"Utro"ligt, at jeg kunne slippe

"Utro"ligt, at jeg kunne slippe Malermesteren
afsted med at være min kone utro. Vi talte kort om det, men hun tilgav mig. Det har ydermere styrket vores sam- & sexliv.
-
Ville i have tilgivet jeres partner?

Og hvorfor mon dog det??? tja...... grineren
Er det aldrig faldet dig ind, at hun måske selv dyrker utroskab i vid udstrækning.

Så det er nok derfor du blev tilgivet

UUUUH ja Anonym
ja har du ikke tænkt på det din klaphat. Hun boller sikkert til højre og venstre!! Og du tror det er dig der slap afsted med noget.

Du er heldig Anonym
Eller så er konen godt gammeldags blød i bolden. Så kan du jo gøre det igen eller hva'...

Kvinde50 ej indlogget joben
Hej

Jeg har da også tilgivet min mand hans sidespring for et års tid siden. Jeg har ALDRIG været ham utro - og kunne heller ikke drømme om det. Jeg blev da meget vred og ked af det, men efter en omgang parterapi er vi nu kommet videre.

Vores samliv er også blevet meget bedre efter det - vi ved nu, at det er os to altid fremover - og at vi skal passe på det vidunderlige forhold, vi har på 25. år

Så jo, vi er nogle kvinder, der godt kan tilgive og komme videre.

Nej, jeg gør det aldrig mere malermesteren
Straffen kunne have været et forlist ægteskab, det ville jeg ikke udsætte os for. Vi har trods alt kendt hinanden i 17 år.

Jeg takker ydmygt. Malermesteren
Det ville ikke være til at bære, hvis denne ugerning havde ført til skilsmisse og hvad der er værre. Tak for støtten.

Nixen, hun er ikke som andre Malermesteren
Derfor elsker jeg hende.

Kvinde 50 ej indlogget joben
Til gengæld ville jeg ikke tilgive ham, hvis han gjorde det en gang til.
Vi er alle mennesker, og enhver kan falde i en enkelt gang - det kan man tilgive.

Man smider ikke bare 25 eller 17 år overbords uden at forsøge at redde det - og det er heldigvis lykkes for os - og jeg håber også, at det gør det for dig.

Det vigtigste er, at hvis hun har brug for at tale om det et par gange, må du bide i det sure æble og fortælle det hele - så kan man bearbejde det og komme videre.

Held og lykke fremover.

Hva så hvis de kun havde været sammen 2 år Den-utro
Ville du så have tilgiven manden eller afhænger det af årstal de har været gift???

Slippe afsted med???? Halvgammel kone
Det lyder ikk som om det var noget der bare skete, ingen tilgivelse herfra.
hilsen en halvgammel kone

Gu gør du ej Lovebird
.......du tror du elkser hende. Du har bare været bange for at miste det sikkerheds net der omgiver dig i din hverdag og var begyndt at svede. Du har fattet interessen for hvor nemt det var og er for dig nu og der kommer en dag, så er du Back On Track igen. Elsker du hende som du skriver, så havde du ikke taget skridtet , men var stoppet i tide. Vend den nu om, havde du fundet dig i det ?

Jeg ved, at hun ikke kunne Malermesteren
gøre det samme mod mig.

Det var ikke noget som skulle Malermesteren
misforståes, i ordets betydning. Hvorfor kan man ikke tilgive en som virkelig angre.

"Utro"ligt Lovebird
........at jeg kunne slippe afsted med det!

Ja du lyder squ næsten hoverende i mine ører. Herfra ingen sympati for dig overhovedet, men din kone om jeg fatter hun vil spilde tiden på dig efter dette om så i havde været sammen 5, 10 eller 20 så er denne form for svigt utilgivelig i min verden. Sjovt som nogle kvinder får dette kyllinge mor syndrom over for deres mænd, når de står der med hatten i hånden og ynker. Havde det været omvendt, så havde hun været en sæk og en hore.

Ville du tilgi din kone?? Halvgammel kone
Nej vel så er den ikk længere!

nej netop Lovebird
........ og du ved hvor du har lillemor. Hvor det det dog "utro"ligt. Smukt

Ja, det ville jeg faktisk Malermesteren
hun kunne tilgives mig. Så kan jeg vel også tilgive hende.

