Useriøse gymnasieelever

Useriøse gymnasieelever for gl. til gym
I august så jeg serien, "Chris McDonalds på skolebænken".

Og hvis ikke man vidste allerede der, hvor usundt eleverne levede...så sku man i hvert fald nok lære det i den serie...

Tænk engang at leve af junkfood hver eneste dag til frokost - for så at tage ud og få en kæp i øret hver weekend...Og IKKE mindst rygning - som han sagde!
Man kan bestemt ikke påstå, at Chris McDonalds gik forgæves! Med mindre man skal forstå det sådan, at han ikke har fået dem til at forstå noget som helst...

Såh...efter sådan 3 år i gymnasiet(som ellers åbner dørene til 1000 uddannelser), kan mange af disse unge mennesker måske redde sig en tilværelse som renovationsfolk, vinduespudsere eller kloakarbejdere, hvis de synes netto lyder for kedeligt...

Men gymnasiet er vel også kun noget man tar i dag, dels for at finde sig venner for livet, og dels for at komme til scorefester... :-D

Gymnasiet er blevet for "alle" gik selv i gym
da ordet "elitær" er blevet forbudt af de fodformede halalhippier, der har sejret sig selv ihjel.

Således har gymnasiet de seneste mindst 20 år også været for den store, bløde mellemvare, som blot er kommet for at få "venner for livet".

Dengang jeg selv gik i matematisk gymnasium, var jeg 1 ud af 2 ud af en folkeskoleklasse på 24, der gik i gymnasiet direkte fra 9. klasse.

Idag er det vel omkring 50% af en hel folkeskoleårgang, der vælger gymnasiet.

Deri har du forklaringen.

For at klare et job hopeless_angel
... som renovationsarbejder eller kloakarbejder skal man sandelig have en temmelig god fysisk form, - så det tror jeg næppe er en mulighed.

Ja, gym-eleverne har dårlig form nu om dage (jeg er selv indehaver af en af slagsen) - men det så nu heller ikke for godt ud, da jeg selv gik i gymnasiet for 30 år siden... - dengang gad man bare ikke lave tv om det.

HAHA Anonym
FOlk der skriver sådan, er gamle folk der er misundelige på ungdommen og savner de gode unge år.
Gymnasiet er idag på et højere niveau end den var på i din tid, så klap lige hesten. Det er bl.a. din genaration, som har opdaget unge på den måde, så de lever som de gør i dag, så det er dn uddannelse, der er fejl i.
LOSER!

tja.. Anonym
Hvis din generation nu havde fulgt med i undervisningen dengang, havde vi garanteret haft nogle bedre lærere i dag, som kunne lære os noget

Hvis du nu bare kunne holde maul The Undertaker
Og sætte dig ned på din flade og høre efter, hvadlæreren sagde, så tror jeg I begge kommer meget længere [:D][:D]

Misundelig på hvad ???? :-D for gl. til gym
Tror du jeg sidder her og er misundelig på en håndfuld elever, der spilder 3 år af deres liv på noget, der ikke siger dem en dyt ?

DOG ikke! :-D

Jeg er blot imponeret over, at man GIDER spilde sin tid i så mange år... he he

Og ikke midst hvis gymnasiet er på et højere niveau i dag - som du siger - kan jeg grine lidt over, at de ikke gider udnytte disse rescoucer lidt bedre...

HAHA nana
Nej så ikke . Niveauet i gym er sænket i takt med, at eleverne er blevet flere og dermed "ikke klogere". Oprindeligt var gymnasiet tiltænkt en lille klog elite (langt under 10 % af eleverne). Idag skal alle (95 %)i følge regeringen tage en ungdomsuddannelse, så hvis du tror, man har hævet niveauet, og alle danskere på magisk vis skulle være blevet mere end 85 % klogere de seneste 30- 40 år, er du da god nok mere naiv end dum :-). Eller med andre ord: ikke en af dem, der har fået 12 i alt!!. God weekend.

De skal slet ikke på gymnasiet Anonym
Det er også mit indtryk: alle skal bare på gymnasiet i dag ( i øvrigt synes jeg, der bliver givet 12 i flæng!)
Nu har jeg læst, at der skal være ekstra-undervisning til de svage elever på gymnasiet. Altså, det er jo folkeskolen om igen. Jeg vil da mene, at hvis man er "svag", så skal man slet ikke på gymnaset. Så må man vælge en anden skoleform.

