vaskemaskine

vaskemaskine anonym
i min vaskemaskine,har jeg opdaget en sort rand hele vejen rundt om gummi`et,hvad er det? Min bekendt har samme vaskemaskine og den samme sorte rand.Vi bruger begge blødgøringsmiddel.Jeg har haft mange vaskemaskiner i tidens løb og aldrig har jeg set en sort rand,hvad skyldes det? Det virker noget ulækkert. Tak for svar.

Der er fedt, snavs Phusker
rester fra sæben skyllemidlet fnullermænd og en hel masse andet snask.

Det kan være svært at få af men almindelig opvaskemiddel på en vatpind kan tage det værste.

Jeg har aldrig forsøgt, men jeg kan forestille mig at et middel som klorin kunne tage det så let som ingenting.

Om du så vil bruge det er op til dig selv, men husk at skylle det godt af inden du vasker tøj igen.

Lad os sige anonym
at du har ret,men hvad er så forklaringen på alle de andre vaskemaskiner jeg har haft i tidens løb minus en sort rand? Samme vaskepulver,samme blødgøringsmiddel,samme tøj?

Måske vaske maskinens udformning? Phusker
Jeg kunne forestille mig at den gummikant snasket sætter sig på har en udformning der gør at den tager mere imod den slags uhumskheder.

Det kan også skyldes at de nyere maskiner kører med kortere programmer og lavere temperaturer end de ældre maskiner.
Du kan ikke regne med de temperaturer der står på maskinerne. Den aktuelle temperatur ligger væsentligt lavere i maskinen.

De nyere maskiner kører ligeledes med et lavere vandforbrug så den omtalte gummikant sjældent bliver skyllet ren eller står under vand som den ofte gjorde på de ældre maskiner.

Tak for dit svar anonym
du har muligvis ret i det du skrev.Min egen teori er det blødgøringsmiddel jeg bruger,men så tænkte jeg,at det heller ikke kan være det der er årsag til de sorte snaske-kanter.Jeg tror heller ikke på,at vaskemaskiner vasker med de grader man vælger.Jeg vil henvende mig i den forretning vaskemaskinen er købt og få en udredning.