NÅ nå nå Halvgammel kone
Så hvis konen tar en tur i byen, fordi hun vil ha du skal vide, hvordan hun følte sig efter dit bedrag ,og finder et flot stykke mandfolk, som giver hende orgasme efter orgasme, så tilgir du hende??? Jammen så fortjener i hinanen.

hør lige dig selv...... Lovebird igen igen
.............hun kunne tilgives mig. Så kan jeg vel også tilgive hende.

..............Vel også ?

Du er håndværker, så lad os nu lige kalde en malerpensel for en malerpensel her ikke.

..........Skru lige tiden lidt tilbag kammerat. Hvad om hun havde gjordt det først, hvordan havde hendes chancer så set ud hos dig ? Nej det kan du ikke svare på vel, for du ved jo hvor du har hende så hun ville aldrig gøre sådan mod dig vel ! Så end of fucking story. Kom bare her og vær nå så sød og bild os ind at du nok havde gjordt det samme. Så uden at male fanden helt på væggen her. Håber du vil angre resten af dine dage at du behandlede lille mor sådan, for hun synes en kende for sød til dig.

Male fanden på væggen Malermesteren
den var sjov, forstå nu, at jeg ikke tænker på hvad hun kunne gøre ved mig, men hvad jeg har gjort ved hende. Denne handling er jeg frygtlig ked af. Så jeg er bare nysgerrig på om andre havde tilgivet deres partner, hvis de havde været i samme båd som min kone.

okay en gang Lovebird igen igen
............for alle, Så får den den rå for usødet. Min egen mand gjorde dette her og der var ingen tilgivelse fra min siden.Men lige så meget fordi vi havde haft denne pagt os imellem, at dette ville være det værdste vi kunne gøre mod hinanden og når det var oppe og vende så var det enslydende hver gang. Hvis du gjorde dette mod mig så ville jeg aldrig tilgive dig osv. osv. osv. Så kom dagen og tiden hvor det så blev ham der tog skridtet og som du var noget så ked og hatten i hånden og resten agf historien kender du jo så ikke. Og det var på ingen måde at der manglede noget derhjemme eller jeg var blevet kedelig uha nej, du sku lige vide hvor vild jeg er. Jeg er squ en ren varmblods kvinde. Men det skulle s+å nu forlyde sig at han var i lømmel alderen, panik alderen og nu skulle han tilgives. Det blev et kort og godt nej fra min side og vi er nu skilt. Giv mig nu din ærlige mening. Skulle jeg have været den der gav mig her efter han s brud på vores pagt.

Ja, selvfølgelig Malermesteren
Det kan godt være det lyder gammeldags. Men jeg er opvokset i et bysamfund, hvor man tilgiver manden. Fordi han er skafferen, så familien består.

Og hvis...... Lovebird igen igen
............. konen var den der gjorde det, så blev hun udstødt af dette samfund, som du så åbenbart ser som værende en samfundsnorm der stadig er gangbar trods vi nu skriver 2006. Det vil så sige at du har "opdraget" din konen i denne ånd og derfor er det så lige pludselig "utro"ligt at hun tilgiver dig? Det må jo så nærmere være ganske normalt efter jeres måde at leve jeres liv. Du er mig en meget heldig Malermester. Skafferen har talt og unskyldt sine synder og vi lever lykkeligt videre til næste gang måske? Hvem ved!

sig mig ærligt hr. malermester moster grethe
Den der med at du angrer, - Det var EFTER din kone havde afsløret dig, ikke? Affæren var dejlig, fræk, spændende indtil da, din hykler. Du har ikke fortjent en trofast, ærlig kone!

Stakkels jer Kvinde 50ej indlogget
Hej malermester

Det synes mig at være nogle smålige mennesker, der "dunker" dig i hovedet. Hykleriske og hovmodige, ikke kærlige og ikke venlige typer.

Jeg tror ikke, at mange af disse har oplevet rigtig kærlighed; synd for dem. Jeg har selv meldt mig ud af folkekirken, men synes stadig, at Jesus har ret, når han siger, at vi skal tilgive hinanden.
Måske er de blevet bitre over de bedrageri, de selv har været ude for. Hvorfor i alverden skal man dog ikke kunne tilgive hinanden.
Vor parterapeut fortalte, at ud af 1o par, han havde i terapi vedr. utroskab, bestod de 8 bagefter - et par gik fra hinanden inden for 1 år, og det sidste par kunne slet ikke forliges.

