende folk til at komme forbi og pisse i asken.

Jo før vi får ryddet den kriminelle rotterede, jo bedre. Den er fyldt med voldelige venstreekstremister, som foragter vores samfund og demokrati.

Sætter idioterne sig til modværge når røverbulen skal ryddes, skal de tildeles en solid gang knippelsuppe og kyles ind i en gummicelle hvorefter nøglen smides væk.

Selvfølgelig bevares modild
Et land der ikke har overskud til sjove og kreative indslag i den daglige trommerum, er fattigt.

Danmark har aldrig været så velhavende som nu, men vi kan ikke finde ud af, at nyde alternative steder som Christiania og ungdomshuset. Hvis det ikke var så sørgeligt, kunne man trække på smilebåndet. Vores materielle velstand flyder over, medens vi socialt og åndeligt er på vej ned i et sort hul.

Det er fortvivlende og åndsforladt præcis som regeringen, hvilket er forklaringen på tidens syge.

Vi opfører os ubegavet og enfoldigt og har ikke en fjærtens fis begreb om menneskelighed.

Hvis vi ikke har ungdomshuset, skal vi opfinde det igen, så enkelt er det.

V.H. Modild

Ud selvfølgelig! Hahahihaha
De forkælede snotunger må lave ballade hjemme i de rigere omegnskommuner hvor de kommer fra.

Yes. Hahahihaha
De skal prygles, henrettes, udvises, indespærres og nøglen smides væk ;-)

Kommunen karpa
Lad kommunen overtage det som det er nu. Som et veltrænkt kulturelt islæt for KBHN. Københavnhavn har jo mange penge alligevel.

Selvføgelig skal der være ungdomshuse, MEN Lund
Selvføgelig skal der være ungdomshuse.
Men det der med at løbe ind i et hus og så bare sige "nu er det vore ungdomshus", det dur bare ikke.
Og hvis man ikke lige bryder sig om den dom, som domstolene har afsagt, kan politikerne så bare lige lave loven om efterfølgende og på den måde presse folk.
Kan man ikke godt kalde sådan noget for magtmisbrug eller magtfordrejning ?