VAKUUMPUMPE

VAKUUMPUMPE Coolboy
HAR HØRT AT EN VAKUUMPUMPE GODT KAN ØGE ENS PENISSTØRELSE. JEG HAR SELV EN LILLE STØRELSE PÅ 11 CM. OG 11-11.5 CM I OMKREDS. SÅ JEG KUNNE GODT TÆNKE MIG AT VIDE OM NOGEN AF JER HAR PRØVET SÅDAN ÉN, OG OM DET HJÆLPER MED AT ØJE STØRELSEN VED BRUG AF SÅDAN EN. OG HVIS DET HJÆLPER! HVORDAN ØGER STØRELSEN SÅ. ER DET TYKKELSEN ELLER LÆNGDEN DER BLIVER STØRRE.
PÅ FORHÅND TAK.

En stakket frist M47
Hej,

- Jeg har aldrig prøvet en vakuumpumpe, men hvis den har nogen effekt, så er det ikke nogen blivende effekt.

- Hvis du er ked af størrelsen når du er sammen med en kvinde, så kan du kompensere ved at blive god til at bruge dine fingre og tunge.

Med blid fingermassage og tungeleg kan man nemt hidse en kvinde op, så hun til sidst er ligeglad med størrelsen, bare den er der og bevæger sig rigtigt.

Vakum pumpe Anonym
Hejsa,

Jeg blev en gang overrasket af min daværende kæreste der efter at hun havde bundet mig til sengen, rev sådan en fætter op af en pose ved sengen.

Imens penis er i pumpen bliver den meget stor, både i længde og tykkelse - men, på mig ihvertfald, forsvandt denne størrelse efter udløsning.

Der er nogen der påstår at effekten kan blive vedvarende efter jævnligt brug - men den køber jeg nu ikke helt.

Kig på dig selv og spørg dig selv om ikke du mener at størrelsen er fin? - Der er jo mange kvinder der foretrækker gørelse frem for størrelse.

Ellers kan du søge nettet tyndt efter diverse metoder der gør penis større.