Våbenhvile mellem Israel og Hizbollah – men hvor længe?

Våbenhvile mellem Israel og Hizbollah – men hvor længe? girlpower
I morges klokken syv dansk tid, trådte våbenhvilen mellem Israel og Hizbollah i kraft.

Våbentilstanden er blevet accepteret af begge parter. Men få timer før våbenhvilen skulle træde i kraft gennemførte Israel en række luftangreb i Libanon og Hizbollah sendte raketter mod Israel.

Tror I at de kan holde våbenhvilen?

Våbenhvile Anonym
Hvis Israel kan holder denne våbenhvile
Våbenhvilen er godt for Israel for at de stopper med at dræbe børn og kvinder det er ikke noget underskyldning for det. Jeg mener at FN og en store del af verden fuldstændig ansvarlig for de umenneskelig handlinger især USA hvor de sender masseødelæggelsesvåben til Israelerne, hvor i TV vi kan se den er brugt mod Børn og civil. Men alted verden var ansvarsløs mod børn og civil....

Ingen interesse i krig. skandinaven
Israel har ingen interesse og tilskyndelse til fortsat krig.

Det hele vil afhænge af Syrien, og specielt Iran.

Vil de 2 parter fortsat opbygge Hizbollah, som deres forlængede arm i Libanon.

Kan FN og Libanon ikke forhindre dette, er Israel fortsat truet, idet Hizbollahs og Irans er klærede mål er Israels tilintetgørelse.

Og glem så ikke en meget væsentlig ting.

Vi er blevet reddet fra en storkrig, fordi Israel militært stadig er stærk.

Hvis Israel løbes over ende vil det medføre indgriben fra USA, og en stor del af den demokratiske verden.

Israel kan på ingen måde gå tabt for den vestlige verden.

Det kan ende med en meget stor krig i hele regionen.

Heller ikke De Anonym
Heller ikke De intersser for krig, men jeg taler om de rasultater af denne krig... Børnene betaler stor prise lad os holde væk fra civil og især børn de er en uskyldig. Jeg vil ikke blande de stor politik i denne debat jeg håber Du forstår min hanling.

There is not chance for peace Anonym
Hi there!
No, there is not chance for peace. Sooner or later there will be a black hand that will use any excuse for break the ceaseafire. Israel has allways break al the accords they have signed (Oslo, Madrid, Camp Davis, etc) with an excuse or another. Since 1946 Israel has ignored all the UN resolutions, except when they were in its favor (i.e.: fundation of the state of Israel, partition of Palestine, etc. etc.) The sionists in Israel will use as an excuse that the children are throwing stones to their tanks,or that Ariel Sharon was booooed at the Mosqques's explanade fffor startin the invasion of Gaza, building the wall, or machine gunning defenseless people...(Remember the sequence of this father protecting his son,with his own body, while the israelian soldiers were ridling his body with machinegunn fire?)

Pp.

No chance for peace, right...! Merkava
Så længe vi stadig kan se, at folk hænger sig fast i løgn og plat som det du skriver, så er der ikke en chance, nemlig.
ALT hvad der ikke omfatter en 110% eftergivelse for de arabiske krav er starten på en ny konflikt, og hvis du bilder dig ind, at din populærviden om Mellemøsten giver hele baggrunden, så glem alt om at have en selvstændig mening om sagen. Du får alligevel ikke at vide af vor arabervenlige presse hvor tit banditterne har affyret deres våben ind over grænsen til Israel FØR end Israel slår til.
De eneste der har noget ud af en krig er araberne, hvorfor skulle der ellers være krig i området?

Fuldstændig enig Anonym
Flere islamiske grupper arbejder ene og alene ud fra at Israel skal slettes fra jordens overflade. Det er og bliver deres eksistensberettigelse. Og så mener palæstinenserne at det er dem som er udrydningstruet?! Alle de slyngelstater som har så travlt med at forsvare palæstinenserne og fodre Hisbolla med våben er nogle forbandede hyklere. Der var ingen der ville hjælpe og huse palæstinenserne tilbage da de havde brug for det.

israel - et terroristland gaza
jeg tror aldrig der bliver fred så lang tid der findes et "stat" der hedder israel.

