USA - mulighedernes land

USA - mulighedernes land Anonym
Siden 1800 tallet har USA været mulighedernes land. Mange har søgt den amerikanske drøm og mange har haft succes med det. Intet andet land i verden bærer de samme muligheder for succes og rigdom.

Det skyldes den store dynamik i landet - det kan omverdenen lærer meget af. -Dynamik på den amerikanske facon skaber motivation, hvilket medfører inovation. Inovation er i den moderne verden vejen til succes.

http://epn.dk/loungen/article4340.ece

Lady-rød klar tale
Pas på den røde burka lady! - du må ikke snakke den slags kapitalist-snak, ellers ende du bare i Sibirien på genopdragelse!

mvh.
ikke-fan af lady-in-red

ikke så rosenrødt Senators
Ja. Men er også et land hvor 25% af alle børn i New York går sultne i seng. Ca 40% af den amerikanske befolkning overlever ikke uden social hjælp til husleje og mad. Orkanen Katrina viste med al tydelighed at der er en kæmpe underklasse som ikke har haft så mange muligheder. Det er jo nemt nok at sige at det er mulighedernes land når man kommer uddefra med en god uddannelse og kan gå ind og få et rigtigt godt job. Men hvis du er født i USA er din chance for at få den gode uddannelse stort set kun til stede hvis dine forældre har penge. Så ja det er mulighedernes land. Du har både mulighed for at blive meget rig men også meget fattig.

De tager også imod arbejdskraft med åbne arme. Geil
Det kan vi lære meget af herhjemme, hvor vi har travlt med at være et selvfedt bondesamfund. Arbejdsgiverne råber op om arbejdskraft men den danske befolkning er blevt så nationalistisk at ingen tør hente arbejdskraft til landet. I et land som Irland har de importeret 240000 østeuropæer og 30000 kinesere, men det resultat at der er meget gang i hjulene. Når vi taler om opsving og byggeri så blegner vi i forhold til Irland, der på alle punkter burde være os underlegen.

Det eneste der er klart er din stupiditet Geil
Ovennævnte er et bevis på den danske dumhed og intollerance. Hvad relevans har taberens (klar tale) indlæg? Han kan ikke komme med et sagligt relevant indlæg. Kun personangreb i bedste DF stil af en person der ikke har taget del i debatten. Snart kommer der vel et indlæg fra hans trosfælder om at det er muslimernes skyld. Men sandheden er at det er smålige folk som ham og danskernes nationalisme der gør at vi aldrig får hevet kloge hjerner til Danmark og derfor aldrig bliver mulighedernes land.

Ja, det er dynamikken Anonym
dynamik er et udtryk for store forskelle. Her et udtryk for stor forskel mellem rig og fattig.

Ja, der er lige Anonym
så mange meninger som der er mennesker til. Og derfor lige så mange meninger om hvad der er godt og hvad der er skidt.

Sikke noget sludder anonym
afhængig af din betragtning. Du kan blive svinerig i USA (hvilket sker for et absolut minimum og oftes ved et lykketræf, dog er det disse der fremhæves). De Nordiske lande er mulighedernes lande, da enhver har mulighed for at bryde social arv.

Overklassen har det fedt alle steder anonym
men det er jo også disse, som har indrettet samfundet. Går du på tværs, er du en socialist, kommunist, misundelig, kriminel eller terrorist.

Det mest utrolige er, at de rent faktisk har held med at overbevise den menige amerikaner. Tag blot den amerikanske arveafgift som eks.