Unge overfalder en ældre mand

Unge overfalder en ældre mand rodvad
Hvorfor er der ikke nævnt deres rødder? Det bliver altid brugt når det er 1. 2. eller 3. generation. Til trods for hvor alvorligt overfaldet var, var artiklen meget lille.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/175613.htm?nyheder

Du kan være helt sikker på at det var 2G'ere Anonym
Det er det næsten altid når det har denne skruppeløse karakter.

Kriminelle 2G'ere har ingen hæmninger eller moral overhovedet. De massevoldtager midreårige og slår 90 årige damer ned. De tæsker familiefædre til invalider mens deres børn ser på.

Deres dyriske adfærd er mere ulveagtig end den er menneskelig. De udser sig et svageligt offer som et barn, en handicappet eller en ældre person og kaster sig hæmningsløst over det i flok. Ofte med dødelig udgang for offeret.

Netop min tanke tomtitomtitom
da jeg læste artikelen.

Men kan næsten altid læse om det er native,s eller andre.
I hvert fald har størelse af artikelen noget at sige.
Meget meget trist.

vh
Tom

en gang vås Gurli margrethe
Hvad er det egentlig du skriver tomtitom? Er du ordblind, eller kniber det bare for dig, at forklare dig? Det er da en værre gang vrøvl og stavefejl, du der fabrikerer.

tomti elven
Kære ven ! Du har selvfølgelig ret.
Og det er jo ganske forfærdeligt at man ligesom udmåler omfanget af forbrydelsen ( grovheden )
i forhold til hvilken etnisitet en gerningsmand evt. måtte have og også at strafudmålingen bliver sat i forhold dertil uanset forbrydelsens karakter eller grovhed.Der bliver dømt både i medier, folkedomstol, men desværre også faktuelt af den dømmende etat, udelukkende i forhold til etnisitet.Desværre kan vi ikke længere kalde os et retssamfund.

Hej Gurli tomtitomtitom
Jeps, dette er mig.
Jeg skriver gang imellem noget sludder, for bestemde i hver fald, og jeppes du har ret, jeg er ordblind, men jeg klarer mig udmærket mener jeg nu.
Gang imellem skriver jeg også sludder fordi jeg ikke har læst indlæg korrekt, det beklager jeg.

Selvom der kommer lidt kommentar,O) så accepterer men mig som jeg er.
Jeg er meget taknemmeligt.

Jeg kan ikke lide de farverige briller mange journalister har på mht. indvandre,
Derfor mit svar på¨Rodvad,s indlæg.

Jeg beklager hvis du ikke fik mening, eller hvis jeg vrøvlet.o)
vh
Tom

Og du er.. Blincdebuk
..forudindtaget..
Din frygt taler -. Klap hesten og lad mennesker tvivlen komme til gode. Du er bare bange eller gal eller hvad ved jeg - eller hvad ved du selv. Måske du skulle prøve at anskue verden på en anden måde. Du er fra en familie som ikke taler sammen.

Det var UrinBleen
Muslimske børn der overfaldte den ældre mand

M U S L I M E R socrates
selfølgelig var det det - det er jo derfor de ikke nævner noget om race og tilhørsforhold!1

havde det været danskere, ville det have stået med neon store bogstaver på forsiden, i en forvreden venstreorinteret journalists forsøg på at give det indtryk at danskerne er nazier og racister og dem der går rundt og slår deres egne farfædre ned!!

Tak for hjælpen rodvad
Det plejer altid at stå når det er x antal genration. Når det ikke står noget om generation, må vi jo sige det for at være sikke på at pynte på vor egen image.

Også du rodvad
bekræfter min opfattelse af hvordan vi læser om overfald. Vore egne utilpassede unge kan bare blive ved fordi det er de andre der får skylden.

Og hvor har rodvad
du det i fra? Dersom det er rigtig tror jeg bestemt det havde stået i artiklen. Det er ikke altid rigtig fordi det står i artiklerne, men det er aldrig rigtig når det ikke står noget om det?
Mon ikke det igen er fanden der læser bibelen?

Som du skriver rodvad
det, fortæller det alt om dig, ikke noget om overfaldsmændene.
Politiet bruger mange kræfter på at følge sådanne "spor", når det er en som dig der er vidne, giver I politiet falske spor, for at beskytte vore egne.

Frygt?????? fckglumsoe
Jeg mener det er dig der er skide bange for gurkerne derfor lefler du for dem med dine venstreorienterede blødsødne meninger!!
Har jeg ret???

Det er da frygten rodvad
der har overtaget når du, I bliver så aggressive overfor "røde" og ny danskere.

Jeg kan nok fckglumsoe
Lære dig en del om frygt