Værtsproces for Windows = lag?

Værtsproces for Windows = lag? Hangover
Har downloadede en demo af spillet "Left 4 Dead" men det lagger en del på min computer. Jeg er sikker på at min computer burde kunn køre det uden nogen problemer, men har efterhånden så meget lort på den, at jeg ikke ved hvad der er hvad. Her for nyligt valgte jeg så at åbne joblisten, for at se hvad der kunne være skyld i det. Jeg fandt ud af at der var 17 "svchost.exe" kørende på samme tid. Jeg tænkte at jeg sikkert bare kunne afslutte programmet, så det gjorde jeg, og gik tilbage i spillet. Ingen lag, men computeren genstartede efter 10 sekunder, og det bliver den ved med, hver gang jeg afslutter processen. Er det meningen at der skal være så mange på samme tid? Og kan jeg gøre noget ved det?

Har også en anden ting, som kun nogen gange skaber problemer, kaldet "sntlkeyssrvr.exe". Nogen gange når jeg starter computere, bruger over 50 % CPU. Jeg ved ikke hvad det er, men jeg plejer bare at afslutte den.

Lige en ting til Hangover
Ved ikke om det hjælper, men i kan se hvad jeg mener her: http://i420.photobucket.com/albums/pp288/Mr-Hangover/svchost.jpg

Lidt info om sntlkeyssrvr.exe HTH
http://www.file.net/process/sntlkeyssrvr.exe.html

Jeg kender ikke selv den pågældende fil - hvad bruger du af sikkerhed? Antivirus, firewall, anti-spyware mv.?

svchost.exe er en vigtig del af windows, hvilket nok er grunden til at din computer lukkede ned, da du stoppede en sådan proces.