Unge uden holdning..!!!

Unge uden holdning..!!! beritom
Det er tårerpersende at se de unges kropsholdning idag, alt hænger og det er en forfærdelig kamp at stå oprejst.
Kun øjnene ser hårde og ligeglade ud, man har fået så meget og levet så regelfrit at livet er blevet håbløs Træls.

ja! hmm
Ja, de er. Aggressionen og angsten for friheden hænger dem ud af ørene. De er kolde og forvirrede, men for bange for at vise det til nogen. De skal være voksne som børn og stadig været dugfriske og smarte og ,,unge,,. Det er hæsligt at se på. Dette samfund giver ikke nogen en chance. Det eneste man kan sige, er at det helt er vores egen skyld og måske er der bare ikke noget at stille op?.
Alle går ligesom og venter på noget, mens de doper sig med den ene eller anden form for misbrug, værende sig stoffer eller underholdning. Vi har kæmpet os selv ihjel.
Underligt!. vh-

føj... mor til unge
Nu kunne man jo fristes til at sætte alle voksne i en kategori, der siger at de bare er negative sortseer...
Men det er vi voksne ikke (allesammen), og heldigvis er der massevis af unge dejlige mennesker der ikke hænger nakken, ellers har de måske lært det af de voksne, der jo er rollemodeller, ikke?

Hov -Hov Jyden
Nu synes jeg nok at det er at gå lidt for langt, vel er der da en lille del der går og hænger, men hvem har de haft som forbillede eller idoler,nej det er den voksne del der skal give de unge en holdning til tingene.
Jeg arbejder med de unge og det er en sej kamp når man ikke kan få de unge forældre til at bakke op, derfor har jeg sat mødepligt på dagsorden og så kommer de unge for så er det lige pludselig vigtig for dem at være med, jeg har oplevet at en pige løj sig til at komme afsted til en sammenkomst for hun syntes at det var så vigtig for fællesskabet at hun ville bare være med.
Men jeg nyder det når vi alle 32 er samlet( begge køn ) i en alden fra 13 til 17 .
Nu er der nok også forskellig hvilken landsdel man befinder sig i, men mange PRÆGTIGE unger findes der da.

Krav til unge Birgitte - Odense
I sådan et problem må man også tænke på, hvor mange krav der bliver stillet til de unge. Bare indenfor deres skolegang bliver der stillet høje faglige krav, så vel som psygiske krav. Alle omkring dem påvirker dem på en eller anden måde - også medierne. Jeg har mange gange set unge sidde og se film eller serier, der udelukkende handler om at være ond mod andre. Disse programmer kan man selvfølgelig vælge ikke at se, men der kommer der igen et slags "krav" op i billedet. Unge (tror jeg) er nemlig også påvirket af, hvad deres venner mener om dem - i høj grad. Derfor vil det nok også være smart at se sådan noget. Nogle føler sig måske også presset til at gøre sådan over for andre mennesker. Hvis det "bare" er det psygiske forhold indenfor skolen, kan jeg da godt forstå at deres hovede ikke kan være fyldt med så mange andre ting, som vi voksne måske ønsker?

Tyv tror hver mand stjæler moi
Dårlig overskrift, men ville lige lyde intellektuel og kreativ ;o) Selvfølgelig er der mange unge (og såmænd også voksne) der er uden holdninger til nogen ting. Og selvfølgelig er der også mange unge der ligner noget katten ville få røde ører af at slæbe ind. Men man skal da ikke bare dømme uden at vide. Måske har disse unge en holdning til noget, som vi andre slet ikke er inde i. Der er så mange ting at tage stilling til nu om dage. Om krig og fred, sex og samliv, racisme og indvandring og jeg kunne blive ved.. Alle steder finder vi ting, som er relevante at have en mening om. Man har altid, ét eller andet sted, en mening om de forskellige ting. Men det er meget svært, synes jeg, for eksempel at deltage lige aktivt i alle samfundsfagstimerne. Der er så mange ting at tage stilling til. Jeg selv tager stilling til de ting jeg mener er relevante, men det er da ikke alt jeg deltager i. For lidt og for meget, for naturligvis skal der tages stilling til tingene.

