ungpige/rengøring

ungpige/rengøring zab1983
Min veninde skal til at arbejde igen nu når hendes barselorlov er slut.
Jeg ved hun gør sit for at få alt til at hænge sammen, men nogle gange ville jeg ønske jeg kunne hjælpe hende mere..... Jeg tænkte på om man kunne finde hjælp i det danske land. I gamle dage kunne naboenpigen hjælpe og få en skilling, men hører det til "skattesvindel" i dagens Danmark for så vil jeg jo ikke efterspørge en?
Hvis det ikke gør så skriv endelig, så finder vi ud af noget!?
(Århus amt)

Sort arbejde Sort arbejde
Ja, det vil jo høre under kategorien sort arbejde, hvis man betaler én for fx rengøring uden at vedkommende betaler skat... Selvfølgelig mener jeg ikke at man skal opfordre til at snyde i skat, men gad vide om der ikke også stadig findes fx barnepigeløsninger hvor der gives en skilling for lidt børnepasning uden at man roder skattefar ind i det?

Alt i alt vil jeg bare sige, at jo det er måske snyd, meeen det er jo ikke noget man kommer i spjældet for, og hvem skulle opdage det?

svar zab1983
Hej igen.
Tak for svar.
Jeg tænkte det nok - og faktisk er det lidt plat man skal indberette alt, men ja jeg kan da godt forstå det da nogle mennesker ikke "har hjertet rette steds".. Så længe man "elsker sin næste" (10 bud) og har rette moral så ingen bliver udnyttet er det vel til glæde for alle... Men ja, hvem tør snyde den dag i dag "alle melder jo alle".... jeg tør ik'... :o) God mandag - ha' en fantastisk dag.

socialforvaltningen bellavista
henviser selv til sorte dagplejemødre ,jeg kender en som er sort dagpl.hun får pension men har passet børn i årevis mange henvist fra kommunen såh øh