Var DET en maveinfluenza?

Var DET en maveinfluenza? Pernille27
Nu ved jeg at mange folk har haft problemer med vira her de sidste par måneder. Bl.a noget med maven. Jeg har de sidste 3 dage også haft noget med maven. Lidt ubestemmeligt. Ondt i maven når jeg spiste noget, men meget små og hurtige smerter/krampe. Varede højest et halvt minut. Antydning af kvalme og en del luft i maven. Øget appetit. Tror jeg. Det kan også være noget jeg bilder mig ind. Og nej, jeg er ikke gravid. ( er man jo altid nødt til at tilføj som kvinde)

I dag er det pist væk. Min mave er helt normal.

Var det mon en slags maveinfluenza? Har aldrig haft det før, så kender ikke rigtig symptomerne. Men dejligt det er væk, hvad det end var.

mavesmerter tone
Om man kan kalde det maveinfluenza ved jeg ikke, men i mangel af bedre går det nok. [:)] Men der er noget med maven og halsen i øjeblikket.

Det kan også sagtens være lidt tarmkatar. Men smerten plejer at varer lidt længere. Måske er det en begyndelse. Det kan du nemt finde ud af om det er. Kommer smerten igen i længere tid, tager du en spiseskefuld kommen, synker dem med et glas vand. Efter 10 til 15 min er smerten væk. Et gammelt husråd, men det virker. [;)]

Det vil jeg huske til næste gang:-) Pernille27
Men min mave har været helt normal i dag, ligemeget hvad jeg har spist.

Nu du siger det har jeg faktisk også haft noget med halsen, men det er også væk.

Dejligt hvis jeg slipper så let[:)]

light udgaven Tasha.
det kunne godt lyde som en lightudgave af den virus der flyver rundt. Men det kan jo også bare være du er kommet til at spise eller drikke noget, som din mave ikke kunne tåle :-)