usikker på kærlighed

usikker på kærlighed ipanemagirlfrombrasil16
Jeg har virkelig behov for en kæreste til at trøste mig, vær ved min side og hjælpe mig. Mit problem er, at jeg har det meget svært ved at stole på fyre. Jeg er både bange og usikker. Bange for at blive svigtet og udnyttet.

Kan man overhovedet stole på fyre?
De fleste fyr i dag skifter piger ligesom de skifter tøj. Mit spørgsmål er for jer fyre: Hvorfor gør de/i det?
Man skal have en fyr/mand til at gøre ens liv lykkeligere, ikk også?
Det er bare svært at finde ham. Den eneste ene.
Håbet er gået fallit.

Mange mennesker siger, at man skal have en person til at dele sit liv med. Er det mon rigtigt?

Løsning Søsterlystig
Du behøver da ikk en fyr. Hvad med en pige, hende kan du stole på og så har i kun brug for fyren når i vil ha et barn.

Kæreste jones
En at dele livet med, jeg tror de fleste nok ikke nøjes med en gennem hele livet. Det er ikke nemt når man har de tanker som du har, jeg har dem den anden vej rundt. På den anden side bare man ikke bliver såret med overlæg og desuden måske er så heldig ikke at få noget at vide, så går det.
Cheer up

tja.. melcor
Jeg kender den situation du befinder dig i ang. kærlighed..

"Kan man overhovedet stole på fyre?"
- ja, nogle, ikke alle.. derfor skal man lære folk at kende før man begiver sig ind i et forhold med dem. Jeg tror at mange bare møder hinanden til en fest eller på et diskotek, og efter et par dage er de sammen.. Jeg kan ikke forstå hvordan folk kan bygge følelser op over et par dage, og så tro at den holder resten af livet..

"De fleste fyr i dag skifter piger ligesom de skifter tøj. Mit spørgsmål er for jer fyre: Hvorfor gør de/i det?"
Dunno.. men jeg kender da også til situationer, hvor den beskrivelser passer lige så godt til piger, så det er vel en general ting, blandt mange unge?

"Man skal have en fyr/mand til at gøre ens liv lykkeligere, ikk også?"
Jo.. det skal man vel.. nu er jeg selv en dreng, men jeg har da stadig brug for mandlige venner, og venner gør jo ens liv mere lykkelig.

"Mange mennesker siger, at man skal have en person til at dele sit liv med. Er det mon rigtigt?"
Mennesket er jo et socialt 'dyr', så et eller andet sted er det vel nok rigtigt. MEN, man behøver jo ikke være i et kærligheds forhold for at dele sit liv med andre. Du har jo (som regl) stadig din familie og vennerne, og det kan i nogles tilfælde være rigeligt.

Lær at stole Kvinden
Kære dig.

Du må lære at stole på andre mennesker. Hvis du tror alle mænd du møder ikke er til at stole på, så er det lige netop den slags mand du vil støde ind i. Intet er sikkert her i livet, men jo mere positiv indstillet du er jo mere positivt vil dit liv være. Kærligheden skal nok komme til dig, men det kræver at du tør åbne dig, have tillid til andre og tør elske og lade dig blive elsket og sidstnævnte kræver altså at tilliden er i orden. Jeg har selv været i forhold med en del mænd af den mere ustabile type, så jeg har også været bange for at turde stole på andre. Men jeg besluttede mig for at tro på at den næste var til at stole på og begyndte generelt at tænke mere positivt på den "næste mand". Vi ved alle hvad vi ikke ønsker at få og det er her problemet er, for det er det vi focuserer på- alt det negative, hvor det vi skal focusere på er alt det positive det vil sige ,- det vi ønsker. Jeg skrev en positiv/negativ liste. Ud for det jeg ikke ønskede han skulle indeholde/være, skrev jeg det jeg ønskede han skulle indeholde/være. F.eks. Alkoholiker/ædruelig o.v.s.
Så rev jeg den negative del af, læste den igennem og brændte den. Den positive læste jeg grundigt igennem og lagde den i en æske. Det hjalp mig med at møde den rigtige type idet jeg kun tænkte på de positive egenskaber min næste kæreste skulle have. Hvis jeg vendte tilbage og blev for negativ i min tankegang igen, hev jeg sedlen frem og læste den. Jeg har min nr. 2 dejlige kæreste efter jeg lavede denne liste og de indeholder begge de ting der står på min liste. Det som nr. 1 manglede påførte jeg til min positivliste og den egenskab har min nuværende. Om han er perfekt p.g.a. listen ved jeg ikke, men det hjalp i hvert fald på min tankegang.

Kram

Kvinden

hm? flameheart
jeg faldt over det (dektoratisk inlæg) du har sat her på webben.det lyder som du har "en hunør depresion" over for en fyres meninger.-måske er det dig der er forlidt mangtfoldigt over for (modtagelser af kærlighed fra fyre/mænd)?.det er måske fordi du vil have det andrer har,en troværdigt tryghed som du ikke kan få fra din landpost(en lovlig:familie)!.
det var mit første svar på dit inlæg."det skal lige siges at jeg rent faktisk er en gammel kvinde med kendtskab til de forebilleder man ser/høre fra andres meninger"!.
rate:2.

