Valgsejren giver problemer

Valgsejren giver problemer modild
Demokraterne vandt ikke kun sejren ved midtvejsvalget i USA, de vandt også en virkelighed, der ikke bliver lige så nem at håndtere. Deres muligheder fremover er alle forbundet med nogle principielt yderst vanskelige beslutninger.

Hvordan skal de forholde sig til Irak-krigen? Og hvad skal de gøre, i forhold til de faktuelle forhold omkring de problematiske og belastende ændringer til ”The constitution” ja hele det amerikanske retssystem som Bush-administrationen har lavet om på? Skal de lave undersøgelser omkring de ret så belastende facts om krigsforbrydelser? Overtrædelser af konventioner?

Hvis de vil opfattes af vælgerne som ansvarlige, er de lidt nødt til, at forholde sig til det vælgerne har sagt nej til, ved at stemme på dem.Det vil betyde, at de skal udrede ovenstående spørgsmål. Resultatet risikerer at blive en grim øjenåbner for USA, og selve processen vil formodentlig blive pænt beskidt.

Men er der en anden udvej? Er det ikke, om ikke andet, det der skal til, for at genetablere et demokratisk og anstændigt land?

Muligheden for, at de vælter ind i et samarbejde om at ”løse problemerne” sammen med Bush-administrationen er formodentlig voldsomt fristende, men den er ligeledes farlig... de vil i enden stå med det samme ansvar, eller hur? :)

Jeg tror ikke, det er en entydig glad begivenhed at de har vundet. Det vil kræve sin mand, at gå direkte efter anstændigheden og beskyttelse af The Constitution.

Jeg ønsker dem held og lykke, og anbefaler dem den tunge vej, så vi kan se, at verden ikke er af lave.:)

V.H. Modild

Krigsforbrydelser Assessment2
"Skal de lave undersøgelser omkring de ret så belastende facts (du mener fakta) om krigsforbrydelser? Overtrædelser af konventioner?"

Hvis det er fakta, så behøver man ingen undersøgelser. Undersøgelser er noget, man laver når man ikke ved, hvad der er foregået.

Hvilke krigsforbrydelser? Der er nogen, der er blevet stillet for retten og dømt eller snart bliver det.
Næh problemet er Irak. De skal trække sig ud af Irak og stille sig på sidelinien. Ingen kan frelse Irak fra irakkerne selv. Det er deres eget ansvar, men vi kan støtte dem, der virker fornuftige.

Mellem tomtitomtitom
Pelosi og Hillary Clinton.
Tror jeg at der findes noget kvindelige kræfter som kan forhåbentligt forhindre et bounce back effect.
Men det er en tung last men fik med i sejren.
vh
Tom

Du siger det selv Nåda
*Ingen kan frelse Irak*, hvad skulle vi så i Irak?

Du vil ikke se det i øjnene men Bush, Blair og Anders Fogh er krigsforbrydere som kommer selv en dag at stå til regnskab for forbrydelserne i Irak og Afghanistan. Det er fakta