Vægtøgning efter anoreksi

Vægtøgning efter anoreksi kikseren
Jeg er en pige på 14 år som har/har haft anoreksi.
Jeg er 168cm høj og vejder 47 kg. Jeg vil gerne tage på for at komme tilbage til en normal vægt og for at min krop skal have det bedre.

Jeg er bare i tvivl om måden jeg skal tage problemet an på. Jeg spiser mere end jeg gjorde under min sygdom men jeg har lettest ved at spise slik såsom kiks og nutella. Jeg spiser det ikke som en erstatning af mad, men det er derfra jeg tror jeg får mest kalorier. Er det dårligt for min krop at jeg spiser f.eks. chokokiks/digestive flere gange om ugen eller er det iorden da jeg jo gerne skulle tage på i vægt. Jeg vil bare undgå at udsætte min krop for yderliger skade så jeg håber på at noge kan hjælpe.

... JHUTF
Det din krop har allermest brug for, uanset om du har haft anoreksi eller ej, er ganske alm. sund mad, og hverken kiks eller nutella. Spis hellere sunde olier fra planter, frugt og grøntsager, kød og ost og hvad der ellers er. Det er langt bedre end slik.

hej du trunte1970
du skulle kontakte LMS, Landsforening mod spiseforstyrrelser (www.spiseforstyrrelser.dk). Her kan du få rådgivning, både om kosten og med at komme videre med livet i det hele taget.
Held og lykke[:)]

Projektopgave(: SimoneMarcus&Marie
Hej,[:)]
Vi er en gruppe på 3, i 9. klasse på elverhøjenskole, der er igang med at lave en projektopgave om spiseforstyrrelser.
vi mangler at få svaret på nogle spørgsmål omkring emnet, og kunne rigtig godt tænke os at få stillet nogle spørgsmål.[:)]
hvis der er nogen der har lyst til at snakke med os, og vil være os til en stor hjælp, kan i kontakte os på e-mailen: Marie_berg39@hotmail.com.

hilsner Simone,Marcus og Marie. [:)]

Råd Smj
Hej.

Jeg læste lige tilfældigt dette indlæg og spekulerede på om du har fundet en sund spiseplan for hvordan du skal blive normalvægtig? Jeg spørger fordi at jeg selv lider af anoreksi og gerne vil tage på i vægt, men jeg vil gerne have at det bliver muskler og ikke bare fedt. Jeg er en pige på 17 år. Jeg er 173 cm høj og vejer 43 kg, hvilket er alt for lidt - mit bmi ligger på 14,37, så hvis jeg bliver ved med at tabe mig kommer jeg til at tilbringe julen på et hospital. Jeg har prøvet at spise både kager, soft-ice (da det indeholder masser fedt), advocado og fed yogurt udover mine tre hovedmåltider. I starten tog jeg tre kilo på, men nu er jeg begyndt at tabe mig igen. Jeg ved at du har dine egne problemer at bekymre dig om i øjeblikket.

Jeg ønsker dig held og lykke med at overvinde dette helvede og jeg ønsker dig kun alt det bedste i fremtiden.

det er vel okay mygirl88
Det er vel okay at spise usunde sager en gang imellem. Men i det i er undervægtige har i brug for andet næring end fra slik og kager. Jeg ville mene du skulle forsøæge og spise alm måltider og huske mellemmåltiderne. Og så gå og småspise af mandler, rosiner dadler tørrede figner og sådan nogen ting. Drik pro drik. Og det mest usunde ville jeg gemme til weekenderne. Men altså i kan sagtens spise pomfritter pizza nutella slik kager chipsog alt sådan noget bare i også husker de sunde ting

Ja. ras...:)
Du kan sagtens spise kiks o. lign. hver dag. Det vigtigste er, at du får en sund vægt. Jeg ville dog fokusere på, at få en masse rugbrød, havregryn, mælk, olier, nødder, frugt og grønt ned også. Held og lykke. :)