HAHA Anonym
[quote="nana" post=2372312]Nej så ikke . Niveauet i gym er sænket i takt med, at eleverne er blevet flere og dermed "ikke klogere". Oprindeligt var gymnasiet tiltænkt en lille klog elite (langt under 10 % af eleverne). Idag skal alle (95 %)i følge regeringen tage en ungdomsuddannelse, så hvis du tror, man har hævet niveauet, og alle danskere på magisk vis skulle være blevet mere end 85 % klogere de seneste 30- 40 år, er du da god nok mere naiv end dum :-). Eller med andre ord: ikke en af dem, der har fået 12 i alt!!. God weekend.[/quote]

Statistikker kan bevise det ene, eller det andet - du bestemmer, hvad der skal "bevises".

Man løfter bedst i samlet flok, er der et ordsprog der hedder - så jo flere 'ud-dannede' der er i en nation, - jo flere "kloge" må der vel også være 'totalt'?

Hvor på "pyramiden" du/andre/jeg/etc. "befinder sig/..." - er vel et personligt anliggende, og bør vel være andre uvedkommende, specielt da definitionen af "klog" er ?
[Der er sider i en sag, og {jeg} er ikke nødvendigvis der, hvor 'du' er, selv i den samme sag]

Med [måske] andre ord: Verden er statisk og dynamisk, og det er ikke _nødvendigvis_ den samme uddannelse/viden i dagens verden der er nødvendig, som f.eks. for 20, 30 eller 'blot' 50 år siden. Personligt har jeg en batchelorgrad i naturvidenskab (B.Sc.E.E) og kan informere interesserede om at vidensudviklingen indenfor strømforsyningsområdet normalt kendt som "Switch-mode ~ SMPS", der har udviklingen taget "næsten kvante-spring" de sidste 10 år. (Billige SMD 1kV, 1MHZ POWERMOS-FETs = "<" 0.1 Watt "standby forbrug")

Jeg har [dog] ikke en gymnasial uddannelse "bag mig", da jeg har en erhvervsuddannelse samt adgangskursus til teknika - og her fik jeg ikke 12 eller 13 i alt, men bestod fordi jeg var vedholdende. (Dumpede Digital Signal Behandling II to gange = 1 år ekstra)
Men, vi havde det sjovt i fredags baren til tider, og nogle var måske "useriøs" 'noget af tiden' - og hvad så?

Nogle lever i tiden, nogle af tiden, nogle ud fra tiden, - noget leves, noget forstås.

Så, fordi "man/du" [b]måske[/b] har valgt en forkert karriere, er blevet udslidt, træt og [i]ked af det[/i] - så vær glad for at "man/du/vi/andre" har opbygget samfundet til dét der er nu, og lad så venligst værre med at "dømme andre" på deres udseende, karriere valg, karakterer, sprogvalg & udformning, lugt og personlig hygiejne kan der jo altid snakkes om ;ø) - ja, listen er "lang" over noget der kan brokkes over. (Positiv energi er jo bl.a. varm luft blandet med positive handlinger, og 'negativ energi' noget "andet", i hvert fald LIGE 'da', på dét tidspunkt.)
Et åndedræt er et sug og et pust - når suget er ovre, er lungen fuld (eller ´omvendt´ - når lugen er fuld er suget ovre.), og pustet kan starte - indtil andet sker, sker der en del strømninger i luftvejene - dynamikken erstatter/udfordrer "det statiske" = Liv /\ hiv.

Så, et måske spørgsmål til de "100% SERIØSE gymnasieelever": Er man nødvendigvis "svag" fordi "man" har H.I.V. eller L.I.V.? (Eller er 'psykotisk', og bruger forkortelser 'mange' ikke kender til/har mødt før?), eller er man måske stærk?

Så, én af årsagerne til at "alle skal bare på gymnasiet i dag" - kan skyldes automatiseringen i samfundene omkring os, og at det er 'bydende nødvendigt' for at klare sig i tiden?

Gymnasie-elever når desværre kun en landmand City-pige
til anklerne, når det gælder intelligens i eksempelvis næringsindhold i planteprodukter og fødevarer.
Stakkels primitive.

Useriøse gymnasieelever Albert Johansen
Jeg vil da også mene, at nutidens unge alle tider er en sløv omgang, som da ej formår at vise format.

Kærlig hilsen Albert Johansen