Ved i noget om PCOS?

Ved i noget om PCOS? PCOS
Hej allesammen, jeg er 34 og har noget der hedder polycystisk ovarie syndrom - PCOS - hvor man får mange små cyster på æggestokkene. Jeg har det ikke i særligt alvorlig grad; jeg får menstruation, dog ikke helt regelmæssigt. Min læge (og den gynækolog jeg blev henvist til) sagde at p-piller var den bedste måde at behandle symptomerne på, sålænge jeg ikke har lyst til at blive gravid, og hvis jeg ikke kunne blive gravid af mig selv når jeg vil det skal jeg i fertilitetsbehandling... Jeg har hørt at PCOS kan afhjælpes med kostændringer, og har også fået anbefalet noget naturmedicin som hedder Agnus Castus. Er der nogen der har erfaringer med PCOS og med at tage Agnus Castus?

PS: graviditet - PCOS
Er der nogen der har erfaringer mht at blive gravid når man har PCOS, ved I noget om fertilitetsbehandlinger, osv... Vil jo gerne have børn en dag - helst inden alt for længe!

Jeg har også pco. Sus1981
Men blev alligevel mor til en lille dreng i januar. Vi havde prøvet på at få ham siden september 2003. Startede i fertilitetsbehandling (iui) i november 2004, og jeg havde en positiv graviditetstest i juni 2005.
For os har det hele gået nemt, og jeg gjorde det gladeligt igen.
Du kan læse mere om pco på www.pcoinfo.dk
Knus Sus1981.

PCO-forening Kvinde5 (ej indlogget)
Hej

Der findes en forening med hjemmeside for denne sygdom/syndrom

http://www.pcoinfo.dk/

Held og lykke

south beach kuren PCO ramt
spis kulhydratfattigt hvis du vil være gravid... Dyrk motion. Væk med alt det sjove :( jeg har det også