USA og Fængselsdekoration :)

USA og Fængselsdekoration :) anders_engberg
Når de indsatte i disse dager vender tilbage til deres celler i arresthuset Dallas County Detention Center i Buffalo, så venter der dem et chok. Den lokale sherif har beordret væggene malet pink med små blå bamser.

De indsatte har været væk fra arresthuset siden 8. oktober, hvor et større antal fanger satte ild til deres celler og lavede omfattende hærværk.

- Hvis de opfører sig som børn, og lave barnlige ting, så kan vi lige så godt give dem et barnligt miljø, erklærer sherif i Dallas County, Mike Rackley, til telegrambureauet AP.

- Og så har det en beroligende effekt. Bamser er tryghed. Vi har lavet det ligesom i en børnehave, for det er jo lidt det det er. En børnehave for voksne, der ikke kan finde ud af, at opføre sig ordentligt.

Valget af dekoration kan også have en effekt på det normalt hårde fængselsmiljø.

- Hvordan skulle man kunne føle sig som en 'tough guy' i pink omgivelser, vurderer sheriffen.

Godt 30 fanger har til huse i arresthuset. Under den omfattende istandsættelse har de afsonet i andre arresthuse i området.

/kilde: eb.dk


;o)

A - Er det ikke bare sejt... :)
(en ide til endnu et boligprogram er under udvikling...)

spass :) stinemark
Det var da en fremragende idé ham fik der, det kunne være man skulle følge effekten nøje og overveje at bruge samme koncept i danske fængsler.

Måske. Mjølner.
Skulle man overveje at male små lyserøde grise på væggen hos de indsatte kriminelle indvandrer!..... det kunne måske få dem til at tænke sig om !.

Har du Mjølner haft for få små bamser Anonym200
som barn? - Det kunne noget jo tyde på.

Undskyld !. Mjølner
Jeg var ikke klar over din foretrukne beklædning når du går rundt i byen..... er hjelm, og skud, og stiksikker vest !....... ja, hvor er disse kulturberigere dog nogle små søde væsner !.