Værnepligt for psykisk syge

Værnepligt for psykisk syge Yahoo
Hvert år erklæres unge fysisk raske mænd uegnede til værnepligt grundet psykiske lidelser som f.eks. angst, depression og OCD.

Hvorfor gør angst, depression og OCD folk uegnede til at grave huller og bo i jordhuler og bo på en kasserne? Hvorfor skal de ikke ind ligesom alle andre? Er angst, depression og OCD ikke bare pjatte-sygdomme som bruges som undskyldning for ikke at udføre sine borgerlige pligter?

så mener tofly
du vel også at folk uden ben, folk med uhelbredelig kræft og blinde skal udtjene deres værnepligt, de kan jo også grave huller og bo i jordhuler.

Jeg følger dig... Anonym
Forsvaret har altid været kendt for at skulle gøre drenge til mænd... men nu lader man alle drengene gå, og lader kun de mænd, der allerede, ved egen hjælp er blevet mænd... Man skulle være mere hårdfør, og gøre drenge til mænd...

Jonas

Hjernedød biopytten
Sig mig er du fuldstændig hjernedød. Hvis du bare havde den mindste smule kendskab til psykiske sygdomme ville du overhovedet ikke komme med dem slags udtalelser. Du er åbenbart så heldig at du i din familie eller omgangskreds ikke er stødt på den form for sygdom. Det er jo dejligt for dig, men det er ikke os alle der er så heldige.

Hilsen en mor med en søn der har Asberger!

Hvor hjernedødt Duersygminven
Hvorfor uddanne folk, man ikke kan sende ud alligevel?

Ville du være specielt tryk ved, at en af dine holdmedlemmer kunne finde på at skyde hovedet af dig såvel som fjendens?

Tror muligvis du har en psykisk sygdom.

Man må håbe for dig Nivann
at du aldrig oplever psykiske lidelser, som angst, depression eller OCD.

Får du en af de omtalte diagnoser vil du grave dig ned i den første og bedste skyttegrav.

Det er det mest pinlige indlæg jeg endnu har oplevet.

Man kan da kun håbe, at det kun er dig der er så fordumsfuld overfor folk med psykiske lidelser.
Lidelser ja for angst, depression eller OCD er så pinefulde, at mange vælger at tage billetten for at slippe for den pinefulde tilstand.

Skam over dig.

Ja, gid du aldrig må opleve en psykisk syg. pårørende
Min søn var soldat, og havde det fint med det, men så mødte han en pige, og fik børn med hende, de gik fra hinanden da han var omkring 30 år, og saboterede samværet hver gang med børnene, han kæmpede i mange år, og blev psykisk syg af alle de nederlag, han fik, ved ikke at måtte se sine børn for moderen, så nogle bliver først syg oppe i alderen, og har udstået soldatertiden, men hvis det var idag, så kunne han ikke klare det.
Det er meget sværet både for den psykisk syge og pårørende med sygdommen.
Glæd dig over at være rask, det gør jeg da.

Skizofren Lycaneye
Jeg er Skizofren, men vil egentlig gerne ind til min værnepligt.
Bo i jordhuler, grave huller, stå vagt med skarpladt våben ville da lige være mig.
Men ville du have en soldat på din side, som fik voldsomme humørsvinginger mens han bar et skarpladt våben?

Eller hvad med OCD? Ville du have en person til at vogte kasernen, der hver gang han mødte en person, skulle checke alt sit tøj, rette på det og ville pudse støvler.

Sygdomme er meget forskellige selvfølgelig, og nogle personer kan tackle det bedre end andre.
Det er for alles sikkerheds skyld at vi/de ikke kommer i militæret.

Værnepligten skulle afskaffes, eller gælde alle raske mennesker (altså også kvinder).

Haha! Roflmao
Det er da godt nok komisk at folk virkelig tror at 4 måneders pjatteri med en flok andre forvirrede unge gør "drenge til mænd".

Hvad angår det rigtige militær går det jo modsat. Mænd bliver til slaver. Hvis du er uheldig ender du med en livslang psykisk sygdom på grund af den enorme mængde stress og traume du oplever under en krig. Alt det på grund af at en bunke politikere siger du skal.

P.s. Hvorfor i alverden bliver det kaldt "Forsvaret" nu om dage? Der er jo intet forsvar i at angribe fremmede lande på baggrund af en Amerikansk agenda (med andre ord ... røvslikkeri af højeste grad).