Ungdomshuset på Jagtvejen

Ungdomshuset på Jagtvejen techo49
Den er for langt ude,når man fra de ungens side påberåber sig retten til at opholde sig i huset.
Staffereteksperter,har udtalt sig om sagen,og mener klart,at det ikke fra politisk er muligt at gøre deres ophold lovligt.Der for skal de ud.
Det må være politikernes ansvar at finde et sted,hvor de unge kan være,det må og skal ikke være på den nuværende adresse,man har gennem årene set disse hærværks bøller smadre vindue medvidere i butikker på nørrebro.Når man bruger den slags metoder fortjener man ikke politisk opbakning.Det får de sådan set heller ikke,de siddende politiker prøver bare på at slippe af med problembarnet "Ungdomshuset".Men den gør altså ikke man kan ikke bare fra den ene til den anden dag,lave en lokalplan,bygningen skal ryddes inden den bliver helt ødelagt.

ryd lortet modild.
få smidt de autonome ud, og lad os få muslimerne ind.

Du er ordblind galemathias
Du roder ihvertfald rundt i det danske sprog.

Når det handler om muslimer hedder det ikke ind, men UD.

nazi jugend hus`?? eatr
...???

saglig debat tak trentin2
Jeg forstår ikke al denne debat, ungdommen fik skænket huset af selveste overborgmesteren engang i firserne hvis jeg ikke tager fejl så der er intet at rafle om.
For det andet undrer det mig at folk fra hele landet føler de kan have en holdning til dette emne eller sagen om Christiania for den sags skyld, medierne har i alle de år jeg har levet malet et billede af netop disse to steder jeg aldrig har kunnet genkende.
Jeg mener vi skal bevare uafhængige kulturinstutioner som ungdomshuset og Christiania, jeg mener at vi skal tage et kig på Berlin, vores storebror og indse at der skal være plads til alle inputs i en hovedstad. For mig ville det svare til at lukke glyptoteket eller arken, intet mindre end en kulturel katastrofe.
nå, nu har jeg sagt hvad jeg ville og vil afvente ulækre afstumpede svar om venstreorienterede voldsmænd, gerne spundet sammen med unge indvandre drenge der voldtager den danske ungdom..fuck jer på forhånd og lad os få noget saglig debat tak =)

Der er jo begået en "fodfejl" Lars L
Jeg er tildels enig, det er helt sikkert synd at man ikke har plads til et sådant hus (jeg tror dog hurtigt det vil genopstå). Problemet er blot at huset er solgt, og nu er privat ejendom. Dette er en virkelighed man ikke kan komme udenom. Faderhuset ejer bygningen. Poltikerne lavede fejlen da de solgte huset, og nu kan de ikke vende tilbage igen. Det er hvad mange ville kalde en rigtig politisk "hundelort"