værd af leve?

værd af leve? pige24
hej

jeg har vulvodyni (kroniske smerter i skede og urinveje) har været sygemeldt fra mit studie i 1 år men har lidt af det i 3. lægerne har givet op og nu har jeg også kan ikk se det er et liv det her kan ikk leve med det og overvejer kraftigt at dø... hvad ville i gøre?

Årh.. Zsn
..hvor lyder det forfærdeligt. Hvad man ville gøre det kan ikke forestilles før man selv har prøvet, tror jeg.
Men er der ikke læger i udlandet der kan hjælpe?
Til tider kommer vores sundhedssystem jo til kort, hvor de andre fortsætter.
Nu ved jeg jo ikke hvad der er prøvet, eller hvad du har prøvet, men jeg ville søge hjælp i udlandet, hvis det på nogen måde var muligt, det er jo ikke til at leve med.

Håber det bedste for dig, at der findes en løsning for dig.

Knus

Håber det er et godt råd .... michelangelos-verden
... jeg kommer med.

Kære pige24, det er for tidligt at give op. Ligesom Zsn ved jeg ikke hvad du har prøvet for at slippe af med disse ubehagelige smerter, men mon ikke der skal prøves andre muligheder.

Jeg har kort "scannet" din sygdom på netdoktor.dk, og der stod, at det godt kan have psykiske årsager. Måske kunne det være en vej at gå? Det er mange sygdomssymptomer der udløses pga. psykisk ubalance (hovedpine, ondt i maven), så måske også dine?

Har du en god veninde eller nogen i familien du kan tale med? Så går sammen og undersøge dine muligheder for at komme i psykisk behandling. Er der økonomiske barrierer, så er der nok også muligheder for at søge økonomisk støtte via kommunen. Det må lægen også kunne hjælpe med.

I øvrigt tænkte jeg på, om lægen/rne ikke kan videreformidle en kontakt til andre med samme symptomer, således I kan få snakket sammen og støtte hinanden i sådanne svære situationer. Spørg din læge, han/hun må vide noget!

Prøv og se på andre behandlingsformer end kun den medicinske.

Herfra begge tommelfingre op og et varmt onsdagaften-knus - op med hovedet, søde!
Michel [l]

har prøvet alt pige24
har prøvet alt man kan. botox i skeden. xylocail gel, antidepressive midler ovs akupunktur... det går ikk væk... har søgt på nettet ka ikk finde noget der kan gøres andre steder...

ka ikk se en vej frem....seriøst

Jg tror du skal indse AnonymQ
det er psykosomatiske smerter du har. Det er så rigeligt dokumenteret de ikke er fysiske, derfor.

Jeg ved ikke hvor i landet du bor, men der er en mulighed for behandling her og sikkert også andre steder.

Man skal ikke give op, så længe der er uprøvede muligheder.

http://www.stress-smerteklinik.dk/behandling-da-112.aspx

hvilken skæbne barefordi
Jeg forstår dig faktisk.
Mange ting du vil være afskåret fra.
Men man lægger sig ik bare til at dø.
Du må planlægge hvad du gerne vil nå, og hvordan den nærmeste tid skal bruges bedst muligt.

Måske netop det med at prøve ik at tænke så langt frem, jeg mener også det haster jo heller ik det med at dø eller?

er ikke psykisk pige24
det er bevisdst at det IKKE er psykisk jeg og de andre ti procent af danske kvinder der har det her har over 50 procent flere uinkapslet nerver end andre dernede. knud damsgård den eneste specialist har stået frem med at det absolut ikk kun er psykisk... men er da sikker på det gør det værre ,men er sku svært ikk og gå ned m flaget over det her så er en ond cirkel

Hvis det er fysisk - hvorfor Læser
afhjælper de det så ikke? Du citerer ham for at sige ikke KUN psykisk, så er det vel ikke "bevist" at det ikke er psykisk.

Hvorfor kan man ikke google din "ekspert"? Det virker underligt. Fortæl lige hvad hans speciale er (gynækolog? eller psyk.?) Hvilken afdeling er han på?

knud pige24
knud damsgaard han er overlæge på gynækologisk klinik på holbæk sygehus og vulva klinik på riget.... er kun folk der ikk ved noget om sygdommen der siger det psykisk de sku fandme prøve det på egen krop så ville de nok tro anderledes... væv prøven viste os der var flere nerver end v de raske

anyway er os ligemeget har det og ka ikk leve med det men kan ikk få aktiv dødshjælp i dk

må til holland

Jeg føler med dig - er selv ramt ramt
og har også lyst til at dø, det værste er at alle taler om psyken - de skulle bare prøve at have vores sygdom - knus til dig