Vafler i toastjern?

Vafler i toastjern? mimsen.h.h
Heej.
Jeg ville bare høre om nogle der har prøvet at lave vafler i deres toastjern? For jeg står nemlig kun med et toastjern, og har bare en uendelig trang til vafler. Jeg har bare ikke det pokkers vaffeljern :S:) Men kan det lade sig gøre at lave det i toastjernet? :)
På forhånd tak .
- Marina

jahh tofly
hvorfor dog ikke
ellers smager toastbrød med syltetøj god i toasteren ;)

Det er der vist ikke. Oliekongen
Jeg synes du skal afprøve det, og husk så, at melde tilbage om det kan lade sig gøre.

Når du har et vaffeljern, så lægger du jo dej på og klemmer øverste og nederste halvdel af vaffeljernet sammen, men du kan jo ikke klemme dejen sammen i toasteren. Hvis du kan komme til at vende vaffeldejen som man gør med æbleskiver, så har du måske en lille mulighed for, at det kommer til at smage af vafler. [:)]

Har du ikke en almindelig pande? Så kan du da lave pandekager. Det er godtnok ikke vafler, men det smager vel lidt af "fugl".

Belgiske vafler smager bare så godt Uhm...
Men til dit spørgsmål, du skal bare lave dejen tykkere

[;)][s]

Så er det prøvet.. mimsen.h.h
Så har jeg prøvet at lave dem i toastjernet. Det var ikke rigtig noget hit. Fulgte rådene med at lave dejen lidt tykkere, og at vende dem. Og de smagte da også okay i starten, men de var overhoved ikke bagt på midten og så var selve smagen også lidt kedelig. Det kan være det var en dårlig opskrift. Anyway, Det kan lade sig gøre, hvis man er frisk på halvbagte vafler.:)