uværdig folketingsmedlem

uværdig folketingsmedlem anonym
Ud af folketinget med enhedslistens Jørgen Arbo-Bæhr. Ifølge tv 2 tekst tv var JAB med til at besætte flygtningenævnets kontor i St. Kongensgade i sympati med de sultestrejkende Iranske asylansøgere. Er sådan en person værdig til at sidde i folketinget. Jeg vil gerne have en kommentar fra " kvinden i den røde burka " også kaldet (lady in red). Du er jo så dyktig til at finde fejl og mangler hos NOGLE politikkere. LP & B.

det får du ikke frank aaen
ladys store fan er bærøven.

Hun har anbefalet socialdemokraterne. mandaabenraa
Så jeg kan udmærket godt forstå , at hun hele tiden er sur på regeringen og DF. HELE TIDEN.
De får skyld for alt , hvad hun mener er forkert.

frank aaen anonym
du har nok ret, damen i den røde burka er garanteret taget på Ø lejr med sit parti. LP & B.

qwerty qwerty
hvad er der galt med en politiker der kæmper for andre / andet end sin egen pengepung? Fler af dem tak!

Han gør idet mindste noget der er på kant med loven for at hjælpe andre. Thor P snød med EU støtten for egen vinding skyld. Fergo tvang sit ministerie til at give hendes mand lønforhøjelse. Sander er blevet taget i nepotisme gang på gang. Jeg kan ikke (og det kan han sikkert heller ikke slev) huske hvornår Fogh har sagt noget til folketinget der ikke var dirkete en løgn eller meget tæt på (og ja det er faktisk ulovligt at lyve over for folketinget). Alle i DF er kriminelle der gentagene gange bryder loven om hetz mod fremmed. Desværre bor vi i et samfund hvor politikere er mere lige end os andre. Derfor vil du aldrig få nogen dømt. Der er ingen påartier der har nogen interesse i at få nogen andre dømt idet det bare vil starte en lavine hvor halvdelen ville sidde i fængsel.

Og nu ved jeg godt at den eneste grund til at du og så mange andre lavintelligente hidser jer så meget om er fordi det var en indvandrer han kæmpede for. Havde det ikke været det så var denne diskussion aldrig startet.

Der er du galt på den Svend35
Den eneste, der kan betegnes som lavintelligent i denne tråd, er dig og alle dine tåbelige udokumenterede påstande.

Lad være med at tro anolnym2
du får nogen i tale med det nick.