Var det forkert at vise billederne

Var det forkert at vise billederne Line32
Vi er et par i starten af 30'erne og har 2 små børn. I den absolut varmeste uge i sommers, tog vi i et lånt sommerhus, med pool osv. Vi nød ugen meget. Pga. varmen endte vi i løbet af et par dage med helt at droppe tøjet. Vi er ikke normalt nudister, men denne udlidelige varme, og det faktum at vi var helt alene, på en meget lukket grund, gjorde det bare meget nemmere, bare at være nøgne(børnene er jo ligeglade). Der blev naturligvis taget billeder, og ingen af os tænkte egentlig videre over de manglende tekstiler.
For et par uger siden sendte jeg billederne til fremkaldelse, da jeg godt kan lide at sætte feriebilleder i album, på trods af den elektroniske tidsalder. Mappen med de fremkaldte billeder lå på køkkenbordet, en eftermiddag hvor mine forældre kom til kaffe. Min mor spurgte om hun måtte kigge, og jeg sagde ja. Vores nøgenhed blev ikke kommenteret.
Efterfølgende har min mand været meget irriteret over at jeg ikke sorterede billederne inden jeg viste dem. Var det forkert af mig?? Jeg skal lige gøre opmærksom på at ud over vores nøgenhed, så var der på intet tidspunkt tale om seksuelle fotos.

Hmm .. ja kldt
kan da godt forstå din mand ikke lige syntes det var det fedeste at komme ud for men sket er er sket.

Vend den om! Tante tippe
Hvordan ville du selv have det hvis du fx kom på besøg hos dine svigerforældre og de viste dig et fotoalbum med nøgenbilleder af dem selv?
Må din mand tage billederne med og vise dem til gutterne uden at det rører dig?
Jeg kan godt forstå at han føler at hans blufærdighedsgrænse er blevet overtrådt, så mit svar er: Ja, det var forkert!

Personligt har jeg nu heller ikke lyst til at se andres menneskers nøgenbilleder - det er simpelthen for privat uanset om der så er noget seksuelt i det eller ej!

jeg ville icarus
godt nok blive tosset, mine forældre/venner skulle godt nok ikke se nøgenbilleder med mig. fint nok hvis de havde været der...men folk der ikke selv har været der skal ikke se nøgenbilleder.

slet ikke mine forældre

Av av av ! komododragon
Det tror jeg er vidt forskelligt fra famillie til famillie.
Det lyder jo ikke til at i er ret blufærdige og den slags er jo ofte tillært.

I min famillie har vi aldrig spankuleret nøgne omkring og jeg ville personligt føle mig meget utilpas ved det, men jeg ved da at det er noget man tager ret afslappet i andre famillier.

Det er muligt din mand kommer fra en famillie er mere blufærdig end din og at han derfor føler ubehag ved at andre end jer ser ham nøgen?

Jeg ville nok ikke vise de billeder til hvem som helst.

du har ret lou
Hvor er det rigtigt sagt, det hele i dit indlæg Tante Tippe.

En lille smulle deer
Sur tror jeg nok jeg var blevet, et billed med mig mig i bar røv og dolk over for min svigermor,,,,,, uhaadaa hun ville nok have mig ;-) nej men ikke særlig fedt.Et nøgen billed af mig eller min kone skulle have blevet mellem os helt klart...... Mest for min svigerfars skyld....nu ved min svigermor hvad hun alrig har fået ;-)

Selvfølgelig var det elway
DET.. Det kan godt være du/i ikke er nudist, men helt ærligt, hvad hvis han viste billeder til hans forældre hvor du var nøgen ?? Ville det være specielt fedt ? Hold nu op, du ved da godt det ikke var skide smart..

Svar nr 2 elway
Hvis DU er ligeglad.. Eller vant til det.. Og ALLE andre i DIN familie ville være ligeglad.. Så TÆNK på andre end din egen famile.. Det kunne jo være han ikke er/VAR vant til den slags.

han er vel bare blufærdig Amtet
Det kan man vel ikke fortænke ham i. Han kommer over det.

Adam og Eva! Anonym
Hej Line!
Jeg synes ikke du har gjort noget "forkert". Du gjorde det ikke med henblik på at krænke ham, du tænkte ikke på det. Ergo har du som sådan ikke gjort noget forkert. Nu ved du til en anden gang at hans blufærdighed befinder sig et andet sted end din, og så kan du tage hensyn. Jeg synes ikke du skal have det dårligt over det - sig undskyld, og som det er; at du vitterligt ikke tænkte på at han kunne have det sådan. Jeg synes det lyder som en rar ting at man ikke tager den slags så højtideligt i din familie. Det skal du være glad for, men derfor kan man selvfølgelig ikke regne med at han har forståelse for det! Håber i er blevet gode venner igen - keep up the nudity!
C