Vagttårn og filosofi

Vagttårn og filosofi Abe.
Åbenbart et varm filosofisk emne.
Eller propaganda

Har du et mening.
Venlig hilsen
Abe

Fis i en hornlygte Jacob
Vagttårnet er ren propaganda og manipulation.
Vh Jacob

undelrigt at de må ringe på gladgys
her enig - og jeg synes det er ganske mærkeligt at det er muligt at have lov til banke på folks døre med et religiøs budskab...det burde være således at hvis man var interesseret i sådanne budskaber så skulle man selv kontakte dem ....og hvorfor er det lige af J.V. har de friheder...kunne forestille mig at folk ville være godt sure hvis lige pludselig en sognepræst, en guru el. stod i døren...

Har du et liv fedesen? anonym
?????????????

jehovaes sexuelle manipulationer. blåtand.
jehovaes vidner skal forkynde deres perverse tro, ellers kommer de ikke til badet.
sammen med de katolske præster, har de rekorden i misbrug af børn, pædofili, og hjernevask.
hvert år kommer ca. 3000 såkladte frelste jehovaer til Mariager, for at deltage i sataniske sexuddrivelser, og bunkepul med de ældre i storkredsen.
de har ikke ret til at opsøge folk privat, man kan anmelde dem for krænkende adfærd, men da de ikke er registreret som en kirkelig orginasation, gør de bare som de har lyst til.

jeg mener at vagttårnet hed "vågn op, i gamle dage, og engang min far fik besøg af et par ældre damer, bad han dem om at fise af hurtigst muligt, men de var kun besat af løgne og fordømmelse, så det endte med, at min far slap hunden løs, så de kunne vågne op, og hurtigt fik de gang i kludene, og forsvandt som dug for solen.
ældrerådet har fri adgang til piger og drenge i alle aldre, rent sexuelt, de er underlagt jehovaer's lyster, så det er ikke ældrerådet der er ansvarlig for kødest lyst.
en pige er stadig jomfru over for jehova, selvom hele ældrerådet og deres lejesvende har misbrugt hende.

Afskaf de religiøses rettigheder John Olsen
I Danmark er omkring 160 religiøse foreninger anerkendt. De får skattenedsættelser og ret til at vie folk. disse rettigheder burde afskaffes, så alle der vil giftes eller vil have et barn navngivet skal gå til de offentlige myndigheder, og så lad de hellige, dvs muslimer jehovavidner, folkekirkemedlemmer, katolikker, Sai Baba tilbedere, og hvem fanden de ellers er selv betale for deres bygninger, og betale skat heraf, og deres afgudsdyrkelse, og lad dem ikke få fradrag for deres tilskud til halleluja showet.
Så ville det være bedre om alle fik gratis adgang til helsestudier. Det ville gavne folkesundheden.

Er det rigtigt? BXX
Det du skriver om at de mødes i Mariager og holder djævleuddrivelser og orgier, er det virkelig rigtigt?? Det har jeg aldrig hørt? Hvorfor melder du dem ikke til politiet og hvorfor er der ingen der har bragt det på banen før? Det er skrækkeligt at den slags ting kan forekomme i dagens DK!!Jeg mener, hvem deltager i den slags?? Har du beviser for det? Eller har du selv set det? Ellers skal man jo nok passe på med den slags påstande, det kunne jo ende med at man selv kom til at fremstå som værende lidt uintelligent.

Jeg er faktisk lidt interesseret i filosofi BXX
Du må tilgive mig, det er et nyt område for mig, men jeg er altid parat til at lære nyt. Jeg har et pr. spørgsmål....måske vil du svare mig?

har du mave onde? Aniska
tyndskid......altid godt at provokere noget....når det er svært at finde sagligheden.
Du må være lille..........

Jeg er også helt nyt. Abe.
Håber der kommer andre.
Jeg er ligesom dig interesserede.
Venlig hilsen
Abe.

Mange tak Abe.
for din mening.
Det er også vigtigt
Venlig hilsen
Abe.

Afskaf alle rettigheder Anonym
så er der lige ret for alle og ingen må noget som helst.