Vagttårnet

Vagttårnet ftg
Vagttårnets formål er at ophøje Jehova Gud som universets suveræne Herre. Det holder et vågent øje med verdensbegivenhederne og sammenholder dem med bibelens profetier. Det trøster alle slags mennesker med den gode nyhed om at Guds rige snart vil fjerne dem der undertrykker deres medmennesker, og at dette rige vil gøre jorden til et paradis. Det tilskynder til at tro på Guds regerende Konge, Jesus Kristus, hvis udgydte blod åbner vejen for at menneskene kan opnå evigt liv. Vagttårnet, udgivet af Jehovas Vidner siden 1879, er upolitisk og benytter Bibelen som autoritet.

Og tjene lidt mammon sebl
Og så er det jo ikke at foragte, at Vagttårns Selskabet i processen "tørrer" tilhængerne for adskillige milliarder.......

Vagttårnet er et gratis blad. ftg
Det bliver betalt af Jehovas vidner.

Hold da op.... klaphatten
udgivet siden 1897....Ja og samme "selskab" har efterhånden spået jordens undergang 56 gange..

så du er enig nimbuto
ftg- Tilsyneladende er du enig med "again", du giver ham ret, nye toner fra dig. Er vi ved at få frelst dig fra din falske tro ?

Jeg er som sagt ikke troende. Men jeg så hellere at du skiftede til kristendommen end at du blev hos JV. Som tidligere nævnt er JV en modbydelig og farlig sekt.

Jeg håber at du slipper ud. Du behøver ikke opgive din tro på Gud. Men forlad den forfærdelige rådne tros-gren du hænger i.

heh ftg. sveland
Vagttårnets formål er at ophøje Jehova Gud som universets suveræne Herre.

Det er der en masse andre der gør ftg.
selv om jeg aldrig billigere tåbelig blind tro, for blindhed, er aldrig godt:(Det holder et vågent øje med verdensbegivenhederne og sammenholder dem med bibelens profetier.

Hvad det angår så er de ret blinde, de postår fx. at mennesket kun er 6.000 år gamle, hvilket kun gør Jehovas vidner, til en religion, for sinker. der ud over er de ret tåbelige i deres, historie opremsning. fx, deres datering af babylons fald, er helt forkert, og har de rettet den fejl? ikke en disse. så 03 til dem hvad det angår.

Det trøster alle slags mennesker med den gode nyhed om at Guds rige snart vil fjerne dem der undertrykker deres medmennesker,

Dem der er bedst og værst til at undertrykke mennesker lige fortiden i danmark er Jehovas vidner. ftg. men de vil gerne hævde at de er guds ark, og er du ikke hos dem er du fortabt, men er det nu sandt? lad os se hvad biblen siger?

Johannes-Evangeliet Kapitel 3 - Vers 16

v16 For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv!

Så nej Vagttårnet, lyver for jer. man behøver ikke være i Jehovas vidner for at få evigt liv.
og hvad mener man så om løgnere i guds navn?

lad os se på de ti bud 2. Mosebog 20,2-17:
anden lov: Du må ikke bruge Herren din Guds navn til løgn.

Så de lyver i herrens guds navn, er det at prise gud, ved at håne, ham med løgne?

udgivet af Jehovas Vidner siden 1879, er upolitisk og benytter Bibelen som autoritet.

Sagt på en anden måde, i ser ikke biblens fejl. for i går ud fra at Biblen er loven over fysiken, og universet. men ingen store bibel lærte mennesker, har kommet frem til noget nyt om fysikken eller universet, før alle andre, det har altid, været biblen der har måtte tilpasse sig, udviklingen, som en klods om benet for mennesket udvikling, det har de været ret hode til. Vagttårnet, siger godt nok de vil kombinere, videnskab, med biblen, men de gør det helt vildt dårligt. og så oven i postår de også, at de er guds talerør til mennesket, men er gud ikke alvidene, eller har jeg taget fejl af noget her? for vagttårnet bliver ved med at kommer frem med rettelser af sandheden.
først måtte i ikke tro på der fandtes dinosauruser. det må i godt nu. men sammen ligne det med biblen kan ikke.

så hvis du er forvirret ftg. så har du en meget god grund til at være det.

Der udover, så postår vagttårnet, at alle udenfor Jehovas vidner er under satan. hvilket ikke lige frem er noget der går imod tolerance af andre mennesker. og dem der ikke støtter vagttårnet er fjender af sandheden, fordi i sammen ligner vagttårnet med guds ord, og han er jo sandheden for jer.

og så jeres extrem onde udstødelses politik, af jeres egne børn. fordi i ikke kan apceptere dem som de i virkeligheden er. ret søgeligt, at se forældre behandle deres børn på den måde, men burde tvangsfjerne sådanne børn, så de kunne få nogle forældre, der elsker dem. som de er!

ftg's svar til again og sveland ............................ jalmar
..............bliver som sangen:

"The Answer is Blowing in the Wind"!