det er nok fordi kællinger er en trals vistakube for generaler ialt.hvor mændene ligsom må smage kvindernes magtsyndromer."man, kan jo spørge sig selv om disse rovdyre skal have lov til ,at ødelægge kønenens strukture i kønenes udvikling(ja:jeg vil ihvertfald vide det)?.
det andet er om en fyr/mand skal gøre ens liv til en happy ending..tjah,mange gange er det vil noget man (BURDE) være fælles om ikk?.det ville være sjovt at se hvor meget "KÆLLINGER" enligt vil have fra deres mænd?.
-kan det være op og lig på kanten af sidenøjlen!?
-eller vil man bare føle sig lidt "ufikseret" når man er (iblandt mændenes bekendtskaber)!?.
så er der den mængde hvor kællingerne bliver totale (jaloue) hvis deres behov for ,demostrationer for rent tutor overfor andres parforholde ikke bliver entraditionel ødelæggelse..bliver fuldført bliver rent ,og skær et mystisk lille væsent som kun vil "destroy"alt ,og alles bekendtskaber.. som man ikke selv har...(det er sgu:ikke skide smart når man selv ønsker et vel)!.
-til det næste du har sat i dit inlæg er,at man kan jo være en single..hvis man syntes ,at livet er for grimt,med en mand/fyr!?.(det:er ingen tvang -du!).
der er en ting "JEG" ikke er enige med dig i du!.det er man kan godt finde den rigtige (mand/fyr til daværende sindstype)!.hvis du er den kvinde som får de såkaldte (wrong men)..må det være fordi du ikke selv kan leve "(optil forventningerne: de stiller)" til netop dit behov..hvis der er noget at gå efter?...
-jeg har en verdens dejligste mand som jeg dyrker totalt toldfri sex med.-så,som du ser er jeg vil nok (en heldig kvinde)!.til dig som søger dette,ming dig i flokken hvor de gemmes i kikkerten."(den mand jeg har er så tro:,at kællingerne næsten får klø i nakken ved ,at overglo på ham)"!."men,det er da rigtigt nogen søger mandfolk ikke fordi de syntes de er ret spændene..men nærmest nok fordi de vil have noget fra dem-før (de skrider ud af fotografiet de nok bære af dem).men nu engang må man se sin daværende frygt i øjnene,gør det samme, om man bibeholder den man har kært."NEJ´,håbet er ikke gået fallit,du må bruge lidt flere timer på hvad det er du vil dele/forlange af disse mænd!.:)

Samme problem.. Danni
Jeg havde det samme problem (Indtil for 3 måneder siden)
Jeg var osse bange for at blive svigtet og udnyttet, ligesom jeg er blevet hele mit liv af kvinder...

Så som du nok godt kan se nu, så kan mændt osse have problemer med at stole på kvinder..

Kvinder er lige som mænd, de bliver osse nød til at skifte tøj...

Nå, men, om det er "nødventigt" at have en at dele sit liv med ved jeg ikke om jeg kan svare sådan rigtigt på, jeg følte mig meget ensom før jeg mødte min kæreste, livet er blevet betydligt bedre siden hun kom ind i mit liv..

Mvh. Danni.

Ps. Kvinder er ikke en skid bedre end mænd.. Så er det sagt... ;-)

Udnyttelse.. Anonym
Det vil jeg da næsten kalde udnyttelse det der...
En kvinde finder en hel anden kvinde og deler sit liv med, det syntes jeg er helt fint, sådan kan man osse leve (og det gør en del mennesker faktisk osse), men, det sidste i den sætning der, det er da udnyttelse... Ligefrem at sige at hun kun har brug for en fyr hvis hun skal have et barn? Det er da forkert...

Tjaa..... FBH
Om man SKAL have en at dele livet med, er jo et individuelt synspunkt. Men det gør unægtelig mange ting i hverdagen nemmere hvis man er to.

Ikke alle fyre skifter kærester hele tiden. F.eks har min kæreste og jeg været sammen i 7 år nu.

Men før den tid, levede jeg en noget omflakket tilværelse, mht. kvinder. Disse forhold var i store træk kun baseret på det seksuelle.
For mit vedkommende bundede det i, at jeg manglede noget i mine forhold til kvinder. Efter et års ungkarleliv mødte jeg så min nuværende kæreste. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at det var med denne kvinde jeg skulle leve resten af mit liv. Det stod lysende klart fra dag et. Ikke før jeg mødte min nuværende kæreste, har jeg følt den frihed der skal til, for at man som mand tør åbne sig til sine allerinderste tanker og følelser. Altså smide machojakken om du vil.
Bryde med mit ellers så gamle syn på kønsrollemønsteret.
Hvor en mand er en mand osv. Og med et forstod jeg, at den gamle historie om, hvor mange "skalpe" man kan hænge på sit bælte og prale med overfor "gutterne", betyder INTET.
Det jeg havde manglet, var tryghed indså jeg pludseligt.
Og den kommer også til dig. Du er ikke i tvivl når han står der. Så er alle dine bekymringer, bange anelser og frygt for at blive udnyttet bedøvende ligegyldige.
Trust me :-)

At have tillid jean-pierrebloch
Hvis du ikke kan stole på en fyr ,hvorfor skal du så have ham????. Hvis du har brug for en at trøste dig ved, så find en du kan stole, i din familie måske??
Fyre skifter piger fordi de ikke er klar til forhold.
Det er ikke sikkert du SKAL have en person at dele dit liv med ,men det er kun noget du selv afgør.

Kæreste? Morfar
Du søger ikke en kæreste men en far eller morfar.

Ta dig dog sammen

Du skal finde din egen lykke! linda 29
Hej med dig!

Du får lige en hurtig kommentar med på vejen her i pausen!
Jeg kender det med at være ulykkeligt forelsket alt for godt, og jeg har fundet frem til at jeg ikke vil leve mit liv gennem andre. Det skal forstås på den måde, at du skal ikke gå ind i et forhold med for høje forventninger, så har du også større risiko for at blive såret, men omvendt er det også vigtigt at turde tage chancen!
Jeg har personligt haft vane for kun at føle mig lykkelig, så længe at jeg havde én i kikkerten som jeg var forelsket i. Måske har jeg været forelsket 200 gange, og mine forhold har aldrig varet mere end max 6 mdr.
Jeg har senere fundet ud af, at jeg skal finde min egen lykke først, ellers kan man risikere at suge al energien ud af et forhold/ eller den anden i et forhold.
Håber du kan bruge min ord til lidt refleksion!!

lykken!! lykkepigen
Du kan kun finde lykken i en mand, hvis du er lykkelig med dig selv....når du er lykkelig med dig selv er du ikk så bange for at blive forladt og såret for du vil vide at du sagtens kan selv uden en mand....hop ud i det når han er der, men er han ikk den rigtige så kom videre, hvorfor bruge sit liv på et dårligt forhold, når den rigtige venter derude et sted! det er fantatisk når du først finder den rigtige. Det kan tage tid men pludselig sker det og så er det fantatisk og selvfølgelig er det ikke alle fyre der er nogle svin og selvfølgelig kan du stole på nogle af dem, men vær tålmodig...

