Usmagelig film!

Usmagelig film! ibmichael
"World Trade Center"

Synes det er klart usmageligt i det hele taget at lave en film om denne begivenhed! Det ville være mere passende hvis de havde ventet 30 år!

At det så netop er Oliver Stone, hvis film er spækket med overdramatiske poppede clichéer, der har lavet den, gør kun det hele meget værre. -Hvorfor det skal lyde som et 50kVA relæ der bliver trukket, når man blænder op til lang lys i en bil, er mig en gåde(???). Og hvem der måtte få nydelse ud af sådan en film er en endnu større gåde.

Hvad er det der gør at folk står i kø ved biograferne for at se sådan en film. Man kender handlingen og udfaldet... det eneste man ikke ved, er hvordan specialeffekterne er brugt denne gang!

Nej. -Jeg holder mig til "The good, The Bad and The Ugly" samt diverse engelske kriminalfilm. -Og siger velbekomme når vennerne med stor iver tager i biografen næste gang.

Har ikke set den og skal heller ikke, så kald mig bare fordomsfuld!

http://www.berlingske.dk/anmeldelser/artikel:aid=795720/

Vh.
ibmichael

Den blir jkun "vist" fra den enes side bozo
Den er amerikansk med stort A......de har altid haft så ondt af sig selv og er en flok dårlige tabere.....derfor klare overdrivelser i filmen osv.

Det mest idiotiske er at lave en film om sine egne.....de mangler lige at lave en krigsfilm med "Friendly Fire" for de er jo også kendt for at ofre sine egne...

den film djdaddy
er skod.. og har ikke meget med de efterladte at gøre. filmen handler sån set kun om ham betjenten
der ligger begravet i hele lortet i 3 dage

har du set den? piratgruppen
føj og skam til dig;-)

det er da djdaddy
nogle uger siden..

jeg vil gerne jacob.lykke
jeg kunne egentlig godt tænke mig at se den, ikke fordi jeg tror den er super god, men har nok en anden relation til USA end du har.

du kan have ret i at de er rimelig hurtige til at komme ud med sådanne film.. læste lige at crow vil spille steve irwin i en film om ham. seriøst håber ikke der allerede er nogen som planlægger den film!

at det er pladder patriotisk, kunne jeg godt forestille mig, men sådan er amerikanerne, dem om det. hvilket jeg i øvrigt ikke kan se noget galt i.

tror umiddelbart ikke filmen handler så meget om de gode og de onde, og fra hvilken side man ser det, men er derimod en hyldest til de helte som hjalp ofrene ud af ruinerne. det synes jeg da kun er stor artet.

mh Jacob