Urmænd - trang til at kvæste/dræbe???

Urmænd - trang til at kvæste/dræbe??? KillBill ;o)
Hi

Jeg bliver hver dag ked af at læse aviserne, og især fordi volden synes at ekskalere og tit ender med drab.

Altid udført af mænd!!!

Hvorfor spørger jeg mig selv? Har mænd ikke et nødbremse-gen, omsorgs-gen og kærligheds-gen, når han kommer i krise? Er det ur-mennesket, menneske-aben og vikingen, som spøger på avisernes forsider?

Og hvorfor ekskalere den menneskelige vold? Næsten altid af mænd. Det kan i hvert fald ikke handle om degenerer eller?

Jeg er selv mor til en søn. Har vi forfejlet vores opdragelse?

Nogle forskere har påstået, at mænd's hjerner var større end kvinders. Jah, det tror jeg på. De voldelige celler fylder en del.

Har nogen en forklaring?

http://ekstrabladet.dk/112/article1074125.ece
http://ekstrabladet.dk/112/article1074215.ece

Jeg er harm cdj
Har det på samme måde.. Aner ikke hvorfor volden er taget med til Danmark. Sådan var det ikke for 20år siden.. Unge lærer af andre unge, og det tager til som tiden går.

ja, måske Anonym
stoffer er meget udbredt og meget tilgængelige, de unge har ikke respekt omkring brugen og virkningen af dem.

De overfalder selv de sygeplejesker på skadestuen som forsøger at hjælpe dem med at blive lappet sammen. Det er helt væk fra vinduet, når de er på stoffer.. Plus at forældrene ikke er nok omkring deres unge børn..De skal vejledes og vises interesse for.
Er det så fordi forældre er uvidne eller lider af fornægtelse ?

Mindre vold og færre mord end før i tiden m35kbh
Jeg kan desværre ikke finde mere opdateret materiale end 2006, men sådan forholder det sig. tjek fx her http://politiken.dk/indland/article196088.ece

Hvis du læste seriøse aviser så ville du ikke få følelsen af at det hele bliver værre og værre, når det faktisk går den anden vej. Men ekstrabladet henvender sig jo kun til den kortuddannede del af befolkningen som er nemme at narre til at tro alt muligt, så skift avis og få trygheden tilbage ;) ekstrabladet lever jo kun af sensationer og af at male fanden på væggen. Skift avis- skift avis. Selv Urban og Metro er gode alternativer, men så får du vel ikke dit kick ud af at læse noget skræmmende sandt eller falskt?

Rigtige 'urmænd' skyder !! Uldhoved
http://www.bt.dk/article/20070628/KRIMI/70628032/1053

(kunne sgu ik' lade være).....[:D]

Det er kvindernes skyld Charles Darwin
Det er egentlig ganske simpelt: Det er fordi flinke mænd med omsorgs- og kærlighedsgener, som du beskriver, ikke får lige så mange børn som voldspsykopater, voldtægtsforbrydere osv. Som alle ved, foretrækker kvinder nemlig den sidstnævnte type mænd. Se bare, hvordan Peter Lundin, 4-dobbelt barne- og kvindemorder, vælter sig i kvinder. Vi flinke mænd med en lang uddannelse bag os kan derimod sidde og spilde vores tid med at oprette datingprofiler og få den ene afvisning efter den anden, eller vi kan måske være heldige og finde en enlig mor, som sandsynligvis har fået sit barn med en eller anden 'bad boy', som hun i sine unge dage har spredt sine ben for.

Tro ik på alt du læser KillBill
Nu læser jeg ikke kun Ekstrabladet...jeg læser dagligt næsten alle via nettet. Og ser Nyhederne.

Nu har jeg faktisk arbejdet indenfor Politiet. Og nej, uanset hvad, du kommer med af gamle undersøgelser, så holder den ikke. Der er kommet mere vold. Og nej, jeg er ikke ude på at skræmme nogle - men er du kun ude på at nedgøre EB?

I hvert fald er du ikke uddannet til at besvare det, som jeg spurgte om!!!

Humor kan kun gør det bedre KillBill
Hi hi Ur....

Kan sagtens grine - og kan se pointen[:D]

Men igen - mænd vil og handler tit i forsvar. Hvad tit gir - selvtægt - f.eks. sidst Jønke-sagen.

Måske du har ret KillBill
at kvinder tiltrækkes af ur-mænd alias Peter Lundin. Nej, han er ikke ur-mand, men bare en kold dræber-ting. Men du har ret i, at kvinder elsker hans type...den farlige og mystiske osv.

