Vandkanoner til politiet

Vandkanoner til politiet runesan
Nu synes jeg det er på tide de autonome skal UD!!
Var det mon ikke en god ide at politiet får nogle vandkanoner så de kan spule BZérne helt ud af byen??

En ide.. et eller andet..
De behøves ikke købe nogen.. De kan vel bare lige låne en af brandbilerne ude fra Kastrup lufthavn.. De skulle nemt kunne gøre det samme..

Fjong ide Bunken
Det synes jeg er en god ide!! Har længe synes at politet ikke har haft magtmidler, der svarer til de brosten de får i hovedet. Tåregas og knippel er hvad de har. Paintballpistoler, beambagbazokas eller vandkanoner synes er jeg en rigtig god ide. Mistede min sympati for de autonome i går..

183 er løsladt her til aften dulkis
De 83 udenlandske gæster må sidde i 3 døgn inden de skal for en dommer.....

Så de kan sidde og dampe af til mandag.

Træls de har ødelagt deres "sag" på den syge måde. Men man har altså kun "et skud i bøssen", når man gør tingene så tåbeligt.

MEN politiet har magtmidler nok. De har været taktisk kloge denne gang. De har vundet slaget men ikke nødvendigvis krigen.

Ingen vandkanon knaldperlemusling
Det vil være en optrapning og opfordring til de autonome at gå med med vandpistol. De skal ikke vandes, men udtørres. Gi dem en flammer kaster.

Hvad Søren, skal de bruge en vandkanon til?

Politiet gider ikke vandkanoner.

DETTE- johnny santa
tåregås+plastikkugler.SKYD....

nej nej nej!! Anonym
synes den med vandkanonerne er en god ide, og bagefter skal de bare kaste nogle granater med gummikugler ind i flokken.. men først når de rigtigt fryser.. det skal sku nok sætte en stopper for det..

hvis man skal se det fra de unges synspunkt kan jeg nu godt forstå dem.. Hvad kan man ellers gøre når politikerne ikke vil høre på dem. Det er da kommunen der har lavet den store fejl her, og har solgt en bygning, som de allerede havde givet væk..

Men ja det er lidt voldsom en måde at reagere på, men når det er den eneste chance de har for at politikkerne vil lytte til dem.

FONG knaldperlemusling
FONG..... Jeg er også utilfreds med nogle ting. Nu skal jeg ud og lave hærværk, søge konfrontation med politiet. Måske politikerne vil interesser sig for mig, nej vel. De er sgu da pisse ligeglade.

Men du forstår mig?

Goddag mand økseskaft.

hvad ville du gøre? Anonym
hvad ville du så gøre hvis du blev bedt om at smutte fra dit hus, uden at få tilbudt et nyt.. du ville måske bare sige.. fint, jeg sover da bare udenfor..

vågn da op.. selvfølgelig gør de da modstand

giver dig helt ret. anonym
har du været i Japan??

snotforkælede knaldperlemusling
Nu kan du tro eller ikke.

På grund af ungdoms kriminalitet har jeg haft mange konfrontationer med politiet. Har fået tæsk af dem flere gange. Men ser du, jeg står ikke og råber >>Politi vold<< Jeg indser min egen opførsel foresagede det.

På et tidspunkt blev jeg smidt ud af mit hjem. Naboerne klagede voldsomt, og politiet kom på besøg engang i ny og næ. Boligforeningen satte mig på porten. Jeg indser min egen opførsel foresagede det.

Jeg tog mine ting, levede på gaden og herberg i to år. Lærte ufattelig meget af den tur og selvfølgelig var jeg frustreret.

Jeg rejste mig, fik en ny og stor lejlighed. Sagde farvel til det dårlige selskab og ændrede mit liv.

Jeg brugte ikke vold, jeg henvendte mig ikke til det lokale byråd. Jeg klarede ærterne selv, dog med støtte fra opsøgende social arbejdere.

Måske kan brugerne af ungdomshuset ligeledes blive modne efter denne tur. Godt, de har en "far" med 15 millioner i lommen, det havde jeg ikke.

Lyder til, de er snot forkælet.

Godnat!

Du er da for blåøjet... runesan
Du er da bare for blåøjet...
Der er tale om autonome...Der ingen ret har til at være der..
de laver ballade og alle omkring dem er utrygge..
Desuden har jeg selv betalt for mit hus.
Jeg har ikke bare taget et,blåøjet troet at man bare kunne blive der:)
Men blåøjede er folf da...

Nej til Vandkononer Prins Ib
Vandkanoner dur ikke i den kulde. De skal have noget Knippelsuppe at varme sig på.

Prins Ib.

Virker logisk Realist
Man siger, at vandkanoner er med til at optrappe. Hvordan det? Med vandkanoner undgår man langt størstedelen af den fysiske kontakt = færre kvæstede på begge sider. Vandkanoner kan samtidig slukke de talrige bål. Vand virker generelt kølende selv på de mest ophidsede elementer. Vand slår heller ikke så hårdt som en knippel eller svir som et hundebid. Jeg har svært ved at se ulemperne ...