V og K i daglige angreb

V og K i daglige angreb den.glade.socialist
Det er dog en helt lyst at læse aviser i denne periode.

Dagligt kan man læse udviklingen i den borgerlige krig.

Så sent som i går var Jens Rohder-rundt ude med en kraftig kritik af de konservative fordi de endnu ikke har forstået at skattelettelserne er afblæst.

For at sætte trumf på, kunne denne politiske sværvægter ud i politisk underholdning fortælle, at det kostede stemmer hver gang de konservatives skatteordfører Charlotte Dyremose gik på tv-skærmen og krævede skattelettelser for de rige medens hun stiglede sine heste. Men hvad, hun er vel sin fars datter.

Og for at det ikke skulle misforstås, så blev hun udråbt som regeringens dødsdom.

Ja det er sandelig ved at være ved den tid, hvor man skal til at finde forklaringerne på et kommende nederlag.

http://www.berlingske.dk/forside/artikel:aid=785916:fid=100101046/

Den svada kan man naturligvis ikke sidde overhørig fra de konservative. Så den helt store kanon gruppeformand Helge Adam Møller, som jo efter egen indbildning ved noget om hvordan man kan føre krig på flere fronter (han var jo i mange år i intern krig med det meste af folketingsgruppen - og det var da mere end to fløje) kan derfor i dag udnævne Jens Rohder-rundt som en belastning for regeringen.

Det har der jo været anledning til at konstatere med tilfredshed i adskillige måneder, men nu har selv de konservative fundet ud af at hans "stil og vedvarende angreb på de konservative" er ved at være en belastning for regeringen, hvorfor han skulle stoppe kritikken af dekonservative og bekæmpe oppositionen.

Men hvordan kan Helge Adam Møller være så tonedøv efter så mange år i politik:

1. Jens Rohder-rundt går ikke så markant ud og giver dødsstødet til skattelettelser uden aftale med Fjoget selv (og alle vi andre har da også set Fjoget på tv skubbe tanken om skattelettelser fra sig som var det en spedalsk)
2. Det er jo umuligt at bekæmpe oppositionen for at have samme skattepolitik som den Fjoget nu lægger op til - modstanderen her er jo de konservative som stadig tror at regeringsgrundlaget betyder noget i denne forbindelse.
3. Helge Adam Møller kan lige så godt erkende først som sidst at der ikke er flertal for deres politik. De vil tabe et valg hvis det skal dreje sig om skattelettelser til de rige - og hvem skal de så danne flertal med efter et valg.

Men hvor er det underholdende. Det er det jo altid når man oplever en regerings dødskamp.

http://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=786098/

Nu venter jeg så bare på at få de sædvanlige 10-12 indlæg om fremmede. For nogen vil det have meget stor relevans i forhold til ovennævnte indlæg.

du er lørdagsunderholdningen Oldemor
hvilken regering kan sidde i så mange år uden de får mere eller mindre regeringskuller, men glæd dig ikke for tidligt.

I disse så agurkefattige tider, skal de finde noget, og det virker som heller dårlig omtale end slet ingen.

Det kender vi fra tidligere tider under S og RV, hvor der heller ikke var fodslag, men jeg tror du ikke kan huske det, det kan ikke være fordi du er for ung.

Bare de vågner om når de skal arbejde, og hermed mener jeg alle.

Nu kan Charlotte ikke gøre for at hun har en fader som har været i Politik, og at ride heste er nok mange almindelige mennesker der gør, det er sundt og lærer de unge mennesker at have et ansvar.
HVor har du ondt henne!

Tror du skal læse det igen den.glade.socialist
Der er ingen grund til at du begynder at forsvarer at hun strigler heste overfor mig.

Jeg har bare gentaget udtalelserne fra det politiske geni i Venstre - Jens Rohder-rundt.

Så ret du bebrejdelserne hvor de hører hjemme.

Synes nu det er mere synd for dig, at du ikke har forstået, at det ikke er fordi der er agurketid at der er opstået kamp mellem V og K.

Det er alene fordi at Fjoget har fundet ud af at skattelettelser er en tabersag op til næste valg. Derfor har han begravet dette tema indtil han igen har vind i ryggen.

Dette har K ikke forståelse for - måske har han glemt at fortælle regeringspartneren, at regeringen har skiftet politik - og derfor er der nu en kamp om hvorvidt det er V der har opgivet ønsket om skattelettelser eller om det er regeringen der har lagt denne nøje lagte plan væk.