Selvværd hedone@sol.dk
Gennem tiden har jeg oplevet en hel del brudte forhold og jeg kan tydeligt se et mønster i mine brud.
I de fleste af mine længer varende forhold, er jeg blevet svigtet og mine kærester har været mig utro.
Jeg vil så rasende gerne kunne stole på min nuværende kæreste, som er meget ude at rejse pga. job og fritids interesse, men angsten for at blive svigtet igen, sider så dybt at jeg svært kan slippe den.

Det der så ”IGEN” er ved at ske for mig er, at jeg stille og roligt kvæler ham, i min jalousi.
Jeg er så bange for at blive svigtet, at jeg overvejer at droppe ham, bare for at undgå at komme til at gennemleve endnu et svigt.

Altså er jeg selv med til at ødelægge forholdet og måske kaste ham i armene på en anden kvinde..

Det jeg vil sige er: Vi må arbejde med vores selvtillid og selvværd. Tro noget mere på os selv og kunne overbevise os selv om at vi er værd at elske og derfor ikke bliver svigtet.

Kærligheden burde jo være lige til, men vi har jo alle forskellige ting med i rygsækken og nogle har fået mere kærlighed i barndommen end andre har.

Så du gør rigtigt i at arbejde med problemet, for det er den eneste måde at undgå gentagelser på.

Du har modtaget nogle meget kloge indlæg som du/vi bestemt kan gøre brug af.
- F.eks det kærlige forlag om at skrive en liste over de gode egenskaber din næste kæreste skal ha`
- og så sørge for at lær ham ordentligt at kende før du kaster dig ud i et nyt forhold til ham.
- Samt husk på, at trygheden og kærligheden skal komme inde fra dig selv, ikke tilføres af andre.
Du skulle jo også gerne selv ha` noget kærlighed og omsorg, at øse ud af .

Andre indslag skal du bare glemme du har læst. Nogle skriver kun for at høre/læse sig selv.

Held og lykke
Hilsen Heidi

kvinder gider ikke mænd laiza
mange kvinder gider ikke mænd. De har ikke brug for en forsørger, så mænd er kun sæddonor-ikke andet.
Faktisk er mænd lidt i vejen , hvis vi kvinder har dem på fuld tid

stol aldrig på en mand xxxxx
de svigter, lyver og bedrager - er utro til højre og venstre. Og mange er dårligere uddannet end kvinderne.
Hvad skal vi dog bruge dem til???????

Venskab i stedet for kærlighed pia 39
jeg tror på en mand som sparringspartner, ikke som kæreste.
manden skal være en slags ven, for det med at have en kæreste, ligger ikke til mænd.

Kælighed Den efterladte
Hej,
Efter næsten 6 år sammen valgte min kæreste at gøre det forbi for 14 dage siden.
Så det er ikke kun os mænd der er sådan.

Med hende forsvandt min kærlighed, jeg har været fuldstændig i "kulkælderen" lige siden og har bare følt at alt er faldet fra hinanden. For med hende var der også en stor sikkerhed. Hun gjorder nemlig mit liv lykkeligere - For man kan aldrig blive 100 % lykkelig selv, og det ved man først når man har mødt det menneske som svarer til ens drømme.

Før gik jeg også bare rundt fra pige til pige - så snart der var noget galt, var jeg bare væk; Eller også var de!

Men da jeg så fandt hende her, sagde det bare klik i mellem os. Vi udviklede et nært og varmt venskab som efter et halvt års tid, simpelthen blev et forhold. Vi var i de fleste år fuldstædig forgabt i hinanden. Det var helt fantastisk; Men hvad der ødelagde var at jeg (ikke fordi at jeg elskede mindre) begyndte med at se hende som en selvfølge - og se det er det som er farligt.
Det handler om konstant at vise hinanden opmærksom & tillid, og ikke glemme hinanden.

Men også andre ting kan ødelægge, f.eks. fortalte hun mig f.eks. at min jalousi også havde dræbt en del af hendes følelser.
Jeg tror mænd et eller andet sted, føler mange begrænsninger i forbindelse med jalousi - Uanset og vi føler den eller blive usat for den.

Det er derfor at når man finder den rigtige, kan man mærke at tingene bare siger "klik" - Man respekterer & følger hinandens ønsker og drømme.

Noget

Hej,
Efter næsten 6 år sammen valgte min kæreste at gøre det forbi for 14 dage siden.
Så det er ikke kun os mænd der er sådan.
Men hende forsvandt min kærlighed, jeg har være fuldstændig i "kulkælderen" lige siden og har bare følt at alt er faldet fra hinanden. For med hende var der også en stor sikkerhed. Hun gjorder nemlig mit liv lykkeligere - For man kan aldrig blive 100 % lykkelig selv, og det ved man først når man har mødt det menneske som svarer til ens drømme.

Før gik jeg også bare rundt fra pige til pige - så snart der var noget galt, var jeg også bare væk; Eller også var de! Men da jeg så fandt hende her, sagde det bare klik i mellem os. Vi udviklede et nært og varmt venskab som efter et halvt års tid, simpelthen blev et forhold. Vi var i de fleste år fuldstædig forgabt i hinanden. Det var helt fantastisk; Men hvad der ødelagde var at jeg (ikke fordi at jeg elskede mindre) begyndte med at se hende som en selvfølge - og se det er det som er farligt. Det handler om konstant at vise hinanden opmærksom & tillid.
Hun fortalt mig f.eks. at min jalousi også havde dræbt en del af hendes følelser, men sådan fungerer det jo´ også den anden vej. Jeg tror mænd et eller andet sted, føler mange begrænsninger i forbindelse med jalousi - Vi mænd er mere grænse søgende, og har brug for at kunne røre os uden at blive bundet - Hvor i mode kvinder, måske ikke har det samme behov for udfordringer!!

Det er derfor at når man finder den rigtige, kan man mærke at tingene bare siger "klik" - Man respekterer & følger hinandens ønsker og drømme.

