US: Pending home sales up 7.4 percent

US: Pending home sales up 7.4 percent anonym
WASHINGTON (AP) -- Pending home sales rose 7.4 percent from July to August, an unexpected piece of positive news for the battered U.S. housing market.

The National Association of Realtors said Wednesday its seasonally adjusted index of pending sales for existing homes rose to 93.4 from an upwardly revised July reading of 87. The reading was the highest since June 2007.


- Der er måske ved at tegne sig en bund under det amerikanske boligmarked. Det er nu der skal udøves særlig opmærksomhed på boligmarkedet, hvis en vending er undervejs. En vending kan betyden begyndelsen på enden af kreditkrisen.

hvad betyder pending home? ved ikke nok...
hvad er det en statistik over? Villa salg? Hele US? Men spændende at læse, selv om jge ikke forstår det helt.

Pending Phusker
Pending betyder ansøgt, så med lidt god vilje kan man sige at der er 7,4% flere der har set på nyt hus eller har ansøgt om lån til nyt hus.

Den kan jo skyldes at huspriserne i USA er for nedadgående ganske som de er herhjemme.

tak. Men hvad... ved ikke nok...
kan man udlede af det tal, når det ikke er realiserede køb/ salg? Det er stadig intentioner?

Det kan bruge anonym
til at få et fingerpeg omkring villigheden til at erhverve boliger, men flere nøgletal er nødvendige over flere perioder.

Nemlig Phusker
Tallene viser udelukkende at folk ser lysere på fremtiden, og føler sig rustet og i stand til at kunne betale lånene på deres huse. Det kan skyldes troen på at de ikke bliver fyret eller på anden måde mister indtægten, men kan også skyldes at huspriserne er langt nede netop grundet den nuværende krise.

Men som anonym skriver, så er det udelukkende fingerpeg om villigheden og intet konkret så længe tallene kun viser en stigning i ansøgninger.

Først når ansøgningerne er godkendt eller afslået kan tallene bruges til noget.