Ved du hvad en fagforening er?

Ved du hvad en fagforening er? Martin_JH
Hej, ja - jeg ville gerne have lidt debat omkring fagbevægelsen, a-kasser mv.?

Hvad er din personlige holdning og hvilken fagforening er du medlem af?

Jeg er igang med at skrive på en blog omkring fagbevægelsen og arbejdsmarkedet og kunne i den sammenhæng godt tænke mig at høre hvad folks meninger er omkring det omtalte emne.

På forhånd tak :)

ik meget... ingen
de er ik til meget..men det er jo klart når der ingen sammenhold er i dk længere som der var før i tiden

men de gule er klart til grin

Sammenholdet bliver ikke bedre.. Martin_JH
Sammenholdet blandt arbejderne i Danmark bliver jo heller ikke bedre hvis man ikke prøver at holde sammen.

Det samme gælder arbejdsgivere og arbejdsgiverforeninger.

Jeg er netop blevet færdig med nogle små artikler om fagbevægelsen mv. - håber det er iorden at jeg evt. benytter kommentarer fra denne tråd på min blog?

Hvorfor skal man være medlem af en fagforening? Marie Faldslev
Hvorfor skal man være medlem af en fagforening??? Kan ikke se nogen grund til det?

Ja selvfølgelig anonym
Alt i alt er jeg tilfreds med min.
3f.

Har ikke rigtig haft noget bøvl med dem.

For år tilbage skaffede de mig en erstatning for manglende ansættelseskontrakt.
Og nu forhåbentlig en til pga ødelagt venstre arm.

Jeg melder mig aldrig over i krifa, alene navnet er nok til at holde mig langt væk.
Og der er ikke en dyt bevendt i kriser.
Kender tre der er og de er blevet snydt så vandet driver.
Men man får jo også hvad man betaler for

til anonym Martin_JH
Okay det lyder da godt, at de har kunnet hjælpe dig.

Iøvrigt er linket til min nystartede blog http://www.fagforening.blogspot.com

Håber ikke at det er ulovligt at linke til ens blog :)

Dejligt med noget feedback.. håber der kommer en masse mere.

Dlfa molen
Arbejde for sine medlemmers rettigheder, og hjælpe en med at få arbejde i ledighed s perioder. Men man arbejder med at forkorte dagpenge perioden for som det hedder øge arbejds udbuddet. Så flere melder sig ud af a-kasser, de har vel ikke noget at tilbyde.?

Måske a-kasserne skulle "reklamere" for en pakke løsning hvis man bliver ledig.? ex. efteruddannelse.Det vil vel også modvirke de "gule" som har fremgang.[:)]

M.v.h

Fagforeningerne har haft og har stadig hårde tider dulkis
- det er vel løn som fortjent. Pamperiet har ingen ende villet tage og fagforeningesfolkene - de valgte - har siddet til ofte det dobbelt i løn af, hvad de får forhandlet hjem til medlemmerne. Selvfølgelig bliver sådan noget straffet.

- Når det så er sagt, så mener jeg, det er noget man får styr på internt. Som medlem kan man aktivt gå ind i at ændre på tingene, men gang på gang har det vist sig at magt og penge løber selv den bedste idealist over ende - sørgeligt. Resten af koret fortjenre tudekiks. Hverken mere eller mindre. Det er dog stadig min holdning at det skal ordnes på den måde.

- Jeg er medlem at et fagforbund, for solidaritetens skyld. De har, trods deres fejl og mangler, opnået forhold for arbejderne, ingen drømte om, da fagforeningerne startede og stadig kommer der, nogle gange for få, ja, men trods alt forbedringer.

- Hvis de forringelser, regeringen sysler med nu skal afværges, er solidariteten en piskende nødvendighed. Den eneste mulighed er et stærkt og enigt LO og så hjælper det altså ikke noget at halvdelen af arbejdsstyrken er "organiserede" i gule plagiater, for at spare 40 kr. om måneden og ellers være stort set retsløse, når problemerne melder sig.

- Og så er jeg medlem af en a-kasse. Ikke at man hverken kan leve eller dø af understøttelsen, men ud fra devisen at DKK 15.000 er bedre end et rap i røven (når man nu - med al respekt Carmen - ikke er til den slags)

- Skal dagpengeperioderne nedsættes forventer jeg at kontingentet til samme sænkes og at udbetalingerne i den forkortede periode hæves, så vi faktisk kommer op på, hvad der svarer til 90% af lønnen og ikke som nu til 40-60 for de flestes vedkommende (forsikrede i LO-forbund).

- Skal den id have nogen som helst chance er LO den eneste mulige modvægt. Som Thomas Nielsen fik sagt: "vi har sejret ad helvede til" hvilket betyder at den gennemsnitlige arbejder har fået det så godt, at han har glemt hvor han hører til, bl.a når han står med en stemmeseddel i hånden. ØV!!

fordi kære
fordi det er fagforeningerne og sammenholdet blandt deres medlemmer der i sin tid har været med til at få mere i løn

også medlem, men.. medlem
jeg er også i 3f, men melder mig ud når jeg kan, akassen svare aldrig på mail, og der er lang ventetid når man ringer, og de ved ikke hvad de snakker om når man spørger dem om ting ang. jobnet oma

jeg melder mig ind i metal igen

samt dulkis
- arbejdstiden ned i et tåleligt leje, så man både kan tjene til føden og have et liv.
- Ferieloven, barns første sygedag, sygedagpenge, tryghed i ansættelsen osv osv.

Fordi at de er til for at hjælpe dig når nøden er Mr Mick
størst.........

Det er dem som skal forhandle aftaler på dine vegne, både når det gælder løn og arbejdsforhold, men også når du bliver opsagt skal de indover - for at forhindre at du ikke bliver ringe stillet!

Men det er så min erfarring at nogle fagforeninger er bedre end andre! Har personligt Finans Forbundet, og er ganske godt tilfreds, HK var der da jeg havde behov for dem - men generelt ellers, var de ikke altid pengene værd...

Debatten på bloggen Martin_J
Hej igen,

Nu har jeg lagt nogle af jeres fine debatindlæg på bloggen, håber i fortsat vil debatere, både her men også på bloggen. Der er en masse nye blogindlæg på vej og håber at der kommer lidt kommentare og debatindlæg der inde.

På forhånd tak.

Bloggen: http://www.fagforening.blogspot.com

Fagforening !. Mjølner.
Det er en sammenspist forening der er styret af en samling ekstremt Venstreorienterede røvslikkere, der er kommet til toppen alene ved tungens brug, i stedet for hjernens.......... som de har store problemer med at benytte.

Har du tilladelse ? sherlock_holm
Har du indhentet tilladelse fra hver enkelt af dem, du kopierer over i et andet forum ?
Hvis ikke, har du brudt loven om retten til egne ord.

Rent bortset fra det synes jeg, det er forkasteligt at udvælge de dele fra debatten, som lige passer dig, så er det helt ude i hampen at tage ting ud af deres sammenhæng og (mis)bruge dem til noget, de ikke var tænkt til.

Faktisk synes jeg, at SOL burde reagere på dette.
Det er ganske utilstedeligt.