Noget man dog altid skal holde for øje i et forhold er jalousi. Jalousi kan ødelægge alle forhold, uanset hvor meget man elsker hinanden. Jalousien er virkelig helvedede i et forhold.

Føler man jalousi i et forhold, er det vigtigt at man prøver at snakke med sin partner omkring, og prøver at forklare hvorfor man har det som man har det.

Mange gange er ens partner IKKE årsagen til ens jalousi.

Selv fandt jeg ud af at min jalousi skyldnes ting som var sket i min barndom!

Tænk sig, ting som skete for mig i gennem min børneår, kan ødelægge et forhold så mange år senere....

Jeg fandt ud af det ved at opsøge en pyskolog, fordi jeg ikke ønskede at mine jalousi på nogen måde må kunne styre mig & mit liv og på nogen måde ødelægge et fremtidigt forhold.

Men det er hårdt når ens sikkerhed forsvinder, for ens elskede er også den man vender sig i mod i såvel glædens som smertens tider - De er en del af en, og det er også derfor at man ikke kan blive 100 % lykkelig når man selv - der vil altid mangle et eller andet.....


Pyhhhhhhhhhhhhh det var en lang remse.......
Men, jo jeg tror på at man skal have en for at være lykkelig. det har jeg i hvertfald erfaret da jeg mistede det!
MEN husk: For nogen går der mange år før man finder vedkommende og for andre mødes man tidligt......
Men ægte kærlighed tager man ikke fejl af - Når den er der, så kan man mærke det.

Man skal dog altid holde øje men den jalousi.
Jalousi kan ødelægge alle forhold, uanset hvor meget man elsker hinanden. Jalousien er virkelig helvedede i et forhold.

Føler man jalousi i et forhold, er det vigtigt at man prøver at snakke med sin partner omkring, og prøver at forklare hvorfor man har det som man har det.

Mange gange er ens partner IKKE årsagen til ens jalousi.

Selv fandt jeg ud af at min jalousi skyldnes ting som var sket i min barndom!

Tænk sig, ting som skete for mig i gennem min børneår, kan ødelægge et forhold så mange år senere....

Jeg fandt ud af det ved at opsøge en pyskolog, fordi jeg ikke ønskede at mine jalousi på nogen måde må kunne styre mig & mit liv og på nogen måde ødelægge et fremtidigt forhold.
For uanset hvor meget man elsker hinanden, dræber den bare!!


Men det er også hårdt når ens kæreste forsvinder,
for ens elskede er også den man vender sig i mod i såvel glædens som smertens tider - De er en del af en, og det er også derfor at man ikke kan blive 100 % lykkelig når man selv - der vil altid mangle et eller andet.....


Pyhhhhhhhhhhhhh det var en lang remse.......
Men, jo jeg tror på at man skal have en for at være lykkelig. det har jeg i hvertfald erfaret da jeg mistede det!
MEN husk: For nogen går der mange år før man finder vedkommende og for andre mødes man tidligt......
Men ægte kærlighed tager man ikke fejl af - Når den er der, så kan man mærke det!
og hvad vi ikke dør bliver vi stækere af - C´est la Vie

Kælighed Den forladte....
Hej,
Efter næsten 6 år sammen valgte min kæreste at gøre det forbi for 14 dage siden.
Så det er ikke kun os mænd der er sådan.

Med hende forsvandt min kærlighed, jeg har været fuldstændig i "kulkælderen" lige siden og har bare følt at alt er faldet fra hinanden. For med hende var der også en stor sikkerhed. Hun gjorder nemlig mit liv lykkeligere - For man kan aldrig blive 100 % lykkelig selv, og det ved man først når man har mødt det menneske som svarer til ens drømme.

Før gik jeg også bare rundt fra pige til pige - så snart der var noget galt, var jeg bare væk; Eller også var de!

Men da jeg så fandt hende her, sagde det bare klik i mellem os. Vi udviklede et nært og varmt venskab som efter et halvt års tid, simpelthen blev et forhold. Vi var i de fleste år fuldstædig forgabt i hinanden. Det var helt fantastisk; Men hvad der ødelagde var at jeg (ikke fordi at jeg elskede mindre) begyndte med at se hende som en selvfølge - og se det er det som er farligt.
Det handler om konstant at vise hinanden opmærksom & tillid, og ikke glemme hinanden.

Men også andre ting kan ødelægge, f.eks. fortalte hun mig f.eks. at min jalousi også havde dræbt en del af hendes følelser.
Jeg tror mænd et eller andet sted, føler mange begrænsninger i forbindelse med jalousi - Uanset og vi føler den eller blive usat for den.

Det er derfor at når man finder den rigtige, kan man mærke at tingene bare siger "klik" - Man respekterer & følger hinandens ønsker og drømme.

Noget

Hej,
Efter næsten 6 år sammen valgte min kæreste at gøre det forbi for 14 dage siden.
Så det er ikke kun os mænd der er sådan.
Men hende forsvandt min kærlighed, jeg har være fuldstændig i "kulkælderen" lige siden og har bare følt at alt er faldet fra hinanden. For med hende var der også en stor sikkerhed. Hun gjorder nemlig mit liv lykkeligere - For man kan aldrig blive 100 % lykkelig selv, og det ved man først når man har mødt det menneske som svarer til ens drømme.

Før gik jeg også bare rundt fra pige til pige - så snart der var noget galt, var jeg også bare væk; Eller også var de! Men da jeg så fandt hende her, sagde det bare klik i mellem os. Vi udviklede et nært og varmt venskab som efter et halvt års tid, simpelthen blev et forhold. Vi var i de fleste år fuldstædig forgabt i hinanden. Det var helt fantastisk; Men hvad der ødelagde var at jeg (ikke fordi at jeg elskede mindre) begyndte med at se hende som en selvfølge - og se det er det som er farligt. Det handler om konstant at vise hinanden opmærksom & tillid.
Hun fortalt mig f.eks. at min jalousi også havde dræbt en del af hendes følelser, men sådan fungerer det jo´ også den anden vej. Jeg tror mænd et eller andet sted, føler mange begrænsninger i forbindelse med jalousi - Vi mænd er mere grænse søgende, og har brug for at kunne røre os uden at blive bundet - Hvor i mode kvinder, måske ikke har det samme behov for udfordringer!!