Og så kan jeg berolige dig, man får ikke rigtigt ondt af at grine over sine politiske modstandere. Tværtimod - det er en dejlig fornemmelse at se dem udstille sig selv helt frivilligt.

skattelettelser Oldemor
skal der være råd til, læs din venindens indlæg om at det slet ikke går så godt økonomisk.
Det kan knap rende rundt, efter den røde kvindes mening.
Alle de millioner hun har haft travlt med at dele ud til kommunerne til ældre er der slet ikke. Måske skulle de lærer at bruge de penge de får bedre.

Skattelettelser som venstrefløjen forventet som en anden "kanin opad hatten" før næste valg kommer måske aldrig.
Det kan ikke gives fordi der ingen penge er til det.
Uden olie og skibene, så var er vi i minus.

Ingen kan dele ud af noget de ikke har :-)så det at vælge at afdrage gælden er et godt valg for de kommende generationer.

Glæd dig til at der er mere at give ud af når i kommer til magten, husk så på hvem som gjorde det muligt.
Klart vanens magt er svær at komme ud af gældsæt igen for i er spreder.
Det er et historisk fakta.

jeg kan forstå den.glade.socialist
at emnet genere dig ganske alvorligt.

Du skriver og skriver, og en vis legemsdel går, men du vil ikke forholde dig til at V og K er røget i direkte krig med hinanden om, hvorvidt der skal gennemføres den skattelettelse som der står i regeringsgrundlaget eller om man skal imødegå socialdemokraternes kritik af at man ikke vil bruge midlerne til istedet at forbedre den offentlige service.

en anden gang - som tidligere gange - tage jeg gerne en drøftelse af hvilken økonomisk politik som de forskellige regeringer siden krigens tid har ført. hvem der har haft gavn af den og hvilke forudsætninger der har været. Men dine sædvanlige propagandasætninger er jeg indtil nu ikke blevet overbevist om at du egentlig er parat til en sådan debat.

Men lige i denne tråd vil det være en fordel at holde os til det jeg startede med. Krigen mellem V og K samt konstateringen af at den er startet fordi Fjoget er blevet presset af at socialdemokraterne har haft succes med at sætte en dagsorden for bedre offentlig service istedet for fantasiløse nedskæringer.

Jamen, adskillige minutter i tv-aviserne den.glade.socialist
er jo gået med frontberetningen fra dagens kampe mellem V og K.

Det er uforligneligt morsomt.

Og alle de borgerlige "eksperter" er jo enige om at krigen skyldes Fjogets frygt for at socialdemokraternes politiske budskab har opbakning hos vælgerne.

Bedre at investere i god offentlig service frem for skattelettelser til de rige.

Så kritikken fra marts måned, hvor de samme eksperter mente, at det var et sølle visionsløst oplæg er nu helt glemt.

Snakken om hvor tåbeligt det er at tro at Helle kan slå Fjoget er også dødet lige så stille hen.

jo det har været en herlig sommer. Måske ikke så herlig for Fjoget, som for alle os andre.

Hvor må det. Mjølner.
Dog være en lettelse for en klovn som dig eeeeendelig at finde en mikroskobisk lille knage at hænge hatten på !...... men med det roderi der har været i den socialistiske hønsegård med fløjpolitik i årevis, er det vel ikke noget at sige til at du forsøger at fjerne fokus fra den socialistiske dødssejler !.
Desværre for dig og de andre tumper, kan flertallet af os der har betalt regningen fra socialisternes "fråds" og store armbevægelser.... så der bliver nok ikke nogen større politisk magtforandring de nærmeste år !.......... ;o)

nulliteter solo nolo
Liggyldighederne ladyboy og den flade kommunist er blot desperate over at de røde ikke vil have en eneste chance til næste valg - der vil Pia storme frem og regeringen vil beholde magten til stor skuffelse for de to bistandsklienter der gerne ser flere muhamedanere her til lands på trods af at det vil et flertal af danskerne ikke!

Humøret er rigtigt godt den.glade.socialist
takket været en enestående komisk opførelse fra V og K. Det bedste af det hele er jo, at de endnu engang en blevet så bange for at gennemføre deres egen politik, at de må skifte kursen for at have en chance for stadig at klistre sig til taburetterne.

Dette faktum kan din hjernedøde gentagelse af udokumenterede påstande jo ikke rigtigt ændre på. Så fortsæt du endelig med at udstille panikken blandt liberalisterne.

kan se at der er den.glade.socialist
hentet forstærkning fra overdrevets tåbeligheder.

Smilet breder sig jo når man kan konstatere, at du ikke engang kender forskel på en socialist og en kommunist.

Måske derfor det er så svært for jer at finde ud af hvor DF er placeret på det politiske landkort.

Så når I påstår det er et midterparti, så er det ikke for at manipulere med os, men simpelthen ren og skær dumhed.