Så derfor er mange af dem, der svarer dig her, ikke repræsentative for alle.

Selvfølgelig er der så par, der bare forlader hinanden efter utroskab uden at gide forsøge at redde ægteskabet, men mon ikke der så alligevel har været problemer i forvejen.

Nu får jeg på hattepulden, fordi jeg ikke er enig med disse bitre typer.

Hilsen fra en, der sel har prøvet det - og stadig elsker sin mand (og jeg tjener faktiske mere end han)

Jaaa............ Lovebird igen igen
...........Moster Grethe, du er nemlig ikke tabt bag en vogn her. For jeg tvivler på at det var vores lille Malermester her, der selv krøb til korset, da det jo er meget almindeligt kendt at de kære mænd kører efter devisen; Går den så går den. Når så lukummet brænder på så bliver vi så kede og først der. Da vi lå der med sved på panden og knoklede rundt med elskerinden , der var det ikke lige lille mor derhjemme vi tænkte på. Det første der faldt i tankermne her var nok. Hvad fanden skal jeg nu finde på. Hvor har jeg lige været?

Hvad Tante Anna
Har det her dog at gøre med om du tjener mest ?

hvordan kan du spørge! moster grethe
Når hun fortæller at hun tjener mest, kan alle vi fordomsfulde hyklere jo se, at hun kun bliver af de ædleste motiver og ikke for at blive forsørget, som vi andre jo nok gør:)

Derfor Kvinde50 ej indlogget
Fordi nogen længere oppe i tråden påstod, at man bliver hos sin utro mand, fordi man bliver forsørget. Det er ikke altid sandheden.

Som vinden blæser Moster grethe
Det som jeg afskyer mest utroskab og andet grimt, man kan udsætte andre for.

er vist IKKE enig moster grethe
med ovenstående moster, - gu' ved hvad hun mener?

Fordi jeg elsker ham Kvine 50 ej indlogget
Ja, det er vel dt ædlelste motiv, der findes - ikke at være selvisk og kun tænke på sig selv og den STORE URET, der er begået mod en.

prøv lige moster grethe
du 'kvinde 50 unlogged' at læse dine egne kommentarer igennem igen!
Skønt heldigvis uden egen erfaring i utroskab, (ikke det jeg ved af i hvert fald), er der nogle grimme, grimme fejltagelser, du har gjort dig skyldig i!
Utroskab er mange ting. Fint hvis en slap kone, der bevidst har forsømt sin mand, der har begået et enkelt sidespring er så storsindet og menneskekærlig at kunne tilgive ham. Fint, hvis man kan lære af det og rette et ægteskab op. Men ikke alle utro har 'kun' været på overarbejde (=grissebassen) en enkelt gang!
Det er ikke et spørgsmål, om at ' at være selvisk og kun tænke på sig selv og den STORE URET, der er begået mod en'. Det er et spørgsmål om at erkende, at det menneske man troede på viste sig at være illoyal og løgnagtig og så selvfølgelig dyrke sex og måske ligefrem har været forelsket i en anden, mens den loyale, trofaste partner lod sig bedrage og - oftest- brutalt erfare hvad der foregik.
En dag hvor du holder et lille frikvarter fra dit gloriepudseri, kunne du prøve at sætte dig ind i hvordan det føles for medsøstre/brødre, der har lidt sværere ved at finde forståelse og barmhjertighed frem end du har haft.

Netop fordi jeg elskede min mand Annelouise
kunne jeg ikke tilgive ham. Sådan er vi så forskellige!

Jamen dog Hovsa da
I hygger jer da rigtig så her behøver jeg jo ikke blande mig lol

det er.......... Lovebird igen igen
...............så bagdelen ved ikke at have profil! hvem er hvem her?

Pudsigt kvinde50 ej indlogget
Det er pudsigt, at det næsten altid er kvinder (og sjældnere mænd), der ikke selv har haft utroskab tæt inde på livet (selv prøvet det/været udsat for det), som raser mest mod utroskab. Der er ikke den ting, de ikke ved om det og forestiller sig, at de vil gøre, hvis det gik ud over dem selv.

Derfor kalder jeg det hykleri.

