Ungdomshuset i krig...

Ungdomshuset i krig... znabel.a
Der bør findes en politisk løsning på Ungdomshuset ellers ender området omkring Ungdomshuset på Nørrebro i en krigszone... og det stopper ikke d. 14 dec. vold, hærværk og brandstiftelse vil fortsætte med hjælp fra udenlandske autonome mange måneder og år efter.
Hellere ungdomshuset end en satanistisk sekt der udgiver sig for at være kristne... Jeg er ikke selv autonom men jeg bor på Nørrebro så det ville være rart hvis der bliver fred mellem dem og politiet... Og tro mig det vil kun blive værre hvis de autonome bliver smidt på gaden...

Sagen er afsluttet.. demothios
..så der er ikke mere der skal gøres. Mig bekendt fik Ungdomshuset 10 millioner kroner af en eller flere fonde til at købe huset tilbage, så mon ikke de kan købe et nyt hjem for de penge?

Hvis ikke må dem der solidarisere sig med de autonome, gøre alt hvad de kan for at hjælpe og samarbejde for en landsdækkende indsamling til støtte for opkøb af en privat grund til Ungdomshusets tidligere beboere.

Så er sagen faktisk ikke længere...

Vandkanoner Hjemmeværnet og hæren
og hæren på gaden så skal i se dem komme hjem til mor og far i en allerhelvedes fart..

Så du mener Per H
vi skal købe fred ved at give efter for autonome ballademagere?

At det kan betale sig med vold og hærværk, er måske ikke lige det bedste eksempel for ungdommen.

Hvad enten du synes om det eller ej, så er der er faktisk faldet dom i sagen. Huset skal være rømmet senest d.14./12. og overgives til den der købt og betalt ejendommen på fuldt lovlig vis.


Skal man ikke længere håndhæve den private ejendomsret i Danmark? Eller er det kun faderhusets private ejendomsret der ikke skal håndhæves?

Er det virkelig sådan et samfund du ønsker?

Jeg forstår bare ikke Tjære
at Københavns Kommune er kommet med et godt tilbus om, at købe et andet hus til dem, men det har de sagt nej til.

Så er der altså ikke ret meget at handle med. Synes da det var et godt tilbud fra kommunen.

det har jeg ikk hørt noget om... demothios
..kunne du ikke henvise til din kilde?

Bare rolig... Attila
det tager ikke politiet ret langt tid at smide ballademagerne ud hvis de virkelig vil.

Det undrer mig ikke hvis politiet venter en uges tid med at smide dem ud, så de fleste af udenbys-ballademagerne er taget hjem til mors og fars varme stuer. -Haha det kunne være ret morsomt hvis det skete.

Det var i TV i går mialand
De sad og talte meget om det på mit studie i dag.
Måske kan JEG finde kilden...

Socialistiske overfald på BØRN Demokrat1
xxx, er du bange for truslerne fra de autonome, siden du skriver "det bliver bare værre"? De er jo ikke engang direkte dig, er er offer for psykopaterne!

I weekenden blev en religiøs handling afbrudt af en flok voksne maskerede mennesker, der væltede ind og truede de troende på livet i "jeg ved hvor du bor"-stilen. Der var BØRN TIL STEDE der fik kastet smadret inventar efter sig! ÆGTE SOCIALISME MED "PLADS TIL ALLE".
Da så politiet dukker op efter overfaldene på børnene og de gamle damer begynder "de unge"/voksne kommunister at TUDE, fordi politiet prikker lidt til dem med en stav. Hvorfor modsatte psykopaterne sig så anholdelse, hvis de er så ømskindede?
FUCK alt hvad "ungdomshuset" står for. Det er nødvendigt med HÅRDT MOD HÅRDT.

Gad vide hvad Politiken havde skrevet, hvis en flok nazister (anden afart af verdens sygeste religion=socialismen) var brudt ind i en moske og havde tævet mørklødede, MUSLIMSKE børn og deres tørklædeklædte bedstemødre.

De halvgamle sykopater fra ungdomshuset skal have samme behandling, som de gav de uskyldige børn og gamle damer. Ikke kun den smule prikken med en politistav, som de fik efter overfaldet og dødstruslerne mod muslimerne ... undskyld, de kristne.
Et ordentligt lag tæsk, så flygter de hjem til forældrene i Gentofte. DET vil løse problemet, ikke gøre det værre.

Hvis faderhuset sælger Demokrat1
til en MUSLIMSK menighed i stedet for en KRISTEN, så skulle I se de "unge" rømme huset og flygte hjem til deres forældre i Nordsjælland hurtigere, end de kan sige "der er ingen Gud" (et af deres slagord).
De "modige" "unge" ville ikke turde være der fem minutter efter, at det var blevet muslimsk ejendom. En ting er nemlig at overfalde kristne børn og gamle damer under en kristen gudstjeneste, noget andet er at komme i vejen for de militante repræsentanter for "fredens religion". Når de socialistiske tøser af begge køn tuder bare efter et enkelt knippelslag, kan man lige forestille sig hvor små de kan blive, når de erfarer, at de er oppe mod "fredens religion" ...

Nørrebronx znabel.a
Hej Demokrat

Jeg frygter ikke de autonome. Jeg synes bare at det er sørgeligt at der uden tvivl vil blive borgerkrigstilstande i det område. Selvfølgelig vil de blive smidt væk og anholdt. Men jeg er ret sikker på at de bare vil komme igen og igen og smadre løs på alt hvad der har med faderhuset at gøre, med hjælp fra udenlandske autonome.

Angrib NU!!! fckglumsoe
Politiet skal angribe nu før store horder af autonome tumper samles og smide dem på porten!!
Hvis det var ens eget hus købt og betalt hvad ville i så gøre??
Næppe finde jer i at det var besat af en flok punkere der er totalt ligeglade med lov og orden!!
har jeg ret?

Hvad venter vi på -kom nu i gang! Chicinna
Hvad venter vi (den danske befolkning) på? Smid dem dog ud, det er det alle går og venter på. Hvem (pånær Karen Thisted måske), gider finde sig i deres intolerance, vold, miljøsvinweri og hærværk? Jeg håber at politiet snart går i gang med at smide dem ud. De skal ikke kunne komme igennem alt med trusler.