Israel bomber røde kors biler - dræber FN personel - bomber civil i tusiendevis - nu er det på tid at verdenssamfundet står sammen og forlanger israel på verdensamfundets terrorliste, endviderer skal den israelske regering samt de generalerne stilles for den europæiske krigsforbryderdomstol i Haag.

give peace a chance...

Aldrig Shalom
Der bliver aldrig fred i det område, jeg kan godt se at Israel ikke altid handler efter de skrevne regler, em på den anden side, hvilket valg har de, så længe disse modstanderen gemmer sig i den civile masse og ikke tør stå frem som soldater eller krigere, så lang tid fejheden i dem råder, så lang tid vil krigen vare, altså for evigt.....

Hvis Shalom
det du skriver er meget ensidigt, lad Israel være i fred, dvs. lad være at sende raketter og lignende ind over grænsen, så er jeg sikker på freden kunne finde et ståsted.

Meget morsomt! Merkava
Det er egentlig ikke fordi man længere gider svare på disse foreskrevne standardindlæg fra folk med skyklapper, men det kunne da være en morsom tanke, hvis de danske nødhjælpere ikke kunne flygte til Israel, når de blev udsat for angreb i Gaza-land eller andre steder hvor Abstinenserne har til huse.

Hvad skulle der så blive af dem? Skulle de bare overlades til kannibalerne helt alene?

næppe, hezbollah kaq
er stiftet i teheran, trænes og væbnes og styres fra teheran. sålænge teheran har brug for en lynafleder tror jeg ikke på nogen fred

enig M.N
jeg er helt enig! landet tilhøre ikke israelerne! det blev givet til dem af USA! ikke noget at sige til araberne er sure og kræver deres tilbage!

Det tror jeg ikke... NanoChild
Hvad jeg har læst mig frem til, så var området der hvor Israel ligger nu et stort øde område med nogle få hundreder beduiner, så fra den vinkel kan jeg ikke se det store problem i at Israel fik det område.

Men jeg mener det er et stort problem hvad der sker efterfølgende, specielt at Israelerne indtager byen Jerusalem som ikke er deres...

Bosættelserne viser også klart at der er/var kræfter i Israel som ikke burde have noget at sige. Som jeg ser det er Israelerne ligeså krigeriske som deres naboer...

Sålænge Israel ligger hvor de gør og fordi de indtog Jerusalem som ikke var deres og stadig har halvdelen af denne som deres territorum, vil der altid være krig...

Israel bliver nødt til at pakke og forsvinde fra området og rejse til USA, for så kan de få lov til at slås med storebror i stedet, hvilket kunne være et interessant skue...

SALAM Jabda
Jeg giver dig fuldstændig ret i at det ikke skal gå over civile. Hvorfor skal børn og familier betale prisen for noget politik som ikk engang fungere ordenligt. Mange er hjemløse nu og har ingen penge at leve af. Usa skal betale for alle de ødelæggelser. Vi kan sidde hjemme i lille danmark og skrive hvad vi har lyst til men det er folk i libanon der lider af sult mangel på boliger og familie medlemmer der er bleve dræbt, og fatigdom.

Go'da mand... Merkava
...økseskaft!

Lige præcis daemon
Det er den eneste vej mod en fredeligere udvikling i mellemøsten.

Til Jabda kadia
Er helt enig med dig..
Hamdullelah de er stoppet krigen nu..
Men spørgsmålet er om man stoler på jøderne?
Men se hvor glade vi er nu over krigen er stoppet.. Men nu er det jo de folk der ikke har nogle steder at bo, ikke har mad eller noget. Og tænk på der snart kommer ramadan.. Vi må håbe alt lykkedes for allesammen i Libanon, og de kommer til at få steder at bo og få noget at spise, insha allah..

Se allesamm.. kadia
Se,

Starten af denne krig, var fordi at Hizbollah har taget to israelske fanger. Men seriøst, hvorfor have gjort sådan en stort nummer ud af det, og begynde at dræbe civile, små børn, bombe folks huse? Denne krig har været planlagt for lang tid siden.
De havde troet de ville vinde, og slette alt om Hizbollah. Men nej, ingen havde vidst hvor stærke Hizbollah er. De er de første som har kunnet bombe i Palestina "Jødernes område".
Må Allah være med dem, og alle de folk i libanon.

Enig.. kadia
Du har ret.

Så længe den israelske stat er der, vil der aldrig være fred i verdene.
I palestina, hvor lang tid har der været krig. i over 50 år. Folk har ikke haft den eneste mulighed for at leve deres liv i fred:(
Israelerne har overtaget det hele.
Giv freden en chance..