Som jeg skrev, har jeg selv været udsat for min mands enkelte sidespring, og ja, det var lige så meget min egen skyld, fordi jeg var blevet "doven" i ægteskabet.

Selvfølgelig er det noget andet, når ens partner går bag ens ryg i lang tid, lyver og bedrager -både modparten i ægteskabet og elskerinden/elskeren.
Dem har jeg da selvfølgelig den største medfølelse med. Den situation har jeg bare ikke oplevet, og kan derfor ikke beskrive den - men helt sikkert - jeg ville også forlade en sådan mand.

Jeg merner bare, at man skal være lidt mere tolerant og sætte sig ind i hvorfor det er sket - og prøve at give det en chance til.

Helt ærligt - fordi en mands p.. en gang har været et forkert sted, så falder verden ikke sammen - slet ikke, når han fortryder og selv gerne vil fortsætte et ægteskab.

Det er jo heldigvis det, der er charmen ved at skrive herinde - vi har alle forskellige meninger.

Men den med at forlade sin mand fordi man elsker ham, men han har været en utro - den forstår jeg til gengæld ikke.
Kærlighed handler jo om tilgivelse. Det er et megt vigtigt punkt i kærligheden - og derfor vil jeg fortsætte med at pudse min glorie - så jeg må slutte nu.

nu er det snart målløs
2 år siden min mand startede sin affære, der i hvert tilfælde foregik i 10 måneder!! med alt hvad det indebærer.

Jeg tænker stadigvæk på det og bringer det på bane, min mand sagde sidste gang, jeg føler næsten jeg har fået en dødsdom, er på dødsgangen og venter, er bange for du ikke vil have mig, jeg kan ikke tåle mere!!

Okay han har også fået så hatten passer, nu vil jeg begrave stridsøksen, men tilgive!?

Ja jeg tilgiver ham som menneske, men ALDRIG hans handling!!

er du ikke lidt selvmodsigende? målløs
På den ene side taler du for at tilgive og give det en chance, men ikke hvis der har været løgn og bedrag i lang tid!?

Hvor mange gange og hvor mange dage er dit skillepunkt?

Kan du tilgive utroskab i den udformning den nu måtte have, eller kan du ikke?

Det var ikke spændende Malermesteren
Jeg var hamrende fuld, og kan intet huske fra selve aftenen

Åh herregud.......... lovebird
............ Og den har vi ligesom heller ikke hørt før, at det skulle være en unskyldning for bedrag, at man var fuld og ikke ved sine fulde fem. Kære Malermester og ja jeg er efter dig. Kører du også bil i påvirket tilstand? Nej, vel! for det ville kunne gå ud over din levevej som Malermester ikke. Din kone kan så om ikke være andet end glad for at du trods alt var fuld og derfor så nok ikke kunne præstere en skid. Så kunne du lige så godt have gået i graven med dit berdrag. Det er den konklussione jeg nu er kommet frem til. For du gør det jo aldrig mere imod hende Vel!

Hold nu inde..... Malermesteren
Du har kogt nok suppe her

Jeg lover dig................. lovebird
.............. At jeg vil holde inde. Jeg ville bare gå dig lidt på klingen og måske få dig til at indse lidt hen af vejen at man ikke kan bruge alle mulige unskyldninger som jeg synes du lidt hatr gjordt, som den kultur du nu er vokset op i og sidst her den med at du var fuld. Vil man være utro så er man utro. Men du har angret og det vel så i og for sig fint. Jeg kender desværre bare så mange tilfælde af, at er det sket en gang, så er der potentiel fare for at det vil ske igen. Men tak for diskussionen trods alt. Og ikke mindst hav nu et fortsat godt ægteskab og værdsæt din kone lidt mere end ellers.

Med Venlig Hilsen.

Sorry...... lovebird
............... Jeg mente ikke kultur men det du så fint kaldte det;

Bysamfund!

"Men jeg er opvokset i et bysamfund, hvor man tilgiver manden.
Fordi han er skafferen, så familien består."

Tror du selv på det? hannah1
Altså at jeres samliv - her mener jeg ikke kun sexliv - er blevet bedre, med mindre det da var helt elendigt? Når du starter dit indlæg med, at det er utroligt, at du kunne slippe af med at opføre dig, som du har gjort, mangler der da vist stadigvæk lidt respekt overfor din kone. Eller hva'?