Det er derfor at når man finder den rigtige, kan man mærke at tingene bare siger "klik" - Man respekterer & følger hinandens ønsker og drømme.

Noget man dog altid skal holde for øje i et forhold er jalousi. Jalousi kan ødelægge alle forhold, uanset hvor meget man elsker hinanden. Jalousien er virkelig helvedede i et forhold.

Føler man jalousi i et forhold, er det vigtigt at man prøver at snakke med sin partner omkring, og prøver at forklare hvorfor man har det som man har det.

Mange gange er ens partner IKKE årsagen til ens jalousi.

Selv fandt jeg ud af at min jalousi skyldnes ting som var sket i min barndom!

Tænk sig, ting som skete for mig i gennem min børneår, kan ødelægge et forhold så mange år senere....

Jeg fandt ud af det ved at opsøge en pyskolog, fordi jeg ikke ønskede at mine jalousi på nogen måde må kunne styre mig & mit liv og på nogen måde ødelægge et fremtidigt forhold.

Men det er hårdt når ens sikkerhed forsvinder, for ens elskede er også den man vender sig i mod i såvel glædens som smertens tider - De er en del af en, og det er også derfor at man ikke kan blive 100 % lykkelig når man selv - der vil altid mangle et eller andet.....


Pyhhhhhhhhhhhhh det var en lang remse.......
Men, jo jeg tror på at man skal have en for at være lykkelig. det har jeg i hvertfald erfaret da jeg mistede det!
MEN husk: For nogen går der mange år før man finder vedkommende og for andre mødes man tidligt......
Men ægte kærlighed tager man ikke fejl af - Når den er der, så kan man mærke det.

Man skal dog altid holde øje men den jalousi.
Jalousi kan ødelægge alle forhold, uanset hvor meget man elsker hinanden. Jalousien er virkelig helvedede i et forhold.

Føler man jalousi i et forhold, er det vigtigt at man prøver at snakke med sin partner omkring, og prøver at forklare hvorfor man har det som man har det.

Mange gange er ens partner IKKE årsagen til ens jalousi.

Selv fandt jeg ud af at min jalousi skyldnes ting som var sket i min barndom!

Tænk sig, ting som skete for mig i gennem min børneår, kan ødelægge et forhold så mange år senere....

Jeg fandt ud af det ved at opsøge en pyskolog, fordi jeg ikke ønskede at mine jalousi på nogen måde må kunne styre mig & mit liv og på nogen måde ødelægge et fremtidigt forhold.
For uanset hvor meget man elsker hinanden, dræber den bare!!


Men det er også hårdt når ens kæreste forsvinder,
for ens elskede er også den man vender sig i mod i såvel glædens som smertens tider - De er en del af en, og det er også derfor at man ikke kan blive 100 % lykkelig når man selv - der vil altid mangle et eller andet.....


Pyhhhhhhhhhhhhh det var en lang remse.......
Men, jo jeg tror på at man skal have en for at være lykkelig. det har jeg i hvertfald erfaret da jeg mistede det!
MEN husk: For nogen går der mange år før man finder vedkommende og for andre mødes man tidligt......
Men ægte kærlighed tager man ikke fejl af - Når den er der, så kan man mærke det!
og hvad vi ikke dør bliver vi stækere af - C´est la Vie

hold op med at stole på mænd ikke-naiv
det var sgu da et meget naivt råd!
så meget som kvinden er blevet svigtet, kan ingen forlange, at hun BARE skal lære at stole på mænd igen. Hendes erfaringer skriger jo til himlem om det modsatte: stol ikke på mænd!

hellere en kvindekæreste end mand jette 31
jeg er også en af dem, der er stået helt af overfor mænd,
jeg gider dem simpelthen ikke, som der står i et andet indlæg.
Og man blir så uendelig træt af dem, hvis man er sammen med dem i længere tid ad gangen.
Mænd skal levere nogle gode, stærke gener - ikke andet.
Resten klarer vi kvinder selv. Ret godt, endda.

hellere en kvindekæreste end mand jette 31
jeg er også en af dem, der er stået helt af overfor mænd,
jeg gider dem simpelthen ikke, som der står i et andet indlæg.
Og man blir så uendelig træt af dem, hvis man er sammen med dem i længere tid ad gangen.
Mænd skal levere nogle gode, stærke gener - ikke andet.
Resten klarer vi kvinder selv. Ret godt, endda.

Manglende empati. hedone@sol.dk
Hej Pia.

Et eller andet sted ved jeg godt hvad du mener.
Der er en lille unkarl, eller forkælet mors-dreng i de fleste mænd.
Det er de færeste der tænker på andre (s`behov) før deres egne. De går sjældent på kompromis og de tåler ikke kritik.
Som Mads Kejser udtaler, i et ALT for Damerne (9 sept):
ER ALLE MÆND I VIRKELIGHEDEN AUTISTER?

Ja, jeg ved det ikke, men det er tanke-vækkende. ik.

Hilsen Heidi42

godt indlæg! frk.olsen
Dine ord vil gøre mange godt:-))

Selverkendelse så det batter. hedone@sol.dk
Hej du forladte.

Det gør mig ondt at du har midstet og er blevt forladt.
Men du er også unik og meget speciel og skal nok finde en dejlig ny kæreste.
For du arbejder med dig selv og tør indse hvad der var med til at kvæle forholdet.

Sikken en selverkendelse og så så tæt på brudet.
Jeg bukker og tager hatten af.

et knus til dig i den svære tid.

Nej det er ikk udnyttelse!! Søsterlystig
Mænd er helt vilde for at komme af med deres sæd, så det er ikk udnyttelse. Tværtimod!