Det er ikke ALLE Anonym
Det er absolut ikke alle der er sådan. Jeg er en ung pige og teenager, og jeg ved hvor pissevigtigt det er at have en flot holdning. Det er sundest for ryggen, og det ser bedst ud.

Jeg synes tit vi bliver sat i bås: sådan ER teenagere... osv.
Det kan man da ikke tillade sig. Vi er nogen der faktisk gerne vil gøre en forskel. men problemet er sgu nok at vi har for mange valg, for meget frihed!

Er selv UNG og MOR Anonym
Jeg synes også mange unge hænger... Og mange af dem stirre en til jorden bare for at vise (de er bedst) mange unge viser også at de intet aner om livet...

Jeg er mor på 20 til en pige på 2år, og det er sq ikke lutter lagkage at være mor.. Min graviditet var ikke planlagt, men derfor valgte jeg at tage det ansvar for det lille og hjælpeløse barn jeg nu og min kæreste nu havde begivet os ud i, Hvorfor skulle det lille barn lide under VORES fejl og dumhed...

Jeg er glad for vi tog det valg, og det er min kæreste også (vi er stadig sammen og lykkelige)
Jeg kan ikke fordrage de unge som bare stirre fordi man bliver kaldt for mor at sit lille pus på gaden...
De unge tror de kan en masse, men de glemmer altså bare en masse.

WHAT?! Anonym
Det er dog den værste gang l*rt jeg længe har hørt nogen rykke af Soulmate... måske er din omgangskreds en flok tågede bon-hoveder, der ikke har noget liv eller nogen holdninger til livet... men vågn dog op, det er jo kun et fåtal... Hvis det i dit tilfælde skulle gælde hele din omgangskreds, så tror jeg det siger mere om dig, en om unge mennesker...

Du er bange beritom
Din skide bangebuks, hvorfor står ikke frem med navn og alias.....hvis du gad/kunne læse de svar mit indlæg har fået så ville du finde ud af at mange rent faktisk giver mig ret i sådan nogle unge holdningsløse rødder som dig knækker sammen en dag.

kun 2 mor til unge
jeg læser kun 2 der tilbøjelig til at give dig ret i din holdning. Men det er jo heller ikke alle der går rundt med kikkertsyn...

Hvad mener du ? Sonja Andersen
Jeg forstår ikke hvad det har med unges holdninger at gøre ? Og det der med film og serier lyder da helt ondsvagt ? grrr..

Soonja

Erfaren Ole Jensen
Jeg er en mand på 45 år og jeg arbejder på en skole, hvor jeg hjælper unge, der ikke har så nemt ved livet og skolen. Jeg vil til dette problem tilføje, at du på ingen måder kan omtale hele Danmarks ungdom med de ord. Overhovedet. Danmark er et frit land og med frihed følger mange valg. For nogle unge er det svært at træffe rigtige valg nogle steder og nogle tager slet ingen, men til gengæld er der også meget de unge ikke bliver orrinteret ordentligt om og derfor ikke ved, hvordan de skal forholde sig til det. Jeg har gennem al min tid oplevet mange unge, der virkelig prøver at gøre en forskel og kæmper for at slippe ud af den rolle, som mange giver dem - dovne, ubegavede osv. Jeg har også oplevet (hvilket er en stor del af mit job) mange af de unge, som du omtaler. Men dem er der som ikke noget galt med, det er deres opvækst og forældre der som regel bærer en del af skylden. Voksne (forældre) bliver nemlig sat som forbilleder i børns hoveder og det er deres far og mor, der har lært dem, hvordan man opfører sig og naturligvis har informeret dem om verdens problemer og det kan de unge så senere, når de SELV er i stand til det, skabe sig en holdning til.

ja... hmm
Kan kun give dig ret. Tænker på om de mennesker der har en tendens til at generalisere - uanset om det drejer sig om unges holdning, jyder, københavnere, kvinder, mænd eller indvandrere for den sags skyld, blot gør det for at provokere. Desværre har jeg erfaret også inden for egen familie, at disse faktisk går rundt og konsekvent får det til at lyde som om at alle inden for en "kategori" er ens. Noget der får "håret til at rejse sig på hovedet af mig".
Nok er der mennesker der har egenskaber tilfælles, men til trods for klodens mange millioner mennesker, er der jo ikke to der er ens, ikke engang tvillinger.