Og unfair, for søde typer som dig. Jeg kan godt forstå din harme. Mange piger tiltrækkes af store muskler og jeg har en "gun". Er det ur-kvinden som taler til os? At vi gerne vil beskyttes?

Jeg vil gerne blive klogere.

Tænkt lidt længere KillBill
har en søn og datter.

De har begge måske set for meget tv - og voldsfilm.

I diverse film, er det jo ofte mænd, som udøver vold - er det, det som smitter af på mændene? Ligeså i pc-spil m.v.

Hvis jeg kunne gøre det om, så skulle mine børn ikke have set alt dette. Og heldigvis, er hverken søn el. datter voldelige...blot tankestrejf.

Re:urmænd Anonym mand
Vil du påstå at mænd ikke har et som du kalder det omsorgs/kærligheds igen.

Hvad er det for noget vås at de voldelige celler fylder en del hos mænd. Se dig omkring og du vil finde masser af mænd som er både kærlige og omsorgsfulde og hvis du kigger lidt ud i verden vil du se at kvinder er ligeså voldelige som mænd.

På at kigge på denne artikel:http://www.metroxpress.dk/dk/article/2008/02/05/08/3059-66/index.xml

Der er masser af eksempler på piger som er mindst ligeså voldelige som mænd. Der er jo sager om kvinder som efterlader deres børn og kvinder som slår dem ihjel. Så jeg vil sige at det er samfundet generelt som har forandret sig.

Kvinder er bedre end manden til at udføre psysisk vold, mens manden er mere fysisk i sin handlemåde.


Vi lever i år 2008 hvor folk har nok i sig selv og den vej går udviklingen, deesværre. På det grundlag vil der blive flere og værre tilfælde for hver dag.

Kvinder går også over grænsen KillBill
Det giver jeg dig ret i.

Måske er det mediernes skyld, men de er ikke så ofte i pressens lys. Og jeg er 100% sikker på, at når en mor, behandler sine børn dårligt/dræber dem - så kommer hun mega på forsiden!!! Det ved jeg, at du vil give mig ret i.

Selvfølgelig kan mænd elske osv. Men, de handler anderledes når de handler i krisesituationer. De har ikke det samme overblik/overskud som kvinder. Skulle man tro.

Re:kvinder går over grænsen Anonym mand
Nu ved jeg jo ikke hvilke krisesituationer du hentyder til. Men mænd handler som mænd instinktivt når det kan koste deres liv og tror egentlig ikke kvinderne er så anderledes på det område. Hvis det gælder ens liv så gør man hvadsomhelst for at redde sit liv.

Nu er det jo også flest mænd som er i hæren og som udfører diverse krisesituationer rundt om i verden. Så mænd har det netop overblik og overskud til at takle de kriser der er.

Hvis du hentyder til alle de jalousisager der har været vil jeg (uden at være psykolog) mene at det skyldes at mange mænd ikke fortæller så meget om deres problemer. Så det hober sig op inden i og pludselig eksploderer man og så ender det galt.

Meget skyldes jo også forskellen i opdragelsen af piger og drenge. Drenge bliver jo opdraget anderledes en piger.

Kanon svar KillBill
og det jeg jo netop efterlyste...nogle svar på mit spørgsmål. Tak.

1) Vi starter ved din slutning - du indrømmer, at mænd har svære ved at fortælle om deres problemer - og efterfølgende ophobning. Og jeg er 100% sikker på, at du har ret. Men hvordan kan vi forandre dette - mht. fremtiden? Gode råd udbedes fra ALLE MÆND.


2) Kvinder vil helt sikkert gerne forsvare sig selv - men har bare ikke fysikken - og derfor de tit kvæstes/dør.

3) Najjj, den med hæren tror jeg ikke på. Kvinder er også i hæren. Og de klarer sig supergodt.

Skulle det være nødvendigt at være "uddannet" for dulkis
- at besvare dine indlæg? Hvis du har arbejdet indenfor politiet, ved du vel bedst hvor de nyeste undersøgelser findes, så kunne du diske op med dem i stedet for postulater.

Re:Kanon Anonym mand
Ja jeg indrømmer at nogle mænd har svært ved at tale om deres problemer, men hvad man gør ved det er jo svært at sige. Man kan jo ikke tvinge andre mennesker til at dele deres tanker med andre. Men igen det er ikke kun mændene der udøver voldsom adfærd.

