Vågn op haters!

Vågn op haters! Hundefar
DogHolocaust owners invite to consider:

If pit bulls, Staffies and Am Staffs are trained by criminals (happening right now) to makethem perform as "weapons" and if those breeds are banned then what can we reasonably expect to happen next? Criminals are not going to go away and illegal drugs and illegal dog
fighting are lucrative businesses. So, what will criminals do when all the bull
breeds are gone? Will they next train the molossers - the mastiffs: English, Neo, DBX,
etc? And... when the molossers, too, are legislated into extermination, what breeds
are next? Goldens? Newfs? Danes? Pointers? Standard Poodles? What is YOUR breed?

WAKE UP!

Wake up before all your rights to own or breed a dog of YOUR choice are legislated away.

Let nok komododragon
man skulle bare forbyde kriminelle og muskelbrian'er at holde hunde i det hele taget.

Man burde godkendes til at holde hund og denne godkendelse skulle kunne fratages en, såfremt man misligeholder aftalerne i godkendelsen.

På den måde kunne man forholdsvist nemt undgå at ubehagelige typer bruger muskelhunde som potensforlængere.

Ikke at gøre noget ved problemet med kamphunde fordi de kriminelle typer bare finder andre hunde, er den dårligste undskyldning der findes.

Når det er sagt, så er der jo også hunderacer der er fremavlt til at være særligt aggressive ligesom der er nogle hunde der er fremavlet til være store og små med lang eller kort pels etc. etc.
Jeg kan ikke se hvorfor folk skal have lov til at holde disse særligt aggressive racer og da slet ikke flere af dem på en gang. Ulykkerne sker jo som regel med de samme racer og oftest når hundene er flere sammen så de kan hidse hinanden op til at gå i en blodrus.

Ikke et raceproblem hundefar
Nu blander du selv tingene sammen! Først giver du rigtigt nok ejerne skylden, men så begår du samme fejl som alle andre og gør det til et raceproblem! Og det er netop det essentielle i denne diskussiun: Lad være med at fokusere på racerne og ret opmærksomheden mod den rigtige ende af hundesnoren: EJEREN!

Punich the deed not the breed!

Dårligt gen... anonym
Jeg er enig i, at det i langt de fleste tilfælde skyldes ejeren. Men det er ikke altid grunden.
Nogen hunde har et uheldigt gen, der ikke kan laves om på. Det gælder alle hunde, men specielt ved muskelhunde, med et dårligt gen, er konsekvensen stor, når det går galt.
Så det er ikke altid ejerens skyld, hvis det går galt, men avlens skyld.

Ja enig! Det er jo noget snik snak komododragon
at der ikke skulle findes racer der er særligt aggressive. Hvis man har avlet på hunde til at de skal være kamphunde generation efter generation så bliver de sgu til sidst tossede i hovedet (generelt set). Sådan nogle hunde bør naturligvis forbydes, da det svarer til at have en løve eller en krokodille rendende frit rundt. Der findes jo immervæk så utroligt mange andre gode, søde og velafprøvede hunderacer man kan vælge istedet.
Når folk vælger lige netop de ubehagelige racer, så er det jo oftest fordi de vil bruge dem som potensforlængere! ...og det bør man altså ikke have lov til!!

israelere er særligt hidsige Mogens
i nogle lufthavne er der permanent politistyrke på ved deres intjeknings og boardingkøer. Som de eneste...
Det taler lidt for sig selv

Lorte indlæg EBT
hold kæft hvor et latterligt indlæg ... er så træt af at høre på folk der piver over at de har en kamphund ... piv piv min hund er ihvertfald ikke mere farlig end en labrador piv piv ... Tag dig sammen du aner åbenbart ikke hvad for en hund du har købt