Fuldstændig enig Dorthe
Jeg vil give Ole Jensen fuld ret i det han skriver. Desuden vil jeg også fortælle, hvor svært det for unge at slippe ud af de "roller" som ofte bliver sat på dem.
Jeg har selv en datter som ofte snakker om dette problem.

Ja sådan er det...alle under c-skål begår selvmord beritom
Ja når piger kan få uoverskuelige problemmer fordi de ikke lige har en C-skål, så må det være uhyggelig svært at komme ud af de roller

Hr. Perfekt. Silke
Hva så Soulmate det er længe siden...

Jeg har lige set på din profil og mener at du vist har ændret den lidt....nå pyt!!

Du har da vist noget af en selvtillid...sådan som du beskriver dig selv...det er altid godt, men tror du ikke at du overdriver bare en lille smule????????????

Er du virkelig så intelligent som du påstår.....for det tror jeg altså bestemt ikke på...og det siger jeg kun ud fra dine sædvanlige latterlige bemærkninger...hi hi....

Okay jeg kan måske godt forstå hvorfor du ikke lige kan lide andre minoriteter...men hvorfor dog fraskilte kvinder.....du kan da ikke vide hvorfor de er blevet skilt....

og synes du ikke lige at du skal lære at skrive på et lidt pænere sprog end hvad du har skrevet ved nogle andre indlæg??? når du nu er så PERFEKT...

hilsen Silke.

undskyld silke beritom
Tilgiv mig hvis jeg på nogen måde har fornærmet dig.
Jeg vil prøve at forklare dig mine motiver:
Jeg hader ikke fremmede.
Jeg hader ikke fraskildt, er selv sammen med en.
Jeg hader ikke alle unge.
Jeg hader ikke kvinder, kun dumme følelseskolde kvinder som jeg kan få lokket frem i en debat.
Jeg elsker desværre at provokere, det kan jeg ikke ændre på.
Du er bare desværre så god af dig, at du ikke altid gennemskuer ironien i mine indlæg.

Skide bangebuks!? Anonym
Jeg tror helt seriøst ikk du er klar over hvad der foregår blandt unge i den "virkelige" verden... men så er det da fedt nok du er så god til at tælle... Sherlock!

Jaså.....hmm Silke
nå nå jamen så er det vel iorden Soulmate...nå det nu bare er gjort klart...

TOSSE Silke
Hvad så nu....skal jeg bare lade være med at komme kommentarer til dine indlæg???? når jeg nu kender dine "motiver"....din tosse...
For det gør jeg altså ikke skal du lige vide..

er det dig? Silke
hey hvem er det der er på billedet på din profil???? er det dig???

Netop beritom
Jeps søde silke...det er mig, ved godt jeg ikke er verdens smukkeste, men nr 2 er vel også godt..hæhæ

oki.... Silke
oki ....hvis det er dig så ser du da enormt ung ud..
når du nu er gift og det hele...!!!
Flot billede...

Sprit nyt billede beritom
Silke..dit sexuhyre du genneskuer da også alt.
Billedet er ikke helt Spritnyt....måske 2-3 år gammelt

Jah - jeg er HELT enig ! Jasmin
Jeg er selv ung, og ja - der bliver stillet mange flere krav til os, end I overhoved aner ..
Man skal være god i skolen, gå i d rigtige tøj, have mange penge, være populær, være med til de rigtige fester, have en kæreste i sindsyg tidlig alder og dyrke sex som kaniner ..
D er helt vildt, så stort et pres der er på os ..
Vi skal bare kunne alt ..
Og d samme, når man skal søge job - man skal være ung, men alligevel have en masse erfaring ..
Hvor skal man ha' fået al den erfaring fra, når der er ingen som vil tage en helt "ulært" ?!

..

Og jeg synes at d er noget fis med at alle de unge går og hænger !
Gu gør vi ej !
Nogle unge gør måske, men hvorfor så sige alle eller de fleste .. ?
De voksne har så mange krav, men de burde måske også lige tænke på at vi stadig kun er midt i vores unge år ..
Vi skal IKKE behandles som voksne, for d er vi ikke - men vi skal bestemt heller ikke behandles som børn ..
D gæder om at finde den fine balance midt imellem ..

.. Jasmin ..