Var i byen i går...

Var i byen i går... Nedsat hørelse.
og synes det er noget af en udfordring at trænge igennem til det modsatte køn pga larmen der oftes er i byen. jeg mener man spørger vel ikke om de skal en tur med ud i baglokalet for at slippe for støjen når de gerne vil scores oppe ved baren.

En skam da jeg ellers er en sød og flot fyr med en skøn humor... :-)

Martin

jah tarzanoo
Man skal jo ligne Peter Andre for at kunne score noget som helst i byen. Det der med at møde en pige og have det sjovt en aften, er bare noget wishul thinking skapt af MTV og modepoptøstanker.

ja.. Peter76
Kan kun give dig ret..

Men Peter76
Hvis man(d) har mange penge så behøver man ikke at ligne Peter Andre...[:)]

Hov Hov anonym
Vi er altså nogle der ikke går op i hvordan i ser ud og hvor mange penge i har. og så vil jeg lige tilføje, Peter Andre er altså for klam, magen til fløde bolle skal man lede længe efter. Det samme gælder for alle de andre opreklamerede flødeboller, så som Beckham, Ronaldo osv. Synes ærlig talt ikke de er særlig spændende.

Klapper påtværs
Jeg er fuldkommen enig med dig. De fleste af de opreklameret mænd er super klamme og feminine. MEN de unge tøser synes jo de er lækre og det er dem der råber højst, vi andre gider jo ikke mere, så jeg kan egentlig godt forstå at nogen mænd tror det er de typer vi synes er attraktive.

Så prøv da noget andet... lars-sommer
Find du et andet sted at søge partnere, end "i byen".
Og jo, jeg har faktisk spurgt piger om de ikke ville med udenfor, så det var muligt at kommunikere. Og det kan fint virke.


Btw; burde man vide hvem Peter Andre er?