Mænd gider slet ikke kvinder Soulstar
Kvinder kan ikke bruges til andet end blowjobs.
Man kan ikke stole på dem og de er ikke nyttige på nogen områder, faktisk er de bare i vejen og pisse irriterende hele tiden.
Kvinder har en fjeder der åbner og lukker munden hele tiden, desværre så bruger de den mere til at tale med end til blowjobs.
Mænd kan sidde sammen uden at tale og så alligevel være enige om at hende der gik forbi var et lækkert tærskeværk.

usikker på kærlighed Voksen kvinde
Kære unge menneske. Du kan ikke bygge dit op på at andre skal gøre dig lykkelig, det skal kun du selv tage ansvaret for. Sørg for at gøre nogle ting der gør dig glad, dyrk nogle interesser og find nogle ting du kan lide og gør det. Hvis du så ved siden at dette kan finde dig en sød kæreste så er det da fint og godt men du kan aldrig give andre mennesker ansvar for om du har det godt eller ej. Lykken findes inde i dig, og afhængig af hvilke briller du tager på. god fornøjelse. Knus voksen kvinde

slet slet ikke enig Ikke enig
Havde samme standpunkt for mange år siden og proklamerede sammen med en veninde at nu var det fanme slut, med de der mænd. - Hun tog konsekvensen (var nok kommet alligevel), blev kærester med og giftede sig faktisk med en skøn pige og fandt ud af at man har samme kommunikations-skærmydsler, nu bare med dobbelt op på østrogenet!! Og hun forstår heller ikke sin kæreste altid!!!!

Jeg elsker at bruge masser af tid på mine tætte veninder (er meget privilligeret på det punkt) og synes det er dejligt at de fatter hvad jeg siger.

Men jeg vil aldrig aldrig ALDRIG undvære duften af en (ren) mand. Skægstubbene. Det maskuline åndedræt og det blik han får i øjnene lige før han kysser én... suk. Heller ikke det dér søde opgivende blik der dukker op i hans ansigt, når han IGEN ikke forstår hvad der gik galt oven i hovedet på mig.

Jeg er ligeglad med hvor frustrerende det er, at de ikke fatter hvad vi mener. Jeg elsker mænd og elsker at tale med dem, for ligegyldigt hvad så kan de altså lære os at gøre tingene meget mere ukompliceret. Blir sgu aldrig kæreste med een eller anden der hedder Katrine...

Altså J.V.
Det var dog et tåbeligt svar at give - -

Søde ven J.V.
En mand - eller et andet menneske for den sags skyld - kan ikke gøre en lykkelig. Hvis du skal kunne blive lykkelig i et forhold, skal du være om ikke lykkelig så ihvertfald glad inden, og også glad for dig selv. INGEN og jeg mener INGEN kan gøre dig lykkelig eller glad, hvis du ikke er det. En kæreste kan gøre dig endnu lykkerligere og glad, men hvis du er ked af det, mangler selvtillid og selvværdsfølelse, så bliver du ikke lykkeligere af at få en kæreste. Tro en som selv har prøvet alt det der. Om man ikke kan stole på fyre, jo det kan man da, man skal bare se sig godt omkring og ikke altid kun falde for de vildt flotte og seje, selvom det er lettest. Og klistrer man op af fyrene bliver de også trætte af en. En som er glad og som er selvstændig og kan lide sig selv - (uden at være selvglad) - er en større lækkerbidsken for fyrene. Men du skal nok finde ham en dag - vær glad for dig selv.

Livet er at tage chancer... En mand...
Det er den gængse holdning, "mænd er ikke til at stole på" men tendenserne viser at kvinderne ikke længere er bagefter... vi bliver opdraget til at være egoister, vi får at vide fra barnsben at vi ikke skal nøjes med, at vi ikke skal gå på kompromis med noget... det tror jeg er roden til en fremtid med mange singler og skiftende partner. Men så er valget - kan vi gå på kompromis? Skal vi? Er risikoen for høj? Hvad med risikoen for at blive ensom? Hmmmm, det tror jeg er op til den enkelte! Men jeg VED at hvis man ikke tager chancer her i livet, så sker der ikke en dyt! ...og ja kærlighed kan gøre ondt... men hvad med ensomhed?

det er jo ikke nemt.. lisbeth-wollesen
.. Hey for det foerste saa jeg at du "kun" er 16 og derfor syntes jeg det er lidt tideligt at gaa i spaaner over at de ikke kan finde "manden i dit liv"..

meget kommer nok ogsaa an paa hvilke krav man har.. nogle vil bare "lege" andre venter paa det store klik, mens andre forelsker sig hurtig.. - maaske du bare falder for de forkerte fyre, dem der ikke lever op til dine krav?

men uanset hvad, saa tag det med ro se se hvad der sker en dag skal han nok dukke op! men man behoever jo ikke en kaereste for at vaere lykkelig.. venner og famile, arbejde, uddannelse ja alt er med til at goere en lykkelig..

Mænd er fantastiske!!! boy´s friend...
Det jeg har forstået af dit indlæg er at du er en meget usikker person, og du virker ikke til at vide hvordan du skal tackle livet-det samme problem som mange piger(i hvert fald mine veninder)har!!!
Jeg er meget uenig med dig i alle de ting du skriver-nej du har ikke brug for hverken en mand eller en dame til at dele livet med!!!Du er vel trods alt et voksent, selvstændigt individ, der burde kunne passe på sig selv...Jeg har både prøvet at leve i lange forhold, og som single i lang tid, og hvis jeg skal være ærlig, så er jeg mere mig selv når jeg er single, mere en hel person! Men lige nu har jeg en fantastisk kæreste som jeg gerne vil tilbringe livet med, ikke fordi jeg er nødt til at have en mand i mit liv, men fordi jeg elsker at være sammen med ham...
Så nej det er ikke livsnødvendigt at have en fyr at dele sit liv med, det er et valg man kan tage og så nyde det!

Forresten så har jeg altid følt at jeg kunne stole på de fyre jeg har omgivet mig med, ligeså meget som jeg har kunnet stole på de kvinder jeg omgås-det er ikke kønsbestemt men derimod personlighedsbestemt! Du er nok bare en magnet for fyre der skuffer dig ved at være så usikker som det er! Lad være med at generalisee efter kønnet... Tag det ikke ilde op, brug det til noget nyttigt please...!

et alternativt råd...? filosofen...
man behøver ikke en fyr til at dele livet med, nogen vil måske påstå at en kvinde er bedre. forstår da godt, du ikke tror på mænd, men man skal huske, at ikke alle mænd render rundt med månedens kvinde, nogen foretrækker faktisk at være monogan... problemet er bare at disse mænd ikke findes, eller også har de en... vi kvinder må bare vænne os til mændenes behov for at udnytte hunkønnet. kvinder snyder jo lige så meget.

