Usa i et år

Usa i et år Anynom
Hej!
Jeg ville høre om nogle vidste hvilke muligheder helt præcis der er for at bo i USA et år?
Jeg ved at man jo kan komme på High school eller være Au pair derovre, og vist rimelig nemt kan få visum til det!?
Men hvad er der ellers af muligheder?
Jeg har en kæreste i New jersey, og skal til at starte på HF på fjernundervisning, så jeg kan blive uddannet samtidig med jeg besøger min kæreste.
Men reglerne er jo 3 måneder af gangen, og ville gerne kunne bo der i et år, og have noget at lave derovre, udover HF, hvilket jeg jo nok også skal, for man får jo ikke lige et visum for ingenting!?
Håber nogen kan hjælpe :)
Kun positive svar tak, har ikke brug for folk der skal svine en til og komme med negative kommentarer!

Mvh

Au pair Anasia
er da en god idé. Du har et sted at bo (medmindre, du vil bo hos kæresten). Du får lommepenge, og derudover har du vist rimeligt meget fritid, så det er måske muligt at læse ved siden af...

High School skal du selv betale for, men kan dog få tilskud. Tror dog, du ikke skal regne med selv at kunne bestemme hvor. Synes at have hørt, at unge tit ender i små byer langt ude på landet... Ikke at der er noget galt med det, men det bliver måske lidt kompliceret i forhold til at skulle se din kæreste...

Det letteste er Anonym
at få visum til at lave ingenting derover. Lige nu har de selv massive problemer med arbejdsløshed, så du skal ikke forvente at få visum til arbejde, medmindre du kan noget som ingen andre kan. Og det kræver så at du finder en virksomhed som vil stille garanti for dig. Hvis du har en kæreste derover, så vil han måske hjælpe med det der skal til for at du får de nødvendige stempler.

Men ellers skal du bare tilbringe et døgn uden for USA hver 3 måned, så opretholder du dit turistvisum. Og det giver dig desværre ikke lov til at arbejde.

... Anonym
Havde også tænkt på det, men ville mest gøre det for at være sammen med min kæreste.
Så ville være neder hvis jeg ikke havde tid til ham, og jeg skal samtidig læse HF, så det var mest for bare at få opholdstilladelse i et års tid.
Og High school vil jeg ikke, da jeg nu skal tage hf, og jeg er 19 :D så jeg ville ikke ende i klasse med 16 årige helst, hehe.
Men tak for svar :)

Visum for ingenting? Anonym
Tænkte jeg på også.
Men kan man virkelig få visum til at være der i et år?
For at lave ingenting?
Havde nemlig tænkt at de ville have en til at lave bare et eller andet når de nu giver en tilladelse til at være der så længe!?
Ved også hvor svært det er med arbejde. Og spurgte også min kæreste om han kendte nogen med ejet firma. Men jeg har kun 9. klasse ligenu, så nok ikke mange der ville risikere noget i deres firma, ved at ansætte en uerfaren 19 årig uden videre uddannelse.

Har været derovre 2 måneder af gangen med en måneds tid hjemme i Danmark imellem, 2-3 gange i år.
Og sidst fortalte de mig at det blev et proglem hvis jeg kom igen, og at han synes vi skulle overveje at gifte os.

Så skal også have en masse beviser med, så de ikke tror at jeg er en "intending immigrant", for så lukker de muligvis ikke en ind. Så det med at ta til f.eks. Canada i en dag og komme igen for at få endnu 3 måneder, tror jeg ikke går i USA. I princippet kan man godt. Men de stille mange spørgsmål og kigger på en masse ting udover det. Og kunne godt være mistænkeligt.

Tak for svar :)