Unikt.

Unikt. enoch.ben.enoch
Ærede debattører og gode borgere.

Et foster i 6. uge er fuldstændig unikt med følelser og hukommelse og viden.

Enoch

mon dog... Rosalina
Hvad er det lige for en viden du mener et sådan foster kan have...???? Bare et enkelt eksempel......??? Gerne dokumenteret!

Det er sandt..... lagermann
...den viden er nok cirka på højde med din.

Pas nu på nimbuto
Enoch bliver gal, når man fornærmer sådan et stakkels uskyldigt foster.

Jeg har lige set DR2 - tema Abort dulkis
så klø du bare på. Du er endnu ikke kommet med det fornuftigt argument der vejer tungere end de argumenter Hanne Reintoft og Tine Bryld kan komme med.

Som Hanne Reintoft sagde:"Ingen kvinde skal vælge en abort af social nød, men hvis hun ved med sig selv, at hun er ude af stand til at tage vare på og elske det barn tilstrækkeligt...."

Rosalina. Den smukke navn. enoch.ben.enoch
Kære Rosalina,

Jeg vil gerne dokumentere alt hvad jeg siger, men ingen er interesseret.

Her på denne debat er man kun interesseret i at dræbe uskyldige små menneskefostre der ligger godt beskytet i moderens livmoder.

Her er man kun interessereet i at dræbe dem der ikke kan forsvare sig og det er specielt moderen der ønsker at dræbe sit lille barn.

Jeg afskyer en sådan tankegang.

Ingen vil forsvare disse små børn, men jeg vil kæmpe for deres ret til at leve.

Enoch

Lille ubegavede mand. enoch.ben.enoch
Ja, det er rigtigt lagermann,

du som altid forsøger at spille på den dummes parti.

Pas dig selv.

Enoch

Ubegavede menneske. enoch.ben.enoch
Ja, nimbuto,

Jeg bliver fornærmet når man spotter det smukkeste der findes, det mest unikke.

Et menneskebarn er så unikt, at intet kan sammenlignes.

Jeg troede du var smuttet.

Enoch

Dumhed......... enoch.ben.enoch
Ja, Dulkis,

Dumhed står oftes først på hylden.

Enoch

Spiller på den dummes parti? lagermann
Det er da muligvis rigtigt, men du må være enig med mig i at det ikke rigtigt vil lykkes?

Enoch, jeg har selv 2 børn. Alene tanken om at de af den ene eller anden grund ikke skulle være berettiget til at være en del af mig liv, er så ubærlig at min fantasi ikke kan rumme det.

Men samtidig er jeg også fortaler for at ethvert menneske har ret til at gøre med sin krop hvad der kræves.

Vi har haft snakken før, og du gik lidt i stå når jeg talte om kvinder som var ofre efter voldtægt eller incest? Du kan ikke kalde disse embryoer for et kærlighedens barn? Hver eneste gang denne kvinde ville være tvunget til at se på det barn, ville hun gennemleve hendes livs værste traume.

Alt er ikke sort og hvidt Enoch, det må du sgu snart lære. For ellers mister du sgu retten til at snakke om dum og intelligent.

Lagermann

Det er da i hvert millen23
fald også en stor gang løgn! Et foster (læs foster -ikke hun eller han, men d e t) kan ikke føle noget som helst eller vide noget som helst, for det er ikke blevet påvirket af moderen, faderen og samfundet endnu.

nåhhh så er det den del dulkis
du har ryddet.

Undskyld mit fransk dulkis
men jeg synes virkelig ikke du er rigtig klog.

Millen er ikke helt rigtigt på den..... lagermann
Det er altså ikke sandt at et foster ikke påvirkes af moderen og faderen indtil det fødes. Det tror jeg også at du vil give mig ret i Dulkis.

Man har set at en baby husker f.eks sange man har sunget for den under graviditeten. Ligeså forholder det sig med musik. Man har set babyer reagere på den musik når den spilles for den efter fødslen.

Men jeg giver dig ret i at enoch umuligt kan være ved sine fulde fem. Når man argumenterer med ham, får man en sang fra de varme lande som ikke har en skid med argumentationen at gøre.

Mvh Lagermann

Jeg tror du har været med her før dulkis
og at du ved at mine argumenter for den frie abort er set fra den vinkel, at alternativet slog ulykkelige kvinder ihjel. Nu kan vi da nøjes med at være ulykkelige og har en chance for at få børn også efter en abort.

Jeg har aldrig fået en abort. Mine unger har ikke været bestilt, det er bare blevet leveret og har været overmåde velkomne fra dag ét. Sådan er der jo nogle af os, der er heldige.