Værtsfamiliegave

Værtsfamiliegave mariers
Da jeg skal være au-pair i England til oktober, vil jeg meget gerne have gaver med til familien. Familien består af mor, far og 2 piger på 7 og 12 år. Nogen ideer til hvad man kan give i gave?
Tænkte på noget dansk noget, men det er lidt svært. Har virkelig brug for hjælp her.

Hmm Anonym
Må jeg spørge hvor du har fundet familien igennem :) ?

Det eneste jeg kan tænke på er danish pastry, men det er måske lidt svært at tage med derover :)

gode ideer Lullu
Hej..

Jeg har lige været aupair i USA i et år. Hvis du skal have noget dansk med, er det snaps, rugbrød, sild. Der er også dansk chokolade. Anthon berg o.s.v. Håber du har fået nogle ideer.

Hilsen fra Louise.

måske dette kan bruges? bulderfnis
Hvad med om værtsparret fik en bog på engelsk om Danmark og det danske samfund og seværdigheder.

Min ene søn var engang udvekslingsstudent i USA og han havde sådan en bog med til værtsfamilien, den gjorde stor lykke. Kan ikke huske hvad den hed med spørg i boghandlen hvad de har.

De 2 børn kunne du jo give et par CD`er på dansk. Til den yngste evt. noget ÅH ABE agtigt. De vil jo ikke fatte en hujende fis af teksterne, men vil sikkert synes at det lyder sjovt. Dansk lyder sjovt for andre, og dansk musik er nok ikke noget der bliver spillet ret meget af i England.
Det giver også en mulighed for samtale med børnene da du jo kan oversætte teksterne for dem, så også en måde at få en dialog og kontakt igang ;-)

m.v.h.
Bulderfnis

H.C. Andersen Kay
er vel noget af det mest kendte, så hvad med et par bøger af nogle af hans eventyr på engelsk?

Holmegaard og børnebog Ladybird
Hej

En vase fra fx Holmegaard og så en bog - kan anbefale en børnebog med billeder - som har ordene stående på dansk og engelsk (en slags leksikon - fåes hos boghandlen - den er grå uden på med en brandbil!).

God tur.

Hilsen
Ladybird

Gaver momsy
Et par Holmegård-fyrfadsstager plejer at vække begejstring. De bruger slet ikke så mange stearinlys som os. Måske skal du også tage en lille pakke lys med i ægte stearin?
En snapse-flaske med to glas - også Holmegård- med billeder af krydderurter eller andet, hvis de ikke er afholdsfolk....
Danske papirklip-uroer er også vældigt populære. der findes mange i god kvalitet i diverse gaveboder._
Rav er heler ikke så almindeligt undtagen i landene ved Østersøen), så et lile ravhjerte til den ældste er måske en mulighed?
LEGO er trods alt dansk, så jeg har af og til brugt det som gave til børn i udlandet, selvom de kan købe det derovre også.... GOD TUR!

da jeg tog juliebø
til Skotland og besøgte min familie som jeg aldrig havde mødt, havde jeg købt HC Andersen glas jule kugle og en Rosendahl vase til moren og til faren købte jeg dansk snaps (gammel dansk - da de ikke kender til snaps der over) med en flot glas flaske fra roaly copenhagen jule samle snaps flasker, de to piger fik en bluse med cardigan fra isabell kristiansen.

aupair-world mariers
Jeg har fundet familien via en hjemmeside der hedder aupair-world.com
Den side er rigtig god :)
Man opretter en profil og ligeså gør en masse familier verden over, og man ansøger så nærmest hinanden. :)

Holmegaard mariers
Ja, har selv en vase fra holmegaard, cocoon. Det tror jeg kunne være en god ide :)

Også tak til alle andre indlæg :)

lyder spændende bulderfnis
Håber at du må få en masse spændende oplevelser Sukie.

Hvor i England er det? Måske vi her på SOLEN kan få lidt nyt fra dig når du er ankommet. Kunne være sjovt at høre om hvordan det går og om dine forventninger bliver opfyldt.

Held og lykke
Bulderfnis