Israel overtaget? Gaab
Israel har vel ikke overtaget noget som ikke var deres. Allerede fra oprettelsens første dage, er Israel blevet angrebet fra flere sider, og det land som Israel har vundet ved disse forsvarskrige, læg mærke til at det er forsvars krige, er ifølge reglerne for krig deres. Israel har aldrig været agressor i en krig, heller ikke denne her gang, selvom de svarer meget hårdt igen på Hizbollahs provokatiooner. Men det er åbenbart nødvendigt når ingen andre vil, kan eller tør stoppe Hizbollah.

At Israel bygger mure som forsvar for at forhindre selvmords bombemænd og kvinder ude, er en naturlig sag, og det har jo vist sig at fungere.

Israel har tidligere tilbudt at give omkring 90% af de såkaldte besatte landområder tilbage, hvilket Arafat afslog, hvorefter han startede den såkaldte Intifada. Og så senere blev gammel halvsløj og døde.

Jeg tror aldrig der bliver fred i det område, og tvivler på at det hjælper det store at FN og alverdens organisationer sender fredsbevarende styrker til området.

Dejlige Danmark Tarzan_777
Hvor er det dog synd for dejlige Danmark at det er blevet invaderet af sådan en bærme

Der bliver aldrig fred kadia
Ja, der bliver aldrig fred på jorden så længe israelerne er til stede!

Der bliver aldrig fred Anonym
Så længe der er fanatiske og uvidende muslimer

USA??? sorteslyngel
Jeg tror nok, at det var FN og England (ikke USA) som besluttede at give landet tilbage til jøderne.
Desuden har der boet jøder i mellemøsten siden Moses tid (ifølge det gamle testemente) og som følge deraf, så er både kristne og muslimer oprindeligt jøder :-)

Lige så længe jeg kan huske Logix
Har de haft krig og balade dernede .. om det så er den ene eller anden part. Alle er lige tossede.

Det er nok nr. 231 våbenhvile. Og tænk på hvor mange fredsaftaler der er lavet.

Men hvis man søger info om Israel på

http://da.wikipedia.org/wiki/Israel

Falder man over en artikel som give eftertanke.

"Da jøderne får fære børn end araberne og da forholdsvis mange af jøderne er gamle så vil araberne komme i flertal inden for de næste 30år. Det er derfor nødvendigt at gøre et og andet hvis man vil bevare Zionismen på længer sigt.

Der er også spændinger imellem de arabiske jøder og de europæiske jøder. Da de veluddanne europæiske jøder dominerer over de forholdsvis dårligt uddannet arabiske jøder. Men de arabiske jøder vil snart udgøre flertallet af jøderne."

Så hvem ved .. måske bliver alle problemer løst
ikke med krig ... men vandret i sengen :-)

Ej hold... Krusty
...nu op. Godt nok er Israel USA's lakajer og håndlangere i mellemøsten, men du kan sgu ikke skyde skylde for al elendighed på USA.

History Rocking
Du kender vist nok ikke historien
Israel bliv ikke givet til jøder af USA men af UN
Inclusief lille DK Der hvar jo en lille afstemmining den gang.Et vi nu gerne ville løbe frå det ansvare og skub skulden på USA er noget men kan forvente I øverig hele mellem østen med alle nu værende grensen bliv til efter anden verdens krig Befolking i disse områder bliv heller ikke sprugt,lande som syrien irak jordan etc, deres grenser bliv først den gang bestemd af GB USA UN etc
P.S al det omtale om civile ofre hvad med disse terrorister? disse går så vid jeg ved bevist efter civile ofre børn kvinder og man hvad ville der være sket hvis di haft helt et sprænge 10 CIVILE fly i luften :Kommer du så også med fordommelse omkring disse CIVILE ofre ????Hvad med 9/11 og bomber i Mumbai London etc er det måske ikke civile ofre ??? men det måske oke´ en lille martyr ind imellem kan jo ikke ungåes, men ellers tilhører alle ofre di andre religioner

Civile ofre .. Logix
Rigtigt ... der var mange civile ofre 9/11 ... ca. 3000 forfærdeligt ...

Lige som der var civile ofre i ...