Med en Økonomi som "Vagttårnets", må en hver Humanitær Organisation være drøn misundelig!

At tænke sig, at få 6,6 millioner Hjernevaskede folk til Frivilligt at spytte over 7 Milliarder ja 7.000.000.000 Danske kroner i en Obskur Religion, det må siges at være intet mindre end GENIALT - jeg har svært ved at forstå, hvorfor man har valgt floppet "jehova", når det er "MAMMON" man dyrker?


Med venlig hilsen

jalmar

Ps.
Jeg glemte lige alle de andre fa. WT/JV har de spytter nogenlunde det samme i kassen altså, en årlig NETTO-INDKOMST PÅ TÆT VED ELLER LIDT OVER:

14 MILLIARDER ´= 14.000.000.000,00 Danske kroner NETTO årligt! - Så kan jeg da bedre forstå lederne af "VAGTTÅRNET".

J*

Trøst og undertrykkelse???? millen23
"Det (vagttårnet)trøster alle slags mennesker med den gode nyhed om at Guds rige snart vil fjerne dem der undertrykker deres medmennesker, og at dette rige vil gøre jorden til et paradis."

Jeg faldt over ordet 'trøst'. Trøst er noget man giver personer, der er kede af det eller er lidt forvirrede. Vil det sige, at JV 'trøster' dem, der er villedt med: "bare rolig -du dør snart og så bliver alt bedre"? Det må jo være det, det betyder.

Et andet ord, jeg faldt over: 'undertrykker'. Dem, der undertrykker andre vil dø og aldrig genopstå (magen til næstekærlighed skal man lede længe efter!!)... Er det bare mig eller er det noget af det mest dobbeltmoralske man overhovedet kan forestille sig. JV taler om de andre, der undtrykker -og de skal dø og aldrig være mere?!?

Det må jo være indbegrebet af absolut og total uintelligens ikke at kunne se sandheden bag den -hvad skal vi kalde det- fortalelse?!?

Og så, at de ord er brugt i samme sammenhæng, det er da guf for markedsføringsfolk. De undertrykte bliver trøstet af undertrykkerne... Jeg har aldrig læst noget lignende!!

lol den så jeg ikke:) sveland
takker.)

Det er bare generel typisk..................... jalmar
................skal skal ikke - må må ikke - vil vil ikke, Jehovas Vidner sædvanlige røgslør over hvar de siger, for det har de aldrig sagt, og det er misforstået, og det læser du sådan fordi du ikke har en JV baggrund.

Som de siger hos Jehovas Vidner, vil man have en ærlig og oprigtig differencieret mening, skal man bare spørge hos Jehovas Vidner.

Det andre skriver, altså dem der ikke er medlem af JV, er under SATANS Indflydelse, derfor kan det ikke være sandheden!


Med venlig hilsen

jalmar

Inden længe bliver der fred på jorden. ftg
Det er en trøst for alle dem der lider under krigens rædsler. Sådan skåret ud i pap, Millen.

lol ftg. sveland
hvis du læste biblen, ville du ikke være så langt væk. hvordan kan du læse i den uden, at læse i den.
er du på svampe imens du gør det?

Hvor mange gange er det ............................... jalmar
...................nu lige, at I har fyret den Profeti af:

"Profeteret/Talt i Guds Navn"!

Som pludselig ikke er "Talt i Guds Navn" mere når det viser sig I igen har "Profeteret Falskt"?

4.-6.-8.-el. 10'ende gang!

Indoktrineringens grimme fjæs stikker lige pludselig sit hoved frem!


Med venllig hilsen

jalmar

Tjek millen23
Ja så meget har jeg forstået I tror på, men hvorfor er det lige døden er trøsten? Døden er uundgåelig -kommer til alle. Hvad med at give dem (de svage, syge, uvidende børn, alle dem I udnytter, undertrykker, dominerer, skræmmer og hjernevasker)et aktivt middel til at bekæmpe (okey kan ikke lade sig gøre, men i det mindste leve med det så) det, de flygter fra nu -mens de lever, så de kan nyde godt af det og prøve at ændre ting, mens de er live?

I giver dem ikke andet end frygt for, hvad der sker den dag de dør og så lover I dem alt bliver godt. Og skulle I tage fejl, jamen så er de jo alligevel døde og kan ikke brokke sig... Det er dælme smart -eller?