Jalousi Den forladte
Hej,


jeg kan udfra dit indlæg læse du har samme problem som mig. Jalousi!! Mit kæreste forlod mig efter 6 år her for 14 dage siden. En af de ting hun sagde til mig, var bl.a. at min jalousi havde kvalt vores forhold....

Og jeg vidste jo godt det var sandt - Men hvad skal man gøre - jeg troede jeg kendte årsagen til min jalousi, nemlig et tidligere forhold!! Men da jeg også har et meget hidsigt temperament, valgte jeg simpelhent at opsøge en psykolog omkring det hele....

Og hvad fandt jeg ud, selv om jeg tidl. har oplevet at være udsat for utroskab, så var det slet ikke det som skyldes det hele.

Årsagen til min jalousi & temperament skal findes helt tilbage i min barn/barndoms ord..... Se mennesket tror så meget og ved så lidt. Hvem skulle have troet det!! Lige pludselig følte jeg mig fri - Jeg følte mig lettet. Jeg går stadig hos psykologen, således jeg kan få bearbejdet det helt & korrekt. Således jeg er sikker på fremtidige forhold ikke bliver ødelagt (eller at jeg ikke ødelægger det igen hvis hun kommer tilbage).


Jeg kan varmt anbefale dig at søge noget hjælp, for jalousi er et HELVEDE for et forhold og kan få selv de stærkeste følelser til at blive kvalt & til at forsvinde!!


Hilsen Mads

Det er sq da ikke alle fyre... Mambo
Det er sku da ikke alle fyre der gør sådan...

Det tror jeg ikke på! Anonym
Hej...

Jeg tror ikke på, at man nødvendigvis skal have en kæreste for at være lykkelig. Jeg mener, at man selv er ansvarlig for sin egen lykke. Hvis du ikke er i stand til at være glad for dit liv, er der ingen andre der kan få dig til at føle sådan.

Jeg skal ikke fornægte, at det er super dejligt at have en kæreste, jeg har selv været i det samme forhold i 3 år nu (så jo, man kan godt stole på visse mænd, ligeså vel, som man kun kan stole på visse kvinder) og jeg er da glad for at han er der, og at have ham ved min side. Men hvis vi en dag går fra hinanden, vil jeg selvfølgelig blive ked af det i en periode, men man må også kunne trække sig selv op ved hårroden og skabe sit eget liv, som man ønsker sig det. Dit liv er dit ansvar, det kan man ikke bare ligge i hænderne på en anden og forvente, at alting kommer til en af sig selv.
Hvis man ikke kan elske sig selv, hvordan kan man så forvente at andre skal kunne gøre det?

Om kan stole på mænd, er vel et åbent spørgsmål. Det kommer helt an på hvilke erfaringer man har gjort sig tidligere, hvordan man ser på det. Jeg har været uheldig før, men derfor kan jeg da ikke generelt sige, at alle mænd er nogle idioter. Hvad det angår er jeg faktisk oftere blevet svigtet af piger, som burde have været mine veninder.
Hvis det er et stort problem for dig, må du overveje hvad det er der får dig til at falde for de forkerte typer. For det der fik dig til at falde for den forkerte var der allerede i forvejen, og også efter du har droppet ham. Så må du blive bevist om, hvori problemet ligger og tage det derfra, så du kan holde dig selv fri for hjertesorger igen. Man må lære af sine erfaringer.

Kom tilbage i kampen, ven. Held og lykke.

Godt gået hedone@sol.dk
HEj.
Endnu en meget, meget moden og ansvars bevidst ung mand.
Der gider og lære noget af sine erfaringer.

Det er fedt at høre om.

Held og lykke.
Hilsen Heidi

den mand jeg har er så tro oline
hahahahahahahahahaha bliv dog i troen, naive og få liige et stavekursus imens

Du skulle prøve at være fyr!! hulubulu
Hejsa
Jeg er en fyr der utrolig gerne vil have en kæreste. Jeg har bare det problem at de piger jeg falder for ofte umiddelbart virker ret interesseret, men utrolig bange for at blive såret. Ofte bliver jeg usikker på om de overhovdet er interesseret, fordi de søger bekræftelse ud i det ekstreme. Jeg betragter mig selv som en bundreel fyr og forstår ikke hvad piger er så bange for? Jeg skal ikke være den der skal afgøre om der er hold i, hvad du siger om fyre, men det er ikke sandt om mig. Derfor er det frustrerende for mig at piger ofte er så ekstremt usikre og bange for at løbe den risiko der altid følger med at turde elske.
Giv dog fyrene en chance for at vise om de har reelle hensigter og lad være med at trække jer helt tilbage når I faktisk er interesseret!!

Jeg kan godt forstå dig ! tinnam
Jeg tror grunden til, at man er bange for at stole på fyre/mænd, hænger sammne med, at man tidligere er blevet svigtet. Svigtet af en person som man troede følte det samme for en, som man følte for ham.

Lidt hardcore.... Hr.C.
...lyder det måske, I know!
1. Du skal MEST stole på dig selv - finde trygheden i dig selv, og være "uafhængig på en social måde" - hvis du forstår..... :o)
2. Mand og kvinde er kun skabt til samvær i forplantningsmæssig øjemed..... Tænk på dyrene! Det er ganske få dyrearter der lever i monogami....
3. Er der nogen (ja, det er der faktisk...) der siger man SKAL leve sammen med en anden HELE tiden???? Ja, så lad dem gøre det, hvis de tror man skal det!
4. Hvorfor ikke fokusere på/finde ud af det som netop DU vil/har lyst til?! Om det så er at gå til kirkebryllup, b... med flere dejlige fyre, leve kun med dit navn på døren, og nyde det (indtil du måtte finde ud af hvad der dur og hvad der ikke-dur?!
5. Pøj til dig, og også til de der evt. måtte fare i blækhuset over dette indlæg..... *S*

FØJ Anonym
Det er nok den klammeste udtalelse jeg har hørt længe!!

endnu engang overspringer
et af disse indlæg, hvor den, der kommer med oplægget, ikke deltager med en eneste stavelse.

