Vær sød at hjælpe mig

Vær sød at hjælpe mig ..............
Hej jeg er en fyr på 25 år som er blevet mere og mere sikker på at jeg er blevet misbrugt som lille...

Hvis der er nogen her som kender til hvordan det er at blive misbrugt, hvilke syptomer man kan få ved fortrængelsen...

Hvordan det har påvirket jer gennem jeres liv

.. hang in there.. Tea
Kære Dig!

Det lyder ikke rart... men når den slags dukker op, så er det med at holde fast og undersøge det nærmere, som du er ved lige nu... For det er jo almindelig kendt at den slags har store følelsesmæssige og adfærdsmæssige konsekvenser, hvis det får lov at ligge gemt i ens fortid. Kender ikke selv noget til emnet, men jeg er sikker på at du kan undersøge det nærmere på nettet.. og jeg ved der findes en Tlf.linje hvor man kan få hjælp.. kan bare ikke huske hvor jeg har set opslag for den. Nettet kan sikkert give dig svar.

Men uanset hvad, så bliver det svært for dig at "dykke" ned i fortiden, for er det virkelig sket har det været det mest utilgivelige der er blevet gjort imod dig!! Husk det, uanset hvad.. Du er voksen nu, og du har viljen til at hele det sår der evt. sidder i dig... Det er flot og du skal være stolt af dig selv for at ville livet i dets fulde flor!!

Pøj pøj, og lykke på din vej.

Knus
Tea

1000 tak ......
hej Tea

Tak fot dit svar, det blev jeg meget glad for, jeg vil prøve at undersøge om jeg ikke kan finde den tlflinje, os for at få af- eller bekræftet det er sket..

En nær veninde har sagt til mig at jeg kunne prøve hypnose ved en psykolog..

Knus

ja, jeg er også.. nicki.jensen
Jeg er også blevet udsat for incest og vold.. og jg har det meget svært nu.. tør ikke at snakke med nogen, som jeg kender om det.. der er stadig lidt vold i familien.. men jeg vil gøre alt for at hjælpe dig, så hvis du har brug for at snakke med en i samme båd, eller en til at lytte, så e jeg her.. du får min mail: nicki.jensen@sol.dk

misbrugt Anonym
jeg har haft en stedfar som var meget mærkelig til tider og er det stadigvæk

hvordan Anonym
hvordan mærkelig.