uvidenhed

uvidenhed wodstock
Det er utroligt så mange indlæg der ligger herinde der omhandler uvidenhed vedr. hvordan at demokratiet/folketinget det fungere...
1) Der er MANGE herinde der ikke kender/ved forskel på valgmandater og meningsmålinger , der er en del der tror at feks. SF har 25 % af mandaterne ( de har 12.8 % )
2) Der er MANGE herinde der ikke kender til at politik handler om forhandlinger og om at man må give for at for noget gennemført. Dvs at man skal kunne tælle til 90.
3) Utroligt så mange der tror at man bare kan give , give ,give & give , uden at tænke over hvordan det skal finanseres. Vi har brug for at begge fløje har magten en gang. Den en låner og bruger penge vi ikke har ( så skatten stiger ) på alm. boliger mm. imens den anden redder økonomien og laver skattelettelser. Så ( fat det el vælgere ) vi har brug for ying og yang i Dansk politik.
4) Sæt jer ind i politik inden i bare skriver en masse l... som i ikke ved en skid om

Det er da alt for tidligt på dagen Nopa
til at hidse sig op over det. Lad dog folk udveksle meninger. Det er rigtigt, de ikke altid er funderet i kendsgerninger, men så bliver de måske lidt klogere af øvelsen herinde. Herregud.

Nådada, hvem har tisset....... Anonym
De fleste herinde kan sagtens tælle til 90. Og alle herinde ved godt, at hvis regeringen ikke havde Dansk Folkepartis stemmer, så ville VK være i mindretal. Pg alle ved godt, at Danske folkeparti er med til, at tage fra de fattige og give til de rige.

Så det må jo være dig der er uvidende, siden du kan skrive dit indlæg.

endnu wodstock
et godt eksempel på at jeg har ret i mit indlæg ! For det første har jeg IKKE skrevet at den ene regering er bedre end den anden. ved da godt at VKO er afhængi af DF ligesom at soc. dem. er afhængi af feks de radikale. Min pointe er at mange herinde ikke har en dyt forstand på politik ...

desværre wodstock
så kan du se på indlægget fra den anonyme at der er mange her inde som ikke kan læse *g* og at jeg desværre havde ret i mit indlæg

Flad bemærkning Anonym
Tag dog at argumenter .

Æh... VKO er afhængig af DF Anonym
Hvor er intelligensen i den bemærkning ?

det er jo wodstock
også det jeg siger.... så forstår det ikke helt.... har du overhovedet læst indlægget ?

dette wodstock
kan læses i indlægget !!!
læs hvad jeg skriver ! jeg skriver ikke noget om at den ene er bedre end den anden , men at utrolig mange herinde ikke har forstand på politik. Jeg kan se det i andre debatter , der er jo feks. mange det tror at sf ( og det er et ex ) har 25 % af mandatterne , men det er jo meningsmålingerne der siger det , og erfaringen viser at man ikke kan regne med dem , se fx ny alliance op til det sidste valg...

Jo Jo. la34sf
Men alle her i Danland har en mening, til man tager en ny, alle de tekniske ting inde på borgen, må nogen gange vente, indtil man har fået de værste tømmermænd ud af kadaveret, at der så ryger en finke af panden, en gang imellem er da kun så hyggeligt, men ellers er det da rigtigt at der er forskel på hvor mange mandater et parti har, og hvor mange % det udgør af 179, men mon ikke også der er mange derinde der har storhedsvanvid, og tror at jorden ville holde op med at dreje rundt, hvis de skulle være så uheldige at få influenza, og ikke kan deltage i en 1 uge eller 2.

Må give dig fuldstændig ret Arbejderen
En meget god point du lægger for dagen.

Hvis der er en ting jeg hader ved politik, så er det når folk har en stærk politisk holdning, uden overhovedet at have sat sig ind i tingene.

Synes uvidenheden er særlig slem når man læser indlæg vedrørende EU. Nogle gange er det næsten underholdende, at læse hvordan folk i deres desperation overfor EU må ty til argumenter omkring konspirationer.

jo da wodstock
det er der helt sikkert , men det er da utroligt så mange herinde som ikke ved en dyt om politik men som alligevel skal rede verden

enig jeg wodstock
har haft diskuteret med en fra El. der ikke kendte til forskellen mellem folketing og regering.... skræmmende... Men ligeledes er det skræmmende så lidt folk ved om EU og om de stude-handler som man er nød til at lave inde på borgen for at få sin egen politik igennem.

enig politikeren
Dette er et de første og mest oprigtige indlæg jeg længe har set , det er utroligt hvor mange der ikke kan deres politik eller ved hvordan at politik det foregår.
Det er desværre ofte de røde ( autonome og deres venner ) der ikke har forstand på processen omkring hvordan man får sine ting igennem. Det er jo ALTID de andres ( de mener DF ) skyld.

Ying og yang? rodvad
Sidst der var noget der lignede, var i Nyrups tid, siden er der blevet en blokpolitik.