Har, har En "håbløs" mand
Alt for Damerne har selvfølgelig ret. Kors hvor sagligt. Prøv at vende hele denne problematik mod Jer selv, kvindekønnet.

At turde Livsnyder
At turde er at miste fodfæte for en stund, ikke at turde er at miste sig selv siger filosoffen Søren Kierkegaard.
Tro på dig selv og lyt til dit hjerte og smil til verden, så vil den rette komme når tiden er inde, alle har kvaliteter at give. Men husk: du har kun e´t liv så brug og nyd det nu og forsøg at turde at stole på, der er kun uhyrer der hvor man selv vil se dem :)

Langt liv uden mand. jak
Jeg kommer til at tænke på en udsendelse for flere år tilbage, hvor den dengang langt over halvfemsårige kendte telefonistinde (som jeg desværre ikke husker navnet på!) blev spurgt, hvordan hun kunne holde sig så fysisk og mentalt frisk. Hun svarede, at hun jo aldrig havde været gift...

nej nej nej nej... hvad er der lige galt her? bar en mand
Det må jeg sige... Der er da vist flest kvinder i soldebatten?
Det er da godt nok den aller mest... Jamen jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige! Jeg er mundlam! Hvad er det lige vi mænd gør som bare ikke passer jer!?
Er vi dårligere end jer til at slå op? Er vi ik bar hurtigere end jer til at komme over det?
Nu har jeg haft fast kæreste i 1 ½ år, det er det længste forhold jeg har haft, men jeg er dog os kun 18 år. Jeg har haft en del kærester inden hende her og jeg har bestemt ikke prøvet at "brænde dem af" eller bar smuttet for at finde nyt ungt kød! Vi kan forelske os ligesom ALLE andre og at man så finder sammen med en man elsker er da det dejligste! Men hvis man en dag vågner og finder ud af det bare ikke skal være det, skal man så gå rundt med en løgn i sig og lade som ingen ting? Jeg har prøvet en kæreste der gjorde sån mod mig, det gjorde ondt! Så lad os da komme videre!
Det betyder ikke vi allerede HAR fundet en anden når vi slår op, vil jeg bar lige sige...

Det jeg egentlig bare ville sige var at måske er i til piger hele bundtet... Men vi kan også elske og vise kærlighed, hvorfor ikke bare acceptere MÆND som MENNESKER!?

Jeg blir faktisk ked af når i skriver i kun kan bruge vores sæd...

et hjerte suk cielo
Jeg er lige blevet forladt efter 7 aars samliv, det er 7 aars droemme og fremtidsplaner med et andet menneske, som ligepludselig ikke kan flyve mere. Hvis man som jeg,har overgivet sig totalt i sine foelelsers vold,stolet paa og elsket sin mand med hud og haar, saa kraever det sin kvinde at komme paa hoejkant igen findeen mening og en sammenhaeng i livet, og finde ud af hvad det er man egentlig selv har lyst til.....naar man er faerdig med at graede... Jeg tror at man kun elsker paa en saadan maade en gang, uden forbehold. you live you learn.

Godt du skrev ind. hedone
Det er super godt at du skriver ind.
Så vi kan få nogle indslag fra nogle søde, tro, kærlige, omsorgsfulde mænd.
I stedet for alle de VREDE og negative kommentar der svirre rundt herinde.
Det kan måske få os mistroiske tøser til at gøre noget ved problemet og måske ikke være så hadske

Rigtigt Den forladte
hejsa,

har lige læst dit indlæg - er også lige selv blevet forladt efter 6 års samliv - og jeg tror 100 % på at du har ret. Hvis man føler at det var den eneste ene, kommer aldrig til at føle sådan igen - Korrekt: You live; You learn!!

Hvilken planet palin
Ved ikke lige hvilken planet du er dumpet ned fra, men har nu selv oplevet at piger/kvinder er totalt ligeglade med de følelser som vi mænd har. De skifter os ud i samme tempo som de skifter trusser.

Har været i en del forhold og har kun afsluttet 2 af dem selv, begge grundet utroskab fra hendes side af! Resten er afsluttet af min kvindelige partner, hver gang med en eller anden åndet forklaring.

Tænk lige over hvordan i selv behandler os mænd inden i beklager jer alt for meget ikke...

Fej for egen dør, som det hedder.

Har ikke været utro i nogen af de forhold jeg har været i, har ikke datet via nettet mens jeg var i forhold.
Forsøger at gøre min partner glad og veltilpas, men det er ikke nok, jeg er ikke rig og ligner ikke en model. Altså er jeg ikke værd at samle på... Sådan er livet nu en gang for en stor del af os mænd.

jamen !! Ikke enig
Nogle af os, vil rent faktisk ikke undvære jer for noget og er slet ikke til piger!!!

Hvis du lige tjekker den tråd, du har skrevet på, så vil du jo kunne se at vi ikke alle bare er ude efter jeres sæd. Og jeg kan sgu godt forstå at du på egne og andre mænds vegne bliver stødt over sådanne udtalelser, men der skal vel være plads til det hele på sådan en debatside..

Ææælsker mænd

Hej igen ipanemagirlfrombrasil16
Waww, hvor er der mange der har skrevet..
Ja..det er absolut ikke nemt at leve, man skal virkelig have tålmodighed for ikke at gore noget dumt..

jeg venter paa nattefrost cielo
det er rart at hoere at jeg ikke er den eneste forladte, i denne verden. Dog syntes jeg at skulle se p`det ene lykkelige par efter det andet, mens jeg kommer slaebende paa alt for mange indkoebsposer og to smaa ´boern.
damm it. jeg haaber mit dumme hjerte fryser til is saa snart den foerste nattefrost melder sig. at skulle skrive i denne spanske version af windows er absolut en plage.

hejh nuuuumse
ja ja ja ja.. ja nemlig ja