Men for at vende tilbage til dit spørgsmål så er der faktisk lavet undersøgelser som viser at kvinder rent faktisk er mere voldelig end mænd bag hjemmets fire vægge. Det viser sig at kvinder rent faktisk slår, skubber og tæver deres mand. Undersøgelsen er lavet i usa/canada men kan da sammenlignes med danske forhold.

Den mere rå vold får mændene så 1 pladsen for.

Så hvordan kan man gøre noget ved det spørger du. Voldelige mænd/kvinder skal have en behandlingsdom hvis de udøver vold. Altså ikke bare fængsel men samtale etc med psykolog. Måske kan det løse op for noget hos den enkelte voldsmand/kvinde.

Nye undersøgelser Anonym mand
Det handler jo om vrede, om trangen til at gøre andre fortræd.

"Adskillige nye undersøgelser tyder på,
at en konstant tilbageholdt vrede kan føre til både angst, depression
og selvpåførte kropslige skader - og sygdomme som forhøjet blodtryk,
der så yderlig kan give en forøget risiko for hjertesygdomme."

Hvis ikke kan kommer af med sin vrede kan det altså skade en selv, og hvis man kommer af med sin vrede på en voldsom måde ved at tæve/overfalde andre er det jo selvsagt heller ikke godt. Så alle mennesker har brug for at komme af med deres vrede, så spørgsmålet er vel så hvordan vi hver især kommer af med vreden på en god måde.

Hvis jeg bliver rigtig sur og vred kan jeg finde på at spille et voldeligt computerspil og på den måde få afløb fra nogle agressioner jeg går rundt med. Det virker faktisk.

Jeg tror et kursus i vredesudbrud ville være hensigtsmæssigt for mange.

Man kunne evt se filmen "anger managment", den kan da ihvertfald om ikke andet få en i bedre humør.

Jeg vil så mene det er mindst en postgang for sent dulkis
- Evnen til og færdigheder i konfliktløsning er oftes årsagen. Kan man ikke "lukke munden på hende" vil man ofte slå sig igennem en konflikt.

- Jeg stiller mig meget tvivlende overfor rigtigheden af din påstand om at kvinder "går og slår i hjemmet". Hvor mange kvinder kender du der gør det? Hvor mange krisecentre har vi for mænd og hvor mange har vi for kvinder og børn?

- Med andre ord; lær drengebørn at bruge mund og klare sig i en diskussion, så har du en potientiel voldsmand mindre.

Som om - hallo KillBill
Nu arbejdede jeg under Jacob Scharf - nu PET-chef - og har underskrevet tavsheds-aftale, så tror ikke lige, at jeg kan opfylde dine krav. Du kan evt. kontakte Justitsministeriet med henblik på nærmere oplysninger.

Postulater, hvorledes kan du bedømme dette? Bevis det modsatte, tak. Hvis ikke, så er dit indlæg et postulat!!!

Læs selv Anonym mand
Hvis du ikke tror på mig så læs selv:http://www.psykoweb.dk/Vrede_Raseri/Vrede7_Vold.htm

Men som før sagt kvinder bruger jo også psykisk vold overfor manden. Ikke nogen undskyldning for at udøve vold, men kvinder er ikke de engle du åbenbart vil gøre dem til.

Psykisk vold er ligeså slemt som fysisk, ja nogle siger endda at det er værre. Det er bare sværere at bevise psyksisk vold, derfor er der ikke så mange sager om kvinder i aviserne.

vold har mange ansigter.

Helt sikkert KillBill
Vi har begge svært ved at besvare disse frygtelige spørgsmål - hvorfor - hvorfor.

Og jah, indrømmet, kvinder kan også være fysiske voldelige - måske et tabu - men det er jo jer mænd, som skal virkeliggøre denne evt. sandhed. Så kom på banen mænd!!!

Men du har helt sikkert ret i, at dem, som har udøvet rigtigt frygteligt vold - skal have have en behandlingsdom - så de af psykologiske veje evt. kan reddes.

Yes - mænd skal lære at være verbale KillBill
Vi kan kun være enige...for kvinder ska da ikke lære at have boksehandskerne på!!!

Verbale overgreb KillBill
Jeg ved det godt.

Kvinder kan være verbale grusomme, men man må altså ikke slå på kvinder, no matter what.

Mænd må enten lære at blive mere verbale (hvad vi kvinder ville kunne lide)...eller lære at tælle til ti - med indånding og udånding.