Sveinfurt
Dresden
Hiroshima
Hanoi

Nok et par millioner når det hele bliver lagt sammen.

Tror vist ikke der er nogen som har nogen at lade nogen høre når det kommer til civile ofre.

Men ellers når man nu taler om civile ofre .. så er ca. 10% af al moderne ammunition blindgængere. Israel har affyret et sted mellem
4000-6000 granater om dagen i løbet af måneden.

DVS. der ligger nu et sted mellem 12000-15000 ueksploderede granater i området. Som sådan set bare venter på at blive samlet op af et barn.

Alt sammen i den gode sags tjeneste

ja bare de kan holde Oldemor
våbenhvilen

som med alt andet kan en sag ses fra begge sider.

Jeg vil hjælpe dig lidt.

Hvis Hizbollah kan holder denne våbenhvile

Våbenhvilen er godt for Hizbollah for at de kan stoppe med at bombe Israel, over 1000 bomber har de sendt afsted uden advarsel.

Hizbolah er trætte af at gemme sig blandt kvinder og børn det er nu blevet lettere
de skal ikke længere se sig over skuldrene for at se om der skulle være nogen som opdager de bruger kvinder og børn som skjold mens TV holdet filmer.
Opfinde historier om bombninger som de selv har gjort og få et TV hold til at komme inden de er gået i forrådnelse kræver sin Hizbollah.

Jeg mener at Iran og Syrien som har leveret våben til Hizbollah, alle må være stolte, hele Libanons befolkning har de pisset på, og det er gået ud over dem, og ikke ders egen beflokning.

Krigens rædsler har gået udover Libanon, mens de trækker i snorene, og de er for dumme til at gennemskue det, tror Iranerne og Syrierne.

FN og en store del af verden påtager sig at gennemfører et stort arbejde for at bibringe fred i området og hjælp til de hårdt ramte Libanesiske folk.
OG soldater som skal varetage freden for alle parter dernede og USA har hjulpet til at forhandle freden på plads, det har ikke været let.

Hizbollah kan om kort tid bombe igen som før krigen når de får flere våbenleverancer fra Iran og Syrien, men nu er det med omverdens bevågenhed, jeg tror på at det tager et stykke tid, for det skulle jo gerne se ud som om
at det er Isarel der er den agressive.

Hizbollah, Iraner og Syrier synes det er så dejligt at fører krig på andres jord.

lidt forstand Oldemor
forventes.

Hizbollah erklærede krig på Libanons befolknings vegne.

Ingen kan går ind over andres grænser slå 6 eller 8 soldater ihjel og tage 2 som gidsler og så gå verden videre uden der sker noget.

Israel har aldrig bombet uden at advarer hvor de bombede, men beflokningen var stædige og blev det kan Israel ikke påtager sig ansvaret for at folk er dumme.

Over 1000 bomber har Hizbollah sendt ud over Israel uden forvarsel, de sendte dem bevidst hvor der bor flest mennesker i Israel.

De bombninger hvor der er børn dræbte den meget omtalte, og giver Israel skylden er et stunt, for huset faldt først sammen efter 30 minutter efter bombningen, og et TV hold som var lidt længe om at komme frem, filmer den samme dreng eller er det en pige, en pig er ikke så meget værd, og det gøres fra alle de retninger der kan filmes fra.

Hizbollah gemte sig iblandt civilbeflokningen og skød bomberne af imod Israel mellem en masse mennesker.

Det er en terrobevægelse, hele den fremgangsmåde er terror.

Dine helte er nogle mordere

ja Muhammed er kun en dreng Oldemor
i forhold til kristendommen.

hvorfor Anholt Oldemor
de kunne forsætte med at være i Libanon, så skal de ikke rejse så langt.

sådan kunne det løses Oldemor
vandret, mere behageligt end krig :-)

Mange krigere har voldtaget på deres vej igennem fjendeland.

MEN vi vil opdage at det heller ikke skaber fred i Mellemøsten for så kommer araberne op og kriges indbyrdes, hvilken de har gjort altid, se bare Irak.

Muhammed var heller ikke tilbageholden han slog ihjel venner m.fl. uenig med ham, så henrettede han dem, og hyggede sig med flere barnebrude.

Han vil have endt i Statsfængslet hvis det var sket i nutiden i Vesten, for vi kalder det for pædofili, men det var nok datidens mandlige måde at få koner på jo yngre jo bedre.