Du mener det vist, malermester ... Marie VN
Hej malermester
Du lyder, som om du virkelig angrer, så jeg ønsker dig held og lykke med dit ægteskab, selv om der nok kommer til at gå en tid, hvor der skal repareres på jeres forhold. Din kones tillid til dig må jo være rystet en del, selv om hun åbenbart holder så meget af dig, at hun kan tilgive (det er stort, skøn på det). Men nogle forhold bliver jo faktisk styrket efter utroskab, fordi det får parret til at tale sammen om det, der virkelig betyder noget.
DU har lært noget af dit fejltrin, tror jeg på. Jeg har kendt en mand, der IKKE lærte noget. Hans kone opdagede ham, han lovede ærlighed og bod og bedring, men fortsatte sin utroskab. Det kalder jeg total mangel på respekt. Deres ægteskab er selvfølgelig elendigt, han ønsker jo ikke for alvor at være i det og gør intet for at redde det.
Alle mennesker begår fejl, vi kommer ikke gennem livet uden skrammer. Men man kan lære af sine fejltrin, og nogle mennesker er store nok til at tilgive.
Held og lykke til dig og din kone.
Kh. Marie

Alle er forskellige Anonym
Hvis min kone var mig utro, så ville jeg nok tilgive hende, men hvis jeg lavede samme nummer, så ville hun slagte mig og hun ville aldrig stole på mig igen.
Årsagen er simpel, min kone er jaloux, har en vis besiddertrang og har brug for at vide at jeg KUN er hendes, det bunder vel i en slags usikkerhed. Jeg er helt sikker på at hun altid vil være der for mig, også selv om hun skulle være sammen med en anden. Hovedsagen for mig er ikke at ens partner er sammen med en anden, men hvor vidt man mister dem eller ej.
Nu har jeg så aldrig været i situationen, så det er jo rene gætterier fra min side.

men findes de mænd anonymQvind
der ikke er deres koner utro? jeg spørger bare... vil meget gerne giftes med en af slagsen, men jeg tvivler på at der findes nogle derude et sted.
Har ikke oplevet dem. SÅ hvis der er nogle mænd, der kan garantere at de vil være gift hele livet med samme kvinde, så skriv!

anonymQvind

øv nu troede jeg lige målløse
jeg læste om en der har det nøjagtigt som min utro mand!!

Og så slutter du med, at du aldrig har prøvet det!!

Hvis nogen for bare 5 år siden havde fortalt mig, at jeg skulle blive jaloux, snage, lede, efterforske, granske, så ville jeg have sagt NEJ! aldrig mig!!

Men nu har jeg desværre prøvet det, altså at blive holdt for nar, svigtet, løjet for, udleveret, hånet (af elskerinden) m.m. og så min ven får man en ganske anden indfaldsvinkel til problemet.

Håber for dig, at du kan bevare DIN selvtillid

Ved ikke, om jeg ville kunne taenksomq
Utroskab har allerede ødelagt et forhold i min nærmeste omgangskreds. Hun tilgav først, men det havde ødelagt noget for hende, og til sidst forlod hun alligevel manden.

nej konen
ikke med mindre at jeg var 50000 %sikker på han aldrig aldrig ville gøre det igen, og alligevel ville han have dræbt noget ufatteligt dyrebart nemlig min tillid og troskab, hvilket sikkert i sidste ende ville dræbe lysten til at tilhøre ham.

Du lyder endda stolt, håber filme konen sparker dig ud , hun må godt låne et møjgreb af mig :-)

du skriver ikke troska
hvorfor du fandt det utroligt, at det kunne lade sig gøre at være din kone utro?

Er det fordi hun normalt vogter dig?

Det lyder da dejligt nemt, at du bare lige fortalte kort om det og blev tilgivet, hvilket har gjort Jeres samliv meget bedre!!

Det er en utroligt rummelig/forstående kone du har, eller er hun måske ligeglad med dig? eller har hun selv "lig i lasten"? jeg har aldrig før hørt om, at det var overstået så let!

De jeg kender der har været udsat for utroskab, er dybt ulykkelige, sårede og er meget længe om at komme videre med ders liv, sammen eller hver for sig, har du en trylleformular??

HUSK UHHHA
utroskab er noget det værre noget. Har du gjort men stadig elsker din partner og du skal lov dig selv aldrig gør det igen og værdsat din partner meget mere.