Knus

Afreagerer selvfølgelig - gør oxe KillBill
Jeg går totalt amok mht. rengøring. Og du skal ikke grine, for mener det alvorligt.

Når, jeg bliver sur el. gal, får jeg træng til fornyelse og forandring. Nogle gange har jeg totalt malet min lejlighed.

Men det er stadig bedre end vold. Så håber bare andre kunne få mine lyster, når de bliver sure og har svært ved modgang.

Re:Verbale overgreb Anonym mand
Jeg skrev også at det ikke var nogen undskyldning for at slå på kvinder.

Jeg vil aldrig sige at vold er i orden, men jeg kan godt sætte mig ind i den mand som i årevis er blevet psykisk nedbrudt af sin kæreste/hustru. Han kunne selvfølgelig bare gå, men så tager hun måske børnene og truer med at flyte sammen med en anden mand. til sidst bliver det for meget og et slår klik.

Og så kan man sige at man skal tale om sine følelser, men problemet er at det vil ikke ændre på det afsavn og afmagt man kan ha når ens børn forsvinder ud af ens liv.

Og så tror jeg ikke kan tænker mere, man reagerer og nogle gør det med vold.

Det retfærdiggør det ikke, men kan give en forklaring på mange af de jalousidrab der er i danmark.

Men tror egentlig ikke man kan ændre på denne forskellighed på kvinder og mænd. For ville mænd så være mænd. For hvad er det der kendetegner en mand, det er vel netop hans handlekraftighed, hans styrke og hans maskulinitet. Det kan man ikke lave om på.

Vil du have en ordbog også ? dulkis
http://www.kriminalstatistik.dk/dokumentation.htm

Det krænker sikkert ikke dit tavshedsløfte, men man skal selvfølgelig vide hvor man skal lede - og gide.

Hvorfor er det så aldrig dulkis
de maskuline, handlekraftige, stærke mænd, der slår konen ihjel? Er det ikke altid svagpisserne, da?

En mand der har lært at være verbal bliver ikke psykisk nedbrud af en kone der yakker, han lukker munden på hende med argumenter.

Der må være andre veje KillBill
Du skriver, at mænd i årevis er blevet nedbrudt psykisk af deres kvinde. Og så slår det klik. Fordi hun nok får børnene.

Men istedet for at slå hårdt, burde mændene netop blive bedre verbale, så de kan vinde i retssager omkring børnene. Faktisk - er der mange mænd, som vinder forældremyndighederne nu. Dommerne er ikke så blinde. Så mænd kæmp, men uden næverne.

Selvfølgelig er mænd mænd og kvinder kvinder. Vi kan aldrig blive lige. Men jeg synes stadig ikke, at det er ok, at så mange mænd slår kæreste og koner ihjel. Sådan bare lige i et hug, der må være andre måder at løse tingene på. I mænd, må sgu tage jer sammen.

Forældet link KillBill
Led du bare...og tjaa positivt - at du gider det. Hvorfor ikke bare debatere det - som jeg efterspørger?

Var det ikke dig selv undren
der startede med at postulere volden var stigende? Eller har vi bare alle misforstået dig? Er du utilfreds med alderen på materialet kan du vel selv finde noget nyere til at underbygge DIN påstand = postulat (påstand uden argumentation)- ordbog uden beregning[:D]

Masse af steder for mænd/krise KillBill
http://www.psykeogsex.dk/krisecentre02.htm

Tjeck selv. Kvindevold findes altså også.

Jeg har selv svært ved at tro det, men har set tv-klip osv., om mænd, der også bliver behandlet dårligt. AF KVINDER.

Men - kærnen (kernen) - med mit indslag, er altså stadig, at mændene desværre er de mest voldelige. Og jeg søger stadig et svar - på hvorfor???

Rundforvirret KillBill
Jo - jeg påstår stadig, at der er flere voldshandlinger i DK, end nogen sinde før. Du er velkommen til at modbevise dette!!!

Brug din ikke alderssvarende ordbog med el. uden beregning til dette.

Skal jeg forstå det sådan at du ikke er en mand? Bikers
iiiihhhhh guder. Hvor vil du have den her diskussion hen, var det ikke nemmere du selv gav det svar som tilsyneladende er det eneste "rigtige" og som du er lige ved at koge over for at kommme ud med.

Åndsvag debat.

Hårdkogt harme KillBill
Take care my friend - pas på dig selv.