"3) Utroligt så mange der tror at man bare kan give , give ,give & give , uden at tænke over hvordan det skal finanseres. Vi har brug for at begge fløje har magten en gang. Den en låner og bruger penge vi ikke har ( så skatten stiger ) på alm. boliger mm. imens den anden redder økonomien og laver skattelettelser" I denne sætning/punkt mangler også balance/realiteter. Skattelettelserne bliver af nuværende blok, erstattet med brugerbetaling og afgifter/gebyrer. Og den tegner en holdning.

hmmmm wodstock
Så vidt jeg husker så var det Poul Nyrup Rasmussen der indførte de grønne afgifter , og absolut ikke ville røre ved efterlønen...
Blok politikken har og vil altid eksistere så længe vi har et politisk styre der ikke er et to partis styre , det er nemlig det gode ved det danske system at der IKKE kun er ET parti der kan styre det hele

du kan wodstock
jo starte med at søge om at få dine skolepenge retur ! For enten er du utrolig uintelligent eller også hørte du ikke efter i skolen.
ellers tjek folketingets hjemmeside.. fjols dette viser bare endnu engang at jeg har ret med min pointe , hvis at du føler din røde næse ramt

O er DF Anonym
Jeg har taget en kæpesaks og klippet det ud i pap. Forstår du nu ?

det ved jeg sku wodstock
godt pap and...
jeg prøver igen for de landsomme !!!!!!!
Jeg har ikke skrevet at den nuværende regering ikke får støtte af DF= O , men jeg kunne jo lige så godt have hentydet til den forrige regering der var i lommen på Jelved ( ved godt hun var en del af regeringen ) men hun styrede jo nyrup.
Indlægget handlede om folks generale viden om politik her inde på debatten

Og så vidt rodvad
jeg ved, er OVK regeringen ved at genindføre de grønne afgifter, fordi de er kommet til fornuft?
Rigtig at Nyrup ikke ville pille ved efterlønnen, men Lykketoft fik overbevist ham om at dersom de ikke indgik en aftale med Fogh, ville Fogh fjerne den dersom der blev regeringsskifte. Faktum er at de reddede efterlønnen.
Nej, der har aldrig været en blokpolitik som nu, der har altid været muligheder for at et eller flere oppositionspartier har fået lov til at sætte fingeraftryk. Nu får oppositionspartierne lov til at stemme for færdige forslag.

hvis det wodstock
du siger rigtigt ( og du var måske med ved forhandlingsbordet )så siger det jo lidt om soc. dem. for så havde de jo opgivet på forhånd at vinde deres kommende valg , og de ville jo have set bedre ud hvis de havde ladet VKO gøre det. Men reddet efterlønen det vil jeg nu ikke sige at de gjorde , nu betaler folk jo selv til den. Oppositionen bliver inviteret med til forhandlingerne med den nuverende regering , men de forlader jo forhandlings bordet når de ikke kan få deres vilje. Det samme var tilfældet med den foregående regering den lavede også blok politik i ny og næ , men ikke lige så ofte som den nuværende regering , det viser måske bare at den tidligere opposition var bedre til at forhandle.
Men igen igen det var ikke det som indlægget handlede om... det handlede ikke om at den gjorde og den sagde... men om flertalets viden om dansk politik og ikke om blok/fløj politik , om hvem der har ret og uret

Indrøm, at du kvajede dig Anonym
og læs hvad jeg skrev ?

Du beviser din egen dumhed Anonym
Når du tror, at mange mennesker tror, at SF har 25%.

Men det får SF ved næste valg.

Hvis nu du læste trådene herinde malice
så ville du se, at der rent faktisk er utrolig mange der skriver, at de har så mange mandater i tinget [:D]

men jeg kan læse wodstock
prøv og læs hvad at indlægget handlede om , det handlede ikke om bestemte partier , men om FOLK der blander sig i politiske debatter ( så som dig ) der ikke kan læse indlæggene eller ved hvordan det politiske system hænger sammen fjols

nej men wodstock
min erfaring her inde i de politiske debatter gør at jeg kan udtale mig negativt om flertallet , der er utrolig mange der siger/skriver at SF har 25 % af mandatterne og at de har flere end DF at fakta så er noget andet....

Rigtig at oppositionen rodvad
bliver inviteret til at "konfirmere" det OVK har færdigbehandlet Oppositionen deltger i de inviterede møder, men forlader dem når det viser sig at de kun må "konfirmere". Ingen reelle forhandlinger eller mulighed for at sætte fingeraftryk.

det er jo deres wodstock
egen stædighed der gør det , for opposotionen melder jo ud inden at de bliver kaldt til forhandling at de ikke ville give sig en tomme i forhandlingerne med VKO så derfor går de jo altid tom hændet derfra.
Men igen tråden handlede IKKE om hvem der den skyldige i det gode og dårlige der sker med DK , men om FLERTALLETS UVIDENHED om DANSK POLITIK

Ikke en tomme? rodvad
Betyder i den virkelige verden at de vil have reel forhandling, sætte fingeraftryk, og forlader "forhandlingen" dersom aftalen allerede er indgået mellem OVK. Tal og kommaer er altid til forhandling fra oppositionen.

jeg wodstock
prøver igen for de langsomme. Hvis du igen igen læser mit indlæg så handler det stadigvæk ikke om den nuværende , forrige eller den kommende regering.... Men om flertallets ( her inde ) viden om folkestyret og ( igen ) IKKE om VKO eller lign.

det er jo altid wodstock
næmest at give " de andre " skylden i stedet for at tage ansvar for sine egne gerninger/liv