Araberne er langt fra at være et fredsommelige folkefærd, men nu kan de samles om en fælles fjende Israel, fjernes den, så skal de nok finde noget at udsætte hos hinanden.

ja, krig er noget andecreme
lort. Men det er da godt at hizbollahs raketter er så godt lavet de eksploder med det samme, det er fandme kvalitets arbejde, ikke sandt.

Advarsel, der kan forkomme ironi i teksten.

nu er det andecreme
jo sådan at mange arabere laver det som man kalder kujonangreb, også kaldet araber angreb.

Dvs. de laver nogle små ridser i lakken, og bliver ved og ved med.
Tilsidst reager israel naturligvis, der skal jo være noget der får bærret til at flyde over, og når du ser hvordan muslimer rask væk skærer halsen over på deres fanger, har jeg intet problem med det.
Få udryddet hizbollah, og kom videre.

og det vil andecreme
der altid være, for de dyrker idiotien.

Ja, de nærmest hylder den.

Muslimske terrorister Israel er åndehulet i det r...
De muslimske terrorister er skyld i 80% af verdens konflikter.

En fredelig verden forudsætter afvæbning af terroristerne: pestilenserne, hizbollaerne, al quedaerne og resten af lorteslænget.

Så kan en fredelig verden måske danne sig.

Israel, har vist glemt at Verdenen gav dem et sted. Jeg har ikke medlidenhed med dem mere Dansker i USA
Hvad har Israel gjort i området for at skabe fred ???????

Læs på lektien og du vil undre dig over at Verdens samfundet har spillet forlidt. Alle disse FN artikler er ikke blevet håndhævet. HVORFOR ? Er det fordi USA 200% støtter Israel.

Resolutions Against Israel, 1955-1992

1. Resolution 106: "... 'condemns' Israel for Gaza raid"

2. Resolution 111: "...'condemns' Israel for raid on Syria that killed fifty-six people"

3. Resolution 127: "...'recommends' Israel suspend its 'no-man's zone' in Jerusalem"

4. Resolution 162: "...'urges' Israel to comply with UN decisions"

5. Resolution 171: "...determines flagrant violations' by Israel in its attack on Syria"

6. Resolution 228: "...'censures' Israel for its attack on Samu in the West Bank, then under Jordanian control"

7. Resolution 237: "...'urges' Israel to allow return of new 1967 Palestinian refugees"

8. Resolution 248: "...'condemns' Israel for its massive attack on Karameh in Jordan"

9. Resolution 250: "... 'calls' on Israel to refrain from holding military parade in
Jerusalem"

10. Resolution 251: "... 'deeply deplores' Israeli military parade in Jerusalem in defiance of Resolution 250"

11. Resolution 252: "...'declares invalid' Israel's acts to unify Jerusalem as Jewish capital"

12. Resolution 256: "... 'condemns' Israeli raids on Jordan as 'flagrant violation"

13. Resolution 259: "...'deplores' Israel's refusal to accept UN mission to probe occupation"

14. Resolution 262: "...'condemns' Israel for attack on Beirut airport"

15. Resolution 265: "... 'condemns' Israel for air attacks for Salt in Jordan"

16. Resolution 267: "...'censures' Israel for administrative acts to change the status of Jerusalem"

17. Resolution 270: "...'condemns' Israel for air attacks on villages in southern
Lebanon"

18. Resolution 271: "...'condemns' Israel's failure to obey UN resolutions on
Jerusalem"

19. Resolution 279: "...'demands' withdrawal of Israeli forces from Lebanon"

20. Resolution 280: "....'condemns' Israeli's attacks against Lebanon"

21. Resolution 285: "...'demands' immediate Israeli withdrawal form Lebanon"

22. Resolution 298: "...'deplores' Israel's changing of the status of Jerusalem"

23. Resolution 313: "...'demands' that Israel stop attacks against Lebanon"

24. Resolution 316: "...'condemns' Israel for repeated attacks on Lebanon"

25. Resolution 317: "...'deplores' Israel's refusal to release Arabs abducted in
Lebanon"

26. Resolution 332: "...'condemns' Israel's repeated attacks against Lebanon"

27. Resolution 337: "...'condemns' Israel for violating Lebanon's sovereignty"

28. Resolution 347: "...'condemns' Israeli attacks on Lebanon"

29. Resolution 425: "...'calls' on Israel to withdraw its forces from Lebanon"

30. Resolution 427: "...'calls' on Israel to complete its withdrawal from Lebanon'

31. Resolution 444: "...'deplores' Israel's lack of cooperation with UN peacekeeping forces"

32. Resolution 446: "...'determines' that Israeli settlements are a 'serious obstruction' to peace and calls on Israel to abide by the Fourth Geneva Convention"

33. Resolution 450: "...'calls' on Israel to stop attacking Lebanon"

34. Resolution 452: "...'calls' on Israel to cease building settlements in occupied territories"

35. Resolution 465: "...'deplores' Israel's settlements and asks all member states not to assist Israel's settlements program"

36. Resolution 467: "...'strongly deplores' Israel's military intervention in Lebanon"

37. Resolution 468: "...'calls' on Israel to rescind illegal expulsions of two Palestinian mayors and a judge and to facilitate their return"

38. Resolution 469: "...'strongly deplores' Israel's failure to observe the council's order not to deport Palestinians" 39. Resolution 471: "... 'expresses deep concern' at Israel's failure to abide by the Fourth Geneva Convention"

40. Resolution 476: "... 'reiterates' that Israel's claims to Jerusalem are 'null and void'

41. Resolution 478: "...'censures (Israel) in the strongest terms' for its claim to Jerusalem in its 'Basic Law'

42. Resolution 484: "...'declares it imperative' that Israel re-admit two deported Palestinian mayors"

43. Resolution 487: "...'strongly condemns' Israel for its attack on Iraq's nuclear facility"

44. Resolution 497: "...'decides' that Israel's annexation of Syria's Golan Heights is 'null and void' and demands that Israel rescind its decision forthwith"

45. Resolution 498: "...'calls' on Israel to withdraw from Lebanon"

46. Resolution 501: "...'calls' on Israel to stop attacks against Lebanon and withdraw its troops"

47. Resolution 509: "...'demands' that Israel withdraw its forces forthwith and
unconditionally from Lebanon"

48. Resolution 515: "...'demands' that Israel lift its siege of Beirut and allow food supplies to be brought in"

49. Resolution 517: "...'censures' Israel for failing to obey UN resolutions and
demands that Israel withdraw its forces from Lebanon"

50. Resolution 518: "...'demands' that Israel cooperate fully with UN forces in
Lebanon"

51. Resolution 520: "...'condemns' Israel's attack into West Beirut"

52. Resolution 573: "...'condemns' Israel 'vigorously' for bombing Tunisia in attack on PLO headquarters

53. Resolution 587: "...'takes note' of previous calls on Israel to withdraw its forces from Lebanon and urges all parties to withdraw"

54. Resolution 592: "...'strongly deplores' the killing of Palestinian students at Bir Zeit University by Israeli troops" 55. Resolution 605: "...'strongly deplores' Israel's policies and practices denying the human rights of Palestinians

56. Resolution 607: "...'calls' on Israel not to deport Palestinians and strongly
requests it to abide by the Fourth Geneva Convention

57. Resolution 608: "...'deeply regrets' that Israel has defied the United Nations and deported Palestinian civilians"

58. Resolution 636: "...'deeply regrets' Israeli deportation of Palestinian civilians

59. Resolution 641: "...'deplores' Israel's continuing deportation of Palestinians

60. Resolution 672: "...'condemns' Israel for violence against Palestinians at the Haram al-Sharif/Temple Mount

61. Resolution 673: "...'deplores' Israel's refusal to cooperate with the United
Nations

62. Resolution 681: "...'deplores' Israel's resumption of the deportation of
Palestinians

63. Resolution 694: "...'deplores' Israel's deportation of Palestinians and calls on it to ensure their safe and immediate return

64. Resolution 726: "...'strongly condemns' Israel's deportation of Palestinians

65. Resolution 799: "...'strongly condemns' Israel's deportation of 413 Palestinians and calls for their immediate return.

___________

Lige præcis den eneste årsag dulkis
- men jeg havde nær sagt, at det må du da selv være temmelig bevidst om, hvis dit nick hænger sammen med virkeligheden. Det er vel ikke nogen hemmelighed i USA, hvor magtfuld en gruppe jøderne er dér? Men det kunne være interessant at vide, fra dig, hvordan "man" ser på det, lige der hvor du er. Det kan jo godt svinge lidt.