Bikers - du lyder til at være én af de mænd, som alt for hurtigt og uden kontrol-puls koger over. Din harme - overfor min person - hvor hører den hjemme???

Jeg fatter ikke, hvorfor ikke ret mange personer, forsøger at besvare mine spørgsmål oprindelige spørgsmål?

Dit ovennævnte - er jo helt ude i hampen i forhold til min tråd-start!!!

Åndsvag debat??? KillBill
Åndsvag debat? Okay, det fortæller du lige til de pågældende familier, som føler det tæt inde på livet - hver dag!!!

Tør du - kom så ud af busken. Hvis du synes, at vold og overgreb er åndsvag debat.

Re:Hvorfor Anonym mand
Umiddelbart vil jeg ikke give dig ret i din påstand at det er svagpisserne som slår konen ihjel. Det er mænd fra alle mulige samfundslag og i alle afskygninger.

Det er selvfølgelig mænd som har nogle psykiske problemer siden de kan finde på sådan en frygtelig handling som at slå sin kone ihjel. Men i hverdagen kan de sagtens være dygtige, handlekraftige mænd med gode job og orden i økonomien. Så jeg forstår ikke helt udtrykket svagpisser, det er mennesker som det pludselig slår klik for, ligesom det jo også gør for de kujonagtige kvinder som begår jalousidrab.

http://www.bt.dk/article/20031002/KRIMI/110020286/1349

Kvinder har det også i sig, dræbergenet eller hvad i vil kalde det.

RE:andre veje Anonym mand
I 2006 var der cirka 14000-15000 skilsmisser. Og hvad jeg kan læse mig frem til er at der var 4-5 jalousidrab det år. Så er der alle de kærester der går fra hinananden som der er ikke er statistik på og det må da være rigtig mange.

Så 4 drab på 1 år er en meget meget lille procentdel af alle forhold. Så synes da ikke der tegner sig et billede af at der er vildt mange mænd der slår deres koner ihjel?

Så er problemet virkelig så stort som du ønsker at gøre det til. For der vil jo altid være nogle mennesker som er psykopater eller psysisk ustabile i et samfund som vores.

Samtidig er der folk fra andre kulturer som begår disse såkaldt æresdrab som også fylder en del i statistikken. Og jeg så en dokumentarudsendelse om et æresdrab hvor det viste sig at det rent faktisk var pigens mor der havde sagt at hendes egen datter skulle dø og så fik hun mændene i familien til at udføre handlingen.

Måske er kvindr bare bedre til at skjule deres voldelige tendenser, så det foregår mere i det skjulte eller det er dem som i mange tilfælde får mændene til at begå voldelige overfald på mennesker som de har uoverensstemmelser med.

Se lidt udenfor danmarks grænser og man vil kunne finde kvindelige seriemorderes, som hende i filmen monster:http://www.imdb.com/title/tt0340855/

Den film bygger på en autentisk historie og handler om en kvinde som slår sine kunder ihjel (hun er prostitueret).

Det er én sag og den er så gammel Undren
at hun også er ude igen.

Nok mere ordstyrren ,,,,,
end emnet som sådan.

Re:masser af... Anonym mand
Manden har jo altid været den der skulle jage og skaffe føde hjem til familien. det er også manden som drog i krig, imens konen sad derhjemme og passede børnene.

Så det lægger nok i mandens gener at skulle slås. Det er måske bare en del af det at være mand. Meget ligger selvfølgelig i opdragelsen af vores børn, men jeg er sikker på at gener har også en del betydning for hvordan man biver som menneske.

Du siger at mænd er de mest voldelige, men samtidig kan man også finde mænd som er de mest fredelige og kærlige mennesker på denne jord. Så måske var det en ide at kigge på disse mænd og se hvad der adskiller dem fra de voldelig mænd.

Et endeligt svar tror jeg ikke du kan få. Dit spørgsmål er næsten på højde med hvad meningen med livet er. Måske er der en højere mening med det hele, måske har det noget med at nogle mænd producerer mere testeron end andre.

Hvilken kvinder kender du? flaks
Jeg må indrømme jeg kan ikke lige se nogen "kvinder" som foretrækker mænd som ham.
Men tilgengæld er jeg så også af den mening at der er noget galt i snublekyssen på et menneske. Når det er sådan en type mand/kvinde vedkommende finder tiltrækkende.

Men måske er jeres omgangskreds mere til den slags ting end der hvor jeg kommer fra. Siden i kan udtale jer så skråsikkert om det? LOL