Var jeg bare en prøve?.

Var jeg bare en prøve?. Anonym
Hej alle sammen..[:)]
Håber virkelige at i kan hjælpe mig..

Har været sammen med verdens skønneste fyr, men jeg tror bare at jeg var en prøve for ham, vi var kun sammen i en uges tid, han løj for mig, han fortalte mig at han elsket mig, men det gjorde han ikke, han slog op med mig fordi han mente ikke at han ville komme til at elske mig, men min mening skal man jo også give det tid, for først er man forelsket og så sener elsker man, han syntes også syntes at vi bor for langt væk fra hinanden, ca. 1 og 1 halv time fra hinanden i bil, og han ville ikke flytte fra alle sine venner og sit job, men det ville jeg godt hvis det var når jeg var færdig med min skole har til sommer, men jeg forstår ikke at han skriv til mig den ene dag at han syntes at jeg var sød og dejlige, er det også bare løjen?.

Jeg er stadige forelsket i ham og det forstår jeg enlige ikke, for 2 uger efter han slog op, var jeg hjemme ved ham, jeg håbet at jeg fik en chance, vi var godt i gang med en masse ting, og have det sjovt, vi var i seng sammen om efter middagen, og jeg håbet at det ville komme til at gå godt igen, men så om aften fik han en ny kæreste, jeg bliv knust, gik ud og ringet til min veninde, og talte med hende, jeg skulle være der en uge, men det ville jeg ikke kunne klare når han hade fået et kæreste, om natten gik han fra mig, hans kæreste var sur på ham, og ville have at han sendte mig hjem, men det ville han ikke, så han gik ud til hende og fyldte hende i byen igen, men nu er de ikke sammen mere, for hun svage til ham at hun kunne lige en anden, og så skriv hun til mig på Arto, at jeg var en kælling, fordi at det var min skyld at hun slog op med ham, sener skriv hun at hun vidste hvordan jeg måtte have det, men hun kunne ikke klare at jeg sikkert hade flere følser ind hun har, han har også skrevet til mig at han enlige var glad for at hun slog op, for hun tjekke hans mobil, og var tit sur på ham uden grund..

Jeg har det sku så svært for jeg er forelsket og elsker ham virkelige, og ja jeg ved at elsker er et meget stort ord, men sådan er det jo bare, når man ikke kan styre sine følser selv..

På en måde ville jeg gerne kæmpe for at få ham tilbage, og jeg har tænkt på at spøger ham om han vil komme og besøg mig her i en weekend, men det hedder så ingen senge ture, de første uger for jeg vil vare helt sikker på at han virkelige mener denne gang så, vi kan skrive, og snakker godt sammen, og han skriver søde sms beskeder til mig..

Jeg føler som om mit liv ikke er noget værd uden ham..
Har bare lyst til at forsvinde væk fra det hele..
Ønsker han igen dumt eller ej?.
Så: Dear Good make me to a bird, sow I can flay fare, fare away from here..

Hvad skal jeg gøre?.
Er det er dum ide at han kommer?.
Kan han komme til at elske mig?.
Hvordan kan det vare at jeg føler sådan for ham?.
var jeg en prøve?.

Ved at mange siger at man skal glemme ham, men det kan man ikke, og som skrevet før, man ikke kan styre sine følser selv..

Med venlige hilsen fra mig..

Det man ikke kan få Selvrespekt?
vil man gerne have.
Drop det! Han vil gerne bruge dig til sex,men han har meldt ud at han ikke har nogen langsigtede planer. Hvis du vil videre, så drop al kontakt med ham!

Svaret er: NEJ! Han begynder ikke pludseligt på magisk vis at elske dig!!!

Kan du overhovedet komme med bare en god grund til at du elsker ham? Prøv lige at læse hvad du selv har skrevet - hvorfor vil du dog frivilligt bruges som dørmåtte?!!!

Der er dømt Trixie.
Troll alarm. - Beep beep beep!! [:D][:D][f][s]

Følser.. Anonym
Mange mange gange tak fordi du skriver..[:)]

Han var jo så sød ved mig da vi var sammen og det er han stadige, selv om han gjorde det han har gjort..

Det er de følser jeg har, man kan jo ikke selv styre dem, jeg ved at han ikke har været god ved mig til sidst, men jeg ved også godt at det er forkert af mig, at elske ham, men det gør jeg, jeg følte mig også misbrugt af ham, og jeg bliv vel også misbrugt?.

Og du har sku enlige helt rat, Hvorfor skal jeg bruges som dørmåtte, det skal jeg ikke være, og det vil jeg ikke være..

Men så tænke jeg at, hvis han nu kom en tur kunne jeg måske få mine øjne op, og se hvor stor en idiot han er, og få mine følser for ham på plads..

Nej nej nej!!! Selvrespekt?
Du behøver slet ikke at få ham på besøg for at vide at han er en idiot! Det vil være endnu en ydmygelse af dig selv (foranlediget af dig selv!) overhovedet at spørge ham om han vil komme og i øvrigt kan det jo være at han siger nej [;)]

Du mangler helt klart noget selvtillid i og med at du søger mod et forhold, hvor du vil blive den der bliver smidt væk alt efter om han finder noget han synes er mere spændende. Du ER altså mere værd, så find én der respekterer dig og som ikke kun tænker på sine egne behov!

Held og lykke med det [:)]

Det er svært.. Anonym
Nu er jeg ikke lige den pige som fyren går efter..
Jeg er 18 år, og han var den første kæreste jeg hade, og tog min mødom, kan det måske være der for at jeg ikke kan give slip på ham? men jeg tror at jeg vil prøve, og ja det er nok bedst for mig selv at have noget mere selvtillid for det har jeg vist ikke så meget af, og du har sikkert ret, med at jeg vil blive smidt væk, så det ville vel være bedst for mig at finde en som respekterer mig, men det sagde han også at han gjorde